Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Abteilung 502

Ebben a kategóriában Abteilung 502 akril makettfesték választékunkat találod, melyek egymással keverhetők, ezáltal végtelen mennyiségű színárnyalatot hozhatsz létre. 

 

Webáruházunk bőséges kínálatából szemezgethetsz, a legváltozatosabb színvariációk is elérhetők. Beszerezhetsz festékszetteket is, melyekben az adott szín 6 db árnyalata található meg, mint például az intense greens colors szettben a zöld más-más árnyalata is biztosított számodra. Ugyanígy a kék, a piros és még számos szín esetében is rendelhetők 6-os szettek. Fedezd fel az Abteilung 502 festékek különleges világát, és alkoss szabadon a kedvenc színeiddel!


114termék 121
Cikkszám:
ABT1149
Gyártó:
Abteilung 502
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
1 980 Ft
114termék 121

Milyen színeket próbálnál ki? Egy Intense Cold Colors Set keltette fel az érdeklődésedet? A hideg színek varázslatos árnyalatait kedveled? Például a türkizt vagy a lilát? Vagy inkább az Intense Warm Set, melyben a napszínek köszönnek vissza?

 

Abteilung 502 festék választékunk 

 

Webáruházunk makettfestékek kategóriájában különböző márkák termékeit gyűjtöttük egy csokorba. Itt találod az Abteilung 502 festékeket. Ezek az akril festékek magas minőségűek, egymással bátran keverhetők. Szóló festékek és szettek is elérhetők, más-más színösszeállításban. Például Intense Blue Colors Set, Intense Red Colors Set. 

 

Rendeld meg a legütősebb színárnyalatokat! Alkoss még egyedibb maketteket, jeleníts meg különleges effekteket, hogy még élethűbb példányokban gyönyörködhess. 

 

Akár katonai repülőről van szó, akár a kedvenc autómodelledről, a színek által kelnek igazán életre. Abteilung akril festékeink végtelen tárházából válogathatsz. 

 

A legnépszerűbbek a zöld és barna árnyalatai, hiszen a legtöbb makett esetében ezek a színek dominálnak. Például harci járműveknél, katonai repülőknél. 

 

Hasznos tippek a makettfestéhez

 

Kezdő makettező vagy? Még csak most ismerkedsz meg a hobbi alapjaival? Ez esetben szánj elég időt arra, hogy megismerd mindegyik festési technikát. Az ecsetes módszert és a szórópisztolyosat egyaránt. 

 

Ebben az időszakban a legfőbb, hogy megismerkedj a makettezés eszközeivel, és kitapasztald, hogy számodra hogyan a legkényelmesebb dolgozni, mely módszereket részesíted előnyben. Emiatt különösen lényeges, hogy minden szükséges kelléket, kiegészítőt beszerezz, emellett kialakítsd a makettezős munkaállomásodat is. Megfelelő méretű, tágas munkaasztal szükséges, ideális fényviszonyokkal. A festékszórós módszerhez javasoljuk a festőkabin használatát. Ezáltal megkímélheted a környezeted, és bátran elengedheted magad az alkotás során. 

 

A gyakorláshoz remekül bevethető például tejfölöspohár vagy samponosflakon. Nem feltétlenül kell a gondosan összeállított maketteden tesztelni a festési technikáidat. 

 

Rutinos makettezőként viszont már nem okoz gondot az egyenletes festés, az aprólékos körvonalak. Haladóként már nagyobb hangsúly helyeződik a lépések tökéletesítésére. Ezen a szinten az egyedi effektek megjelenítése kerül a fókuszba. 

 

Környezeti hatások megjelenítése

 

A járművek esetében nem elég a megfelelő színek kiválasztása, ahhoz, hogy igazán valósághű példányokká váljanak, végig kell gondolni az őket érő környezeti behatásokat. Gondold át, hogy a legkedvesebb repülőmodelledet milyen hatások érik a használata során. Kopások, festéklepattogzás. Lásd magad előtt a kopottas, terepszínű harci gépet, mely magán viseli a valóságbeli mása minden ismertetőjegyét. Ezek átgondolása után kezdj neki a folyamatnak. 

 

Az élethű másolatok már egyáltalán nem látszódnak játéknak, akkor tekinthető valóságos remekműnek az alkotás, ha nincs is efelől kétség. 

Szűrés
Gyártó
Típus
Termék státusza