Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Ecset

A makettezés legjelentősebb lépése maga a festés, hiszen a színek által kelnek életre a gondosan összeállított példányok. Ecset választékunkból a legalapvetőbb kellékeket is beszerezheted. Komplett szettekből, illetve különböző méretű és típusú darabokból válogathatsz. Például remek választás a 17 darabos szett ecsettartó táskával.

 

Konkrét gyártó termékeit keresed? Ez esetben használd a jobb oldalon található szűrőnket, ahol igényeidhez mérten szűkítheted a kört. Az ecsettel történő festés során elengedhetetlen, hogy kellő rutint szerezz, hiszen az apró, lágy vonások megkövetelik a gondos precizitást. 


178termék 121
Cikkszám:
AK9510
Gyártó:
AK Interactive
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
7 790 Ft
178termék 121

Innen beszerezhetsz festékkeverő üveget is, amely 5, 10, 15, illetve 20 ml-es osztásokkal ellátott. Szintén hasznos kellék egy ecsetmosó edény, amely által 8 különböző méretű ecset mosása is megoldható egyszerre. Pro tipp! Mindenképpen szerezz be egy festőállványt is, ajánljuk például a Tamiya festőállványát!

 

Mit találsz ecset termékkörünkben?

 

Létfontosságú makettkiegészítők beszerzésére már a munka megkezdése előtt szükséged lesz, például különféle keménységű sörtéjű ecsetekre, melyek akár készletben is elérhetők. Nálunk megtalálsz speciális weathering, tisztítóeszközt is, mely koptatásokhoz megjelenítéséhez a legideálisabb. 

 

Kétségtelen, hogy nagy hasznát veheted egy festőcsipesz szettnek is, fém csipeszekkel és tartóval. Ahhoz, hogy gondtalanul, elmélyülten dolgozhass, megfelelő mosóedény és a fent említett állvány sem hiányozhat felszereléseid közül!

 

A weathering brush-tól kezdve egészen a nullás méretű természetes, illetve szintetikus sörtével ellátottakig bármit megtalálsz. 

 

Érdekelnek a legnépszerűbb termékek? Netán az újdonságokat böngésznéd át? Ehhez nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra szimpatikus opciót a listanézeten belül, és máris kilistázhatod őket az általad választott lehetőség szerint! A legfrissebben feltöltött kiegészítők megtekintésével és a legnépszerűbbek átfutásával még több inspirációt meríthetsz. 

 

Hasznos tippek ecsetes festéshez!

 

Ennél a festési módnál a tapasztalatszerzés és a gyakorlás alapvető, vagyis egy-egy lépést minél többször célszerű “begyakorolni” az egyre szebb végeredmény érdekében. Nem érdemes abbahagyni akkor sem, amikor már úgy hiszed, hogy szinte tökéletes, mert azután kezdődik még csak az igazi művészet. 

 

Száraz ecsettel semmiképp se dolgozz, a munka megkezdése előtt nedvesítsd be! Fontos, hogy a festéket több rétegben, apránként vidd fel. Nagyobb területen használj szélesebb, lapos ecsetet! Kerüld az erős rányomását, ehelyett épp hogy a hegyével érintsd a felületet. 

 

A frissen festett szakaszt ne javítsd azonnal, mindenképpen várj vele a száradásig! A húzás irányára is fordíts figyelmet, amely a “jobbra fel, balra le”, tehát a festés iránya merőleges legyen az előtte felhordott rétegre. 

 

A száradásig lehetőleg pormentes, száraz helyen tárold a maketted, jó megoldás lehet akár egy műanyag doboz is, természetesen megfelelő szellőzési lehetőséggel. Apró lyukak fúrása mindenképpen szükséges, de csak aprók, hogy a por és egyéb szennyeződések ne jussanak át rajta. 

 

A színek jelentik a makett lelkét!

 

A makettezésben a legcsodálatosabb, hogy teljesen hátrahagyhatod a mindennapos terheket és elmerülhetsz a gyönyörű példányod tökéletesítésében. A gyakorláshoz nyugodtan bevethetsz tejfölöspoharat, samponosflakont, így nem kell mindent élesben a féltve őrzött példányodon tesztelned. 

 

Szerezd be az összes szükséges felszerelést, hogy önfeledten alkothass és elképesztő remekművek készülhessenek!

Szűrés
Gyártó
Továbbiak
Főcsoport
Termék státusza