Új Jelszó Kérése

Termék RészletekFutaba 6J

Futaba 6J
55 990 Ft55990
Cikkszám: 01000091A
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Nagyobb képért kattints a fotóra!
Rövid leírás a termékről

2,4Ghz-es 6 csatornás, LCD kijelzős computeres rádió.

A termék tulajdonságai

6 csatornás S-FHSS távirányító rc repülőgépekhez, és akár helikopterekhez istartalom: Adó 6J

Vevő: R2006GS

adó és vevőakkumulátor, hálózati töltő.

Sokak örömére a Futaba cég végre gatyába rázta középosztályba tartozó rádióját. Az új 6J a régi 6 EXA-t hivatott leváltani, ideje volt már.

A 6J rádió olyan újításokat kapott, amelyek manapság már lassacskán nélkülözhetetlenek egy átlag modellezőnek. Már első pillantásra kifinomultabbnak, bizalomgerjesztőbbnek látszik, kicsit 8FG-s dizájnt kapott. Van rajta egy szép nagy kijelző, digitális trimmek, forgópoti középen és pár kapcsoló. Fontos kiemelni, hogy az antenna teljesen beépített, tehát ezzel sajnos nem lehet dughagymázni, kapálni, ragasztót keverni valamint letörni.

Nem csak a külső változott, hanem a belső is teljesen át lett gondolva, a menüben való lépkedés, beállítás és minden arra törekszik, hogy még egy amatőr modellező is könnyen kiismerje magát rajta. A tápellátás már csak 5 celláról működik, ez arra is utal, hogy az új rendszer nagyon keveset fogyaszt. A menüben időzítőt, sub-trimmet és egy halom új beállítási lehetőséget találunk, ami a 6 EXA-ból hiányzott. A rádió tökéletesen alkalmas belépő-közepes szintű elektromos 3d helikopter modellek irányítására, valamint komolyabb robbanómotoros repülőmodellekhez és nagyobbacska vitorlázókhoz. Szintén nagyon fontos megemlíteni, hogy a Futaba 6J-hez adott vevő már regulátor nélkül viszi a 2 cellás lipo akkut valamint az sem maradhat ki, hogy új adatátviteli technológiával vértezték fel. Itt már nem a F.A .S.S.T rendszer van, hanem egy teljesen új elven üzemelő FHSS illetve S-FHSS technológia.

A 6J szinte mindenkinek tökéletes választás, aki szeretne egy „best value” rádiót. Minőség, megbízhatóság, magas szintű tudás korrekt áron.

Gyártó
Futaba
Típus
2, 4Ghz
Főcsoport
pultos táv
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.