Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Vitrin, display

Vitrinek, displayek kategóriánkból beszerezhetsz műanyag alapot wargames figurákhoz, tölgy figura alapot, displayt modellautók pormentes, igényes tárolásához alap diorámát. Bőséges a termékpaletta, különböző méretű tárolók elérhetők annak függvényében, hogy autót, hajót, harci járművet, figurát helyeznél el benne. 

 

Ezen eszközök pormentes és hangulatos tárolást tesznek lehetővé, egyúttal védik a makettet a szennyeződéstől, másrészt esztétikus formában, prémium megoldással mutathatod meg barátaidnak gyűjteményed. Vess véget a porosodásnak, óvd meg féltve őrzött kollekciódat egy praktikus display segítségével!


52termék 121
52termék 121

Változatos kínálatunkban helyet kaptak Airfix, Buco Model Base, Carmodel, Green Stuff World, ICM, Trumpeter gyártók termékei is. Válassz minőségi tárolási módot gyönyörű, realisztikus modelljeidnek, figuráidnak! Ütős megoldást jelent a vitrines opció mellett a forgó makett display is.

 

Vitrinek, displayek az áruházunkban

 

Makettkiegészítőink között külön csoportban találod a vitrines kellékeket, valamint a figurákhoz készített alapokat egyaránt.

 

A rutinos makettezők és gyűjtők pontosan tudják, hogy ezeket a csodálatos miniatűröket a megfelelő módon kell tárolni. Szerencsére bőségesek a lehetőségek, dönthetsz a por és szennyeződésmentes elhelyezés mellett is, LED fénnyel megvilágítva a vitrint még elképesztőbb hatást érhetsz el. 

 

Az üveges displayeken kívül forgó alapzatot, műanyagból, illetve tölgyfából készült alapot is vásárolhatsz, amennyiben egy wargame figurával dobnád fel a nappali hangulatát. A kiállítandó remekmű típusa szerint válaszd ki a legideálisabb opciót!

 

A méret, az alapanyag, valamint a valósághű hasonmás típusa szerint többféle tartozék, felszerelés megtalálható webáruházunkban. Válogass igényeid szerint, használd a jobb oldali szűrőnket a célzottabb kereséshez! Leszűkítheted a kört az általad preferált gyártók kiválasztásával is. 

 

Miért előnyös vitrinben tartani a maketteket? 

 

Akár gyári példányról van szó, akár egy gondosan megalkotott műremekről, a cél, hogy hosszú éveken keresztül megőrizze kifogástalan állapotát. Szintén nem hátrány, ha nem kell naponta takarítanod őket, a por ugyanis nagyon hamar megtelepszik mindenen. 

 

Egyedi hangulatot teremthetsz plusz tartozékokkal, LED fénnyel, így otthonod legszebb éke lehet a különleges gyűjteményed. Ezáltal központi szerephez juthatnak alkotásaid, ahelyett, hogy elrejtve porosodnának egy rejtett kis zugban. 

 

Add meg a módját és alakíts ki komplett kiállítósarkot, ahol kategorizálva helyezheted el valósághű darabjaidat. Nyűgözd le ismerőseidet legújabb hobbiddal!

 

Különösen autómodellek, hajók esetében javasolt ezt a tárolási megoldást választani!

 

A hét minden napján gyönyörködhetsz legkedvesebb modelljeidben, miközben gondoskodsz a védelmükről is. 

 

Figurák és autómodellek speciális kiegészítői

 

A sci-fi figurák rabja vagy? Úgy érzed, jóval többre hivatottak? Ez esetben dönthetsz a klasszikus műanyag alap mellett, de választhatod a fából készült alapzatot, sőt az üveges tárolást is. 

 

Az újfajta dioráma alapokat plexi búrával is elláthatod, a segítségükkel domborzati terepeket és vizes diorámákat is készíthetsz. 

 

A döntés a tiéd, akár a műanyag korongok vagy a szögletes állvány, akár az üveges display mellett teszed le a voksod! 

 

A számodra ideális makettalappal sokkal jobban kiemelheted kedvenceidet, ráadásul ajándékként is tökéletes. Meglepnéd szerettedet kedvenc Mercedes autómodelljével? Válassz mellé üveges tárolót, hogy a legütősebb eleme lehessen otthonának!

Szűrés
Gyártó
Továbbiak
Termék státusza