Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Távirányító

Ez a kategória távirányító választékunkat tartalmazza, melyek révén még emlékezetesebb élményben lehet részed. Némelyik telemetriával, modellmemóriával és LED kijelzővel teszi felejthetetlenné a drónozást és az RC modellek irányítását. A modellautók és hajók versenyeztetése sosem volt ilyen egyszerű. A modern, továbbfejlesztett távirányítónak köszönhetően a drónok általi funkciók felfedezése gyerekjáték.

 

Akár személyes célokra, hobbiként, akár vállalkozáshoz, profi felhasználásra szeretnéd, minden esetben kihasználható. Ajándékozd meg magad egy vagány Redox classic távirányító szettel!


2termék 12

Távirányítású modelljeink felhőtlen örömet, vidámságot, remek családi és baráti elfoglaltságot kínálnak. A hagyományos modellekkel szemben, RC modelljeink aktív, pörgős, közös időtöltést nyújtanak, sok-sok újdonsággal tűzdelve. Miért hagynád ki ezt a szuper lehetőséget?

 

Távirányító választékunk RC modellekhez

 

Redox classic távirányító szettünk univerzálisan használható hajókhoz, autómodellekhez, drónokhoz, helikopterekhez egyaránt. HV szervó kompatibilis, jelzi az alacsony töltöttségi állapotot. 6 csatornás, 2,4 Ghz-es. 

 

A drónvezetés és autóversenyzés még nagyobb kaland lesz számodra! Válassz mellé távirányítós makettet, RC modell kínálatunkban vegyesen szemezgethetsz autók, hajók, drónok választékából! Új vagy még ebben a hobbiban? Netán másokkal is szeretnéd megismertetni? Ez esetben nálunk a legjobb helyen jársz! Szerezz be mindent egy körben, kényelmesen otthoni rendeléssel, tömeg és sorbanállás nélkül! 

 

Egy univerzális, multifunkciós távirányító megalapozza a hangulatot, biztos irányítást tesz lehetővé egy ütős baráti drónozás vagy versenyzős kihívás során. 

 

RC modellek széles termékköre

 

Ezek a példányok különlegesek, általuk maradandó emlékekkel gazdagodhatsz. Akár drónt vásárolnál, akár egy vagány autót vagy épp egy merész hajómodellt, mi a Modellfutárnál a legtöbb igényre kínálunk megoldást. 

 

Imádod a sebességet? Mindig is lenyűgöztek a Land Roverek? Nézz szét autómodelljeink között, és válaszd ki a legszimpatikusabbat! Vennél mellé egy hajómodellt is, hogy még színesebbé varázsold a közös nyaralásokat? Nálunk, erre is van lehetőséged! 

 

Nem csupán hobbihoz kínálunk egyedi példányokat, hanem profi fotózási és videós feladatok elvégzéséhez multicopter drónokat. A vállalkozásod sikere nagyban múlik a technikai háttéren, így különösen fontosnak tartottuk, hogy külön kategóriába gyűjtsük a többfunkciós drónokat. Készíts ütős szelfiket, mutasd be az általad bejárt környezetet, avasd be rajongóidat az alkotási folyamatokba! RC modelljeink révén biztosíthatod magadnak a rendszeres kikapcsolódást, emellett profi módon bevezethetsz új kreatív ötleteket is. 

 

Távirányító minden modelledhez

 

Igazi gyűjtő vagy, aki imád újdonságokat kipróbálni? Speciális távirányítónk az összes modelledhez bevetheted, autókhoz, repülőkhöz, drónokhoz, hajókhoz. Szerezd be, és élvezd a még izgalmasabb kalandokat és felfedezéseket! 

 

Miután kosárhoz adtad a terméket, navigálj át a megrendelő űrlaphoz, ahol néhány adatod megadása után el is küldheted rendelésed. Pár napon belül már szelheti is a pályát a legmenőbb járgányod, körbefuttathatod drónodat a kedvenc kirándulási helyeden, magaddal viheted a következő nyaralásra a hajómodelledet is! 

 

Egy távirányító minden eszközödhöz praktikus, kiaknázva az egyedi funkciókat! Légy naprakész a csúcstechnológiás berendezésekben!

Szűrés
Gyártó
Termék státusza