Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Multicopter - Drón

Ebben a kategóriában multicopter-drón kínálatunkat találod. A drónok napjainkban már elengedhetetlen eszközök, akár fotózásról van szó, akár influenszer munkákról vagy esetleg hobbi szelfizésről. Nálunk megbízható, népszerű márkák termékeiből válogathatsz, mint például a Yuneec modellek, melyek 4K felbontású videók készítéséhez is bevethetők.

 

Ezek a komplett drón készletek egyaránt használhatók személyes célokra, és vállalkozásodhoz is. Gyönyörű képek készítése, videós anyagok létrehozása, jól beállított szelfik, és rengeteg okos funkció jellemzi őket.

A Modellfutárnál kizárólag prémium drón modellekből szemezgethetsz. A Yuneec márka megbízható, tökéletes képminőséget garantál. Többféle repülési mód is választható aszerint, hogy egy helyszín bemutatása vagy épp egy üdvözlő bejelentkezés a cél. 

Praktikus multicopter-drón kínálatunk

Vlogger vállalkozásod van? Szenvedélyesen szeretsz fotózni? Akár hobbiként készítesz videókat, vagy épp saját bizniszedhez vennéd igénybe, mindenképpen használd ki ezeknek a modern eszközöknek az előnyeit. Általuk jóval könnyebben és profi módon végezheted a munkád. Izgalmas RC-modell választékunkban külön alkategóriát hoztunk létre a drónoknak, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebbet. 

Webáruházunkban elérhető a Yuneec Typhoon H Plus RealSense drón, a Yuneec Mantis G Selfie drón és a Yuneec Typhoon H Plus típus egyaránt. Mindegyik modellnél számos hasznos funkció biztosított, különböző repülési üzemmódokkal. 

Egy prémium multicopter-drón készlet segítségével gyerekjáték a spontán felvételek rögzítése. Ütős szelfikkel és extrém kirándulós vagy épp főzős videókkal könnyedén bővítheted követőtáborod, és kiépítheted személyes márkád. Ugye, hogy mennyivel egyszerűbb lenne egy ilyen multifunkciós kütyüvel vloggerkedni? 

Manapság különösen fontos, hogy egyedit alkoss, másképp tálald azt, ami már régen lerágott csont. Egy hatékony eszközzel viszont nem csupán gördülékennyé válik a folyamat, hanem különleges, kreatív ötleteket is megvalósíthatsz. 

Merülj el a csúcskategóriás drónok világában!

A Yuneec Typhoon H Plus RealSense drón tökéletes képfelbontást biztosít, profi fotósként nélkülözhetetlen darab. A korábbi modellekhez képest hatékonyabb a belső hűtési rendszere, ezáltal kifogástalan működést garantál. Eredményesen kiiktatja a külső elektromos zavarokat, a 360 fokos körbeforgatásnak köszönhetően a kamerája képes a folyamatos rögzítésre és a közvetlen környezet bemutatására. 

A Yuneec Mantis G Selfie drón különösen javasolt influenszereknek, bloggereknek és vloggereknek. Nagyszerű társad lehet egy barangolás során is. Használhatod Insta Storykhoz, posztokhoz egyéb közösségi felületeken, bemutathatod munkásságodat, betekintést engedhetsz a háttérben zajló folyamatokba. 

A Yuneec Typhoon H Plus drón sokkal halkabb működésű, ráadásul izgalmas return home opciójának köszönhetően visszahívható az indulási pontra.

Különböző repülési módok, izgalmas funkciók

Mindenképpen próbáld ki a legtöbb repülési üzemmódot! A leggyakrabban használt talán az egyvonalas utazás, vagyis a „Journey”, ugyanakkor népszerű a „smart” üzemmód is, különösen kezdőknél. Rengeteg opció közül választhatsz, köröztetheted magad körül, de használhatod a „követ és néz” lehetőséget is, a határ a csillagos ég. 

Válaszd ki a számodra legideálisabb multicopter-drónt, próbáld ki az összes funkciót! Izgalmas felfedezéseket tehetsz, és nem mindennapi élményekben lehet részed. Megfelelő technikai háttérrel a birtokodban garantált a siker!