Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Autó

Ebben a kategóriában makettautókat találsz, vegyesen többféle méretarány szerint válogathatsz. Beszerezhetsz Alfa, Mercedesz, Ferrari, Porsche modellt, és még sorolhatnánk. Több ezer makettből szemezgethetsz, rendkívül bőséges a termékpaletta!

 

Imádod az autókat? Szeretnéd az összes kedvencedet megalkotni? Nálunk a legjobb helyen jársz! Lélegzetelállító gyűjteményt hozhatsz létre! A realisztikus miniatűrök segítségével otthonodban tudhatod minden vágyott autótípusodat! A Mercik a kedvenceid? Netán a Ferrari modellek hoznak lázba? Az a jó hírünk, hogy a lehetőségeid végtelenek autómodellek terén!


1320termék 121
ÚJ
Cikkszám:
A02413V
Méretarány:
1:32
Gyártó:
Airfix
Rendelhető, szállítás 3-5 munkanap
4 330 Ft
Cikkszám:
TAM24169
Méretarány:
1:24
Gyártó:
Tamiya
Rendelhető, szállítás 4-8 munkanap
8 990 Ft
1320termék 121

Alkoss gyönyörű valósághű makettautókat, nyűgözd le barátaidat egy vitrines kollekcióval! Az összeállítás folyamata aprólékos, és alapos koncentrációt igényel, ezekben az órákban megtapasztalhatod az önfeledt kreatívkodás magával ragadó élményét. Az, hogy magad hozod létre apró alkotóelemeiből régi vágyad tárgyát, felemelő érzés. 

 

Makettautók bőséges kínálata

 

Webáruházunk makett termékkörében a motorok, sci-fi modellek mellett külön csoportosítottuk a vagány autókat. Itt mindenféle típust elérhetsz, magad választhatod meg a jobb oldali szűrő segítségével, hogy milyen méretarányba tartozókat szeretnél kilistázni. 

 

Egy piros BMW Z4 Meng példányt hoznál létre? Esetleg egy Fujimi Diablo Lamborghini verda hiányzik a könyvespolcodról? 

 

Amennyiben nincs konkrét elképzelésed, böngészd át teljes autókollekciónkat, és használd a jobb felső sarokban lévő opciókat. Megtekintheted a legnépszerűbb autókat, a legfrissebben feltöltötteket, sőt még betűrendi sorrendet vagy ár szerint növekvőt is beállíthatsz. 

 

Ne habozz, fusd át a számodra kedves példányokat, és kattints a szimpatikus árucikkek nevére, hogy még többet megtudhass róluk! 

 

Segítségül hívhatod a jobb oldali szűrőrendszert is, ahol méretarány, gyártó és típus alapján szűkítheted a listát! 

 

Összeállítandó makettek előnye a kész modellekkel szemben

 

A megalkotandó termékek természetesen a makettezést kedvelőknek jelentenek igazán kedves elfoglaltságot, mindazoknak, akik örömmel vetik bele magukat az összeállítás minden folyamatába. A legaprólékosabb munkát igényli ez a különleges hobbi. Mialatt az alkotóelemekből egy méretarányos makett áll össze, a külvilág teljes mértékben eltűnik. Egyedül te és a maketted létezik! Gondolj csak bele, hogy milyen csodálatos megalkotni a kedvenc típusod miniatűr változatát, amely minden apró jellegzetességét tartalmazza a valóságbeli járműnek. Ott állhat előtted a Mercedes vagy Porsche modell, amelyre mindig is vágytál! 

 

Ezután következhet a festés folyamata, mely során életre kel az autód. A színek révén válik igazán valóságossá. Ezeknek az alaplépéseknek az elsajátításához rengeteg kitartásra és elhivatottságra lesz szükséged, de éppen ettől olyan csodálatos érzés. A sikerélmény, amelyet azután érzel, hogy végre igazán élethű makettet alkottál! 

 

Előnyük, hogy a készítés során egy nem mindennapi világot ismerhetsz meg, kikapcsol, segít fókuszálni, és megjutalmaz a végeredmény gyönyörű látványával. 

 

A gondos munkád gyümölcsét elhelyezheted egy hangulatos LED fénnyel ellátott vitrinben is, de akár feldobhatod a dolgozószobád vagy nappalidat!

 

A kreativitás felemel

 

Az ütős autómakettek létrehozása révén kiléphetsz a mindennapi szürkeség nyomasztó terhe alól. Az alkotás segít a feszültségoldásban is, azáltal, hogy elvonulsz ebbe a különleges világba, egy kicsit felszabadulhat a tested-lelked egyaránt. 

 

Válassz olyan verdát, amelyre már gyerekként is vágytál! Teremtsd meg az álmod az otthonodban!

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Típus
Továbbiak
Termék státusza