Yuneec Typhoon H Plus drón

ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!
Yuneec Typhoon H Plus drón
Yuneec Typhoon H Plus drón
Yuneec Typhoon H Plus drón
Yuneec Typhoon H Plus drón
Yuneec Typhoon H Plus drón
Yuneec Typhoon H Plus drón
Yuneec Typhoon H Plus drón
Yuneec Typhoon H Plus drón
Yuneec Typhoon H Plus drón
Yuneec Typhoon H Plus drón
Cikkszám
YUNTYHPEU
Elérhetőség
Rendelhető, szállítás 3-5 munkanap
559 990 Ft
Tökéletes képminőség megbízhatósággal és automata repülési üzemmódokkal kombinálva - minden fotós és videós álma! A Typhoon H Plus hexakopter fedélzetén egy 1"-os képszenzort tartalmazó kamera található, ami maximum 4K felbontásbanképes rögzíteni.

Az új PX4 alapú repülésirányító elektronika lehetővég teszi az automata követő, körberepülő vagy előre megadott útvonal berepülést!
Részletek

 

A gép belsejében minden megváltozott az előd modellhez képest! Az új kábelezés optimális légáramrást tesz lehetővé, mellyel a korábbinál is jobb lett a gép belső hűtése!

A gép belsejében tallható igen érzékeny áramkörök még erősebben védve vannak külső elektormos zavarok ellen, így ez a hatrotoros PX4 vezérlős konfiguráció igen nagy megbízhatósággal üzemel!

Az elődmodell számos optimalizációja során született Typhoon H Plus modell egyike a ma kapható leghalkabb és leghatékonyabb hexakoptereknek. 25 perc repülésre képest normál időjárási viszonyok mellett.

A drónon található Yuneec C23 kamera egy 360° fokban - akár folyamatosan - körbefogogni képes gimbalra lett szerelve, ahogy az a H sorozat tagjainál már megszokhattuk. Az 1"-os képszenzor maximum 20 Megapixel felbontású fotókat és 4K videókat képes rögzíteni 60 képkocka/másodperc sebességgel.

Lényegesenn jobban teljesít alacsony fényviszonyok esetén mint a korábbi H kamera (CGO3+), megnövekedett dinamika tartománnyal.

A Typhoon H Plus kapható Intel® Real-Sense™ technológát használó modullal vagy nélküle. A 3 dimenziós feltérképező technológiának köszönhetően a RealSense™rendszer követő üzemmdban érzékeli a tereptárgyakat és akadályokat, automatikusan kiszámítja az optimális repülési útvonalat és biztonságosan végigvezeti a drónt rajta amíg a drón kezelője a kamerát vezérli.

 Technikai adatok:

 YUNEEC TYPHOON H PLUS DRÓN

nettó felszálló tömeg

(kamera és RS modul nélkül)

1645 gramm
rotor átmérő 520 mm
repülési idő max 25 perc (C23 kamerával)
akkumulátor 4S 5250mAh LiPo HV

 YUNEEC C23 KAMERA

méretek 115 x 80 x 130 mm
tömeg 350 gramm
fókusztávolság 23mm
képszenzor 1“ CMOS
effektív pixelszám 20 MP
rögzítési sávszélesség 100 Mbit/sec
max. képfelbontás max 4K / 60 FPS
látószög (FOV) 91°

YUNEEC ST16S TÁVIRÁNYÍTÓ

operációs rendszer Android
előkép videó felbontás 720p
max. jelátviteli távolság 1.6 km
csatlakozók USB, HDMI

 

A Yuneec Typhoon H Plus repülési üzemmódjai:

- Angle üzemmód: "Amerre állsz, arra mész" Tapasztalt pilóták használják ezt az üzemmódot. Ilyenkor a gép a jobb oldali irányítókar vezérlésével (mode 2 beállítás esetén) abba az irányba repül, amerre az orra mutat. Ekkor az állapotlejző led lilán világít a copter alján. A repülés sebességét az irányítókar kitérésének mértékével szabályozhatjuk.  A távirányító jobb oldalán alul található RABBIT-TURTLE tárcsa segítségével állíthatjuk be a gép mozgásának (oldalazás, fordulás, előre haladás, emelkedés, süllyedés) sebességét maximális kitérés esetén.

- Smart üzemmód: "Okos üzemmód" Kezdő pilóták üzemmódja. Ilyenkor a gép orra teljesen mindegy melyik irányba mutat, a jobb oldali vezérlőkar által beállított irányba fog mozogni a copter. Más néven: headless mode.
Ez csak akkor használható ha megfelelő számú GPS műholdat lát a gép és a távirányító is külön-külön. Az üzemmód bekapcsolásakor a gép alján a led zöld színnel világít. 

- Smart üzemmód + Follow me: "Kövess engem" A smart uzemmódban a géppel nem lehet 8 méternél közelebb repülni a távirányítóhoz (Geo fence), illetve az azt tartó személyhez. A maximum repülési magasság smart üzemmódban 91 méter. Smart-ba kapcsolva alapból a Follow me al-üzemmód aktív, ami annyit takar, hogy ha a távirányítóval odébb megyünk, a copter követni fog minket és ugyanolyan távol marad tőlünk ha nem nyúlunk az irányító karokhoz. 

- Smart üzemmód + Watch me: "Kövess és nézz engem" A távírányító képernyőjén lehet Watch me-be kapcsolni. Ilyenkor a gép eleje és ezzel a kamera dőlése is automatikusan folyamatosan felénk (a távirányító felé) fog nézni, bármerre is mozgatjuk a coptert. Például egy hajón utazva így lehet körözni a jármű körül a jobb oldali kar (mode 2) segítségével


- Orbit Me: 
"Körözz körülöttem" Amikor ez az üzemmód aktív a hexacopter a beállított magasságban és távolságban köröz a pilóta fölött.

- Point of Interest: 
"Körözz a pont fölött" Amikor ez az üzemmód aktív a hexacopter a beállított magasságban és távolságban köröz a beállított pozíció fölött.

- Journey: "Egy vonalas utazás" A drón egy a pilóta által előre beállított pozícióba elrepül és vissza.

- Curve Cable Cam: "Több pont bejárása" A drón képes végigrepülni egy a pilóta által előre beállított több pontból álló útvonalat.

- Dynamic Return Home: "Repülj oda ahol állok és szállj le" Amikor ez az üzemmód aktív a gép "hazajön" a távírányító közelébe - akkor is ha a felszállás óta odaébb sétáltunk- majd onnan leszáll a távirányítótól maximum 4-8 méter sugarú körben.

- Auto Take Off: "Szállj fel" Automata felszállás

FÕBB JELLEMZÕK:

TYPHOON H alapjaira épült, továbbfejlesztett modell: nagyobb motorok, szélesebb karok (520mm), újfajta rotorok - halkabb repülés
új PX4 alapú repülésvezérlő rendszer
Optimalizát légáramlás a gép tökéletes hűtése érdekében. Külső elektromos zavarok elleni védelem a kulcsfontosságú alkatrészek körül.
3 féle GPS rendszer támogatása a tökéletes stabilitáshoz: GPS, GLONASS, GALILEO
Autonóm repülési üzemmódok, csak úgy mint a H modell esetében
Az új motoroknak és rotoroknak köszönhetően rendkívül halk repülés!
új ST16S távirányító, nagyobb fényerejű kijelzővel és továbbfejlesztett vezérlőszoftverrel
LIHV akkumulátor, akár 25 perces repülési idővel
Return Home funkció - automata visszatérés a felszállási pontra
Nincs semmiféle adattovábbítás külső szerverek felé!
Fokozott biztonság: 5 rotorral is képes repülni
Több fokozatban állítható repülési sebesség (kezdőtől a haladóig)
Ultraszónikus ütközés érzékelés - jelzést ad a pilóta felé amennyiben a gép túl közel (1.5m) kerül tereptárgyakhoz (az Intel Real Sense modullal felszerelve, képes automatikus kikerülésre is - ez utóbbi modul külön megvásárolnadó a H Advanced modellhez)
Team Mode: a kamera másik ST távirányítóról külön is vezérelhető, mozgatható
Follow me (követő) üzemmód, Watch me (pilótára irányított kamera) üzemmód
Megadott pont fölött körbe-körbe repülés (POI, Orbit)
Előre megadott útvonal berepülése (Curve Cable Cam)

DOBOZ TARTALMA:

1db YUNEEC Typhoon H Plus professzionális kamerás drón
1db ST16S távirányító
2db LiHv akkumulátor, 1db SC4000-4H töltővel
Monitor árnyékoló a távirányíróra, nyakpánt a távirányítóhoz
1db YUNEEC C23 4K kamera (20MP felbontással, 1" CMOS szenzorral, 4K 60FPS, 100MBit/sec) 3 tengelyes gimbalra szerelve
Adatok
Gyártó
Yuneec
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!