Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Hajó

Téged is valósággal lenyűgöz a különleges hajók csodás látványa és varázslatos hangulata? Neked is szemet gyönyörködtető annak a látványa, ahogy ezek a kicsinyített makettek megszólalásig hasonlítanak az eredeti, robusztus vízi monstrumokra?

Akkor van egy szuper hírünk! Ezen az oldalon könnyen megtalálhatod és beszerezheted azt a hajómakettet, amelyikre már hosszú ideje vágyakozol. Sőt, akár egy komplett kollekciót is felépíthetsz otthon a polcra vagy a vitrinre. Böngéssz kedvedre az oldalon, és kattints bátran annak a hajómakettnek az adatlapjára, amelyik csak szimpatikusnak tűnik.


650termék 121
ÚJ
Cikkszám:
HB83420
Méretarány:
1:700
Gyártó:
Hobby Boss
Rendelhető, szállítás 5-8 munkanap
17 390 Ft
ÚJ
Cikkszám:
TRU06745
Méretarány:
1:700
Gyártó:
Trumpeter
Rendelhető, szállítás 5-8 munkanap
13 930 Ft
Cikkszám:
AO05673
Méretarány:
1:700
Gyártó:
Aoshima
Rendelhető, szállítás 8-12 munkanap
10 590 Ft
650termék 121

Amiért tényleg csak bátorítani tudunk az oldalon belüli keresésre

Ha egyszerre érzel olthatatlan rajongást a hajók varázslatos formavilága és technikai sajátosságai, no meg a makettek összeállításának flow-élményt okozó elfoglaltsága iránt, akkor úgysem tarthat vissza semmi a böngészéstől.

Akár a harcászatban és háborúkban alkalmazott híres tengeri járművek, akár a régi idők egyéb klasszikus hajóinak a makettváltozatai keltik fel az érdeklődésed, nálunk bizonyosan megtalálhatod a leginkább lázba hozó opciókat.

A legjobb, hogy pikk-pakk rákereshetsz a számodra releváns darabokra. Különösen úgy, ha jobb felül használod a szűrés praktikus lehetőségeit, vagy a találati lista sorba rendezését segítő funkciót.

Tényleg plusz segítséget jelenthet, ha kattintasz a kiszemelt verziók adatlapjára

Legyünk őszinték, gyakorlatilag bármilyen makett kiválasztása előtt megnyugtató érzés alaposan megnézni magadnak a szóban forgó terméket, nem igaz? Leginkább emiatt tudjuk egyébként javasolni az adatlapra történő kattintást.

Úgyhogy ha megtetszik egy-egy hajómodell az oldalon, csak klikkelj rá a fotójára. Ezután máris nagyobb felbontású képen nézheted meg magadnak a szóban forgó terméket. Ezenfelül az adatlap további érdekességekkel szolgálhat, illetve a makett méretarányának az értékeit is megmutathatja.

A hajók mellett más opciók is tetszenek? Nálunk őket is megtalálod!

Természetesen nincs abban semmi meglepő, ha a hajók varázslatos látványán túl másfajta makettek is felkeltik az érdeklődésed. Teljesen megszokott dologról van szó, mi pedig ehhez mérten meg is könnyítettük a keresést.

Nem kell mást tenned, mint a lap tetején a számodra leginkább érdekes kategória nevét választani. Innentől kezdve pikk-pakk megnyitható a különféle szárazföldi, vízi és légi járművek makettváltozatainak és modelljeinek a népes listája.

Vagyis egész nyugodtan folytatódhat a keresés, ahogy az számodra érdekes lehet. Illetve nyilván szabadon meg tudod nyitni gyakorlatilag bármelyik termék adatlapját, hogy még a rendelés előtt meg tudj győződni a vele kapcsolatos tudnivalókról.

Hasonló a helyzet egyébként a makettek összeállításához szükséges kiegészítőkkel is, amiket szintén megtalálsz az oldalon.

Praktikus segédlet a kiszemelt termékek problémamentes megrendeléséhez

Sikerült kiválasztanod a neked leginkább tetsző hajómakettet? Akkor első körben add hozzá a kosárhoz, az összes többi rendelni kívánt termékkel együtt. Ha megvagy, a jobb felső sarokban válaszd a kosár ikont.

Egyszerűen csak menj végig a megrendelői űrlapon, illetve válassz fizetési és átvételi módot. Ha sikerült mindent ellenőrizni, és el is küldted a rendelésed, legfeljebb pár napon belül már át is veheted a frissen beszerzett hajómakettet.

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Típus
Továbbiak
Termék státusza