Új jelszó kérése
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Modell és makett kiegészítők, eszközök
Komplett makett készletek
Traxxas elektromos autók, akkumulátorok, kiegészítők

Vásárlási feltételek

Dokumentum helye
Dokumentum helye
Dokumentum helye
A legfontosabb tudnivalók

Kínálatunkban rádió távirányítású modellek, makettek és ezek kiegészítőit találod meg. Ezen termékek kizárólag a webáruházon keresztül rendelhetőek meg. 

Ügyfélszolgálat elérhetősége: +36-70-369-9901 (keddtől péntekig 10-17 óráig) vagy info@modellfutar.hu

Ha a vásárlás összege eléri a bruttó 30.000 Ft összértéket, akkor a szállítás költségét teljes mértékben mi álljuk, 30.000 Ft vásárlás alatt a szállítási költség a vevőt terheli, amely 1.200 Ft-al növeli meg a rendelés összegét. Postán maradó csomagként, a szállítási költség 1000 Ft. A szállítási díj magyarországi cím esetén érvényes.

Telefonos időpont egyeztetés után a megrendelést személyesen is átveheted irodánkban (Gyöngyös, Ipar u. 2.) Itt lehetőség van a megrendelt termékeket megnézni, valamint az itt átvett termékeket szállítási költség sem terheli. Tájékoztatunk azonban, hogy a megrendelt terméket 5 napig tartjuk fenn. 

GY.I.K.

Hogyan tudok rendelést leadni?
Rendelést csak a webáruházon keresztül lehet ladni. Telefonon nem fogadunk el megrendelést.

Honnan tudom hogy adott termékből van-e raktáron?
A termék adatlapján látható a raktárkészlet. Ha a RAKTÁRON felirat olvasható, akkor a termék van készleten, így a szállítási idő 1-2 munkanap. Ahol a RENDELHETŐ felirat látható, ott a termék külső raktárból, legtöbbször külföldről érkezik, így a feltüntetett szállítási idővel kell számolni.

Hogyan használhatom az oldalt?
Az oldalon található termékek böngészéséhez nem szükséges regisztráció. Vásárlás csak regisztráció után lehetséges

Mennyibe kerül a szállítási díj?
Ha a vásárlás összege eléri a bruttó 30 000 Ft összértéket, akkor a szállítás költségét teljes mértékben mi álljuk, 30 000 Ft vásárlás alatt a szállítási költség a vevőt terheli, amely 1200 Ft-al növeli meg a rendelés összegét. Postán maradó csomagként, a szállítási költség 1000 Ft, GLS csomagpot 900 Ft. A szállítási díj magyarországi cím esetén érvényes.

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?
Ha a rendelt termék megtalálható a raktárunkban, akkor a szállítási folyamat azonnal elkezdődik és a visszaigazolás után 1-2 munkanapon belül meg is érkezik. A raktáron nem lévő termékek a lehető leggyorsabban jutnak el a vásárlóhoz (a szállítási időt a visszaigazoló e-mail tartalmazza).

Milyen költség terheli még a termékek árát?
Az oldalon található termékek árai már tartalmazzák a 27%-os Áfát (köny és folyóirat esetén 5%), más adó típusú vagy csomagolási költség már nem terheli a vásárlót.

Ki és mikor kézbesíti a csomagot?
Webáruházunk megrendeléseit a DPD Hungária Kft. és a GLS Hungary Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Posta vagy GLS csomapot esetén, a kiválasztott címen vehető át a megrendelés. A csomag feladásáról értesítést küldünk.

Személyes átvételre van-e lehetőség?
Telefonos időpont egyeztetés után a megrendelést személyesen is átveheted irodánkban (Gyöngyös, Ipar u. 2.) Itt lehetőség van a megrendelt termékeket megnézni, valamint az itt átvett termékeket szállítási költség sem terheli. Tájékoztatunk azonban, hogy a megrendelt terméket 5 munkanapig tartjuk fenn.

Mikor kell kifizetnem a csomagot?
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A számlát a csomag tartalmazza. Átutalás vagy kártyás fizetés esetén értesítjük, ha a kifizetést elvégezhet.

Sérült a csomag, mit tegyek?
Kérünk a csomagot kézbesítéskor a futár előtt  vizsgáld meg és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Hogyan tudok átutalással fizetni?
A megrendelés alapján elkészítjük a számlát, amit emialba eljuttatunk a vevőnek. Utalásnál a számlaszámot kérjük a megjegyzésben feltüntetni. Amint az utalás megérkezik a számlánkra, a csomagot átadjuk a futárszolgálatnak. Amíg a számlát nem küldjük el emailba addig ne utalj!

Hol találom az ügyélszolgálat elérhetőségét?
Az oldal fejlécében, az "Információk" alatt megtalálod a telefonszámot és az email címet is.

Rendeléshez miért kell telefonszámot és e-mail címet megadnom?
A rendelés teljesítése teljesen automatizált, azonban előfordulhat, hogy a termékekkel vagy a szállítással kapcsolatban kommunikálnunk kell veled, aminek elsődleges formája az e-mail, azonban kiszállításkor a futár telefonon kereshet.

Nagyon várom a csomagom, hova telefonáljak ha azért mégis rá szeretnék kérdezni?
Az emailban elküldött csomagszám alapján a DPD Hungária Kft. ügyfélszolgálata tud tájékoztatásat adni. +36-40-100-373

Külföldre is tudok rendelni?
Külföldre csak előreutalással tudunk csomagot küldeni, ilyen esetben előbb érdeklődj a szállítási költségekről.

Hogy van a nyitvatartás?
Mivel boltot nem üzemeltetünk, csak ügyfélszolgálati irodát, ezért a nyitvatartás is rugalmas. Minden esteben telefonos időpontegyeztetés szükséges, mivel nem tartózkodunk egész nap az irodában. Ügyfélszolgálatunk keddtől péntekig 10-17 óráig elérhető telefonon +36-70-369-9901.

Iratkozzon fel hírlevelünkre
© 2017 Modellfutar.hu | Minden jog fenntartva!