Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Dioráma

A dioráma keresése, beszerzése és gondos összerakása minden bizonnyal azok számára jelenthet lebilincselő elfoglaltságot, akik valósággal rajonganak a háromdimenziós makettkülönlegességek összeállításának az élményéért.

Nekik valószínűleg remek hír, hogy itt az oldalon könnyedén megtalálhatják az újabb és újabb összerakásra váró projekteket. Különösen abban az esetben, ha a harcászati eszközök és fegyverek világa közel áll az érdeklődéshez. Mondhatni szabad egyébként a pálya az oldalon, vagyis tetszés szerint lehet keresgélni a dioráma változatok között. Ha pedig megtetszik egy-egy darab, akkor egész bátran lehet kattintani az adatlapjára.


2170termék 121
ÚJ
Cikkszám:
MA35654
Méretarány:
1:35
Gyártó:
MiniArt
Rendelhető, szállítás 4-8 munkanap
4 860 Ft
Cikkszám:
MA49013
Méretarány:
1:48
Gyártó:
MiniArt
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
5 290 Ft
2170termék 121

Ami könnyítést jelenthet a dioráma keresésének izgalmas programjához

Nyilván mindenkinél máshogy néz ki a képzeletbeli sorrend, hogyha a leginkább izgalmat és lebilincselő elfoglaltságot jelentő dioráma projektek és változatok kereséséről van szó. Akár a retro, akár a modern maketttípusok jönnek be, mutatjuk a keresés célravezető módját.

Leginkább a lap jobb szélén elérhető és rendelkezésre álló szűrés feltételeit javasolt használni a keresés testreszabásához. Ennek köszönhetően ugyanis csak egy-egy kattintás, és máris testreszabható lehet a találati lista akár diorámatípus, méretarány, vagy mondjuk gyártó alapján.

Így pikk-pakk csak azok a változatok maradnak versenyben, amelyek egyébként tényleg maradéktalanul passzolnak az ízléshez és a preferenciákhoz.

Ezért merjük javasolni a szimpatikus termékek adatlapjára való kattintást

Biztosabb úgy megoldani egy-egy összerakásra váró projekt megrendelését, ha előtte még egy plusz körben jobban is megnézheted magadnak a terméket, nem igaz? Leginkább emiatt javasoljuk az adatlapra történő kattintást.

Merthogy bármelyik dioráma adatlapjára kattintva egyrészt nagyobb felbontású fotón tekintheted meg vizuálisan a kiszemelt projektet, másrészt kapsz egy leírást is a szóban forgó termék fontosabb sajátosságairól. Így minden feltétel adott lehet ahhoz, hogy a legtutibb verziót rendeld meg.

Fontos, hogy nálunk akár az összeszerelés különféle eszközei is beszerezhetők

Merthogy a diorámaprojektek sikeres kivitelezésére jobb úgy készülni, hogy várhatóan ragasztó, festék, no és persze egy-egy praktikus célszerszám is kelleni fog. Ha pedig jó volna időt és energiát spórolni és mihamarabb hozzálátni a dologhoz, akkor célszerű ezt egy füst alatt letudni és egyszerre megrendelni mindent.

Egyszerűen csak menj fel a lap tetejére, és a lenyíló menüsorból válaszd ki annak a kategóriának a megnevezését, amelyiknek a termékei közül bármelyiknek a beszerzésére szükség lehet. 

Így tényleg minden rendelkezésre állhat, ami egy makett vagy dioráma összerakásához kellhet. Ráadásul a lehető legrövidebb idő alatt tudhatod le a rendelést, ami plusz érv lehet a dolog mellett.

Hogyha megvannak a rendelni kívánt termékek, mutatjuk a rendelés hatékony menetét

Első körben add hozzá a kosárhoz azokat a termékeket, amelyeket meg szeretnél rendelni. Hogyha minden bekerült és mindent sikerült megtalálni, a jobb felső sarokban kattints a kosár ikonra.

Ezután a megrendelői oldalra jutsz, ahol csak lépésről lépésre ki kell töltened az űrlapot, a fizetési és átvételi mód kiválasztásával együtt. Amikor minden kész, csak erősítsd meg a rendelést.

Innentől legfeljebb pár napot kell csak várnod, és már át is veheted a frissen beszerzett dioráma változatot minden kiegészítővel együtt.

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Mihez jó?
Típus
Továbbiak
Anyaga
Termék státusza