Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

1:35 méretarány

Ebben a kategóriában 1:35 méretarányú katonai repülő kínálatunkból szemezgethetsz. Egy efféle makett megalkotása nem mindennapi élmény, különösen akkor, ha mindig is vonzott a történelem és a régi idők jellegzetes világa.

 

Régóta gondolkozol azon, hogy létrehozz egy katonai repülőkből álló gyűjteményt? Nálunk a legjobb helyen jársz! Kifejezetten ajánljuk az 1:35 méretarányba tartozó darabjainkat, melyek bőven tartogatnak számodra kihívást. Ezek a realisztikus, gyönyörű repülőmodellek remekül festenek a könyvespolcodon, a vitrinedben, de akár a tv mellett is. Merülj el kínálatunkban!


26termék 121
26termék 121

A makettezés egy különleges elfoglaltság, rendkívüli koncentrációt igényel. Magad is szeretsz belefeledkezni a kreatív alkotásba? Kipróbálnál egyedi effekteket, hogy még élethűbb példányok szülessenek? Webáruházunkból a kopások, leverődések megjelenítéséhez való kellékeket is megvásárolhatod. 

 

1:35 méretarányú katonai repülő választékunk 

 

Katonai repülő kínálatunkban külön kategóriákra bontottuk az eltérő méretarányba tartozó maketteket. Ezzel is könnyítve az eligazodást. Ezen az oldalon kizárólag az 1:35 méretarányt képviselő modellek találhatók bőségesen. Láthatsz köztük flying bomb, kolibri, winter ski makettet, széles a termékpaletta. 

 

Váltsd valóra régi álmod, válogasd ki a számodra szimpatikus repülőket, és engedd, hogy beszippantson a különféle történelmi időszakok hangulata. Teremtsd meg otthonodban a kedvenc korszakaidat! Nincs is másra szükséged, csupán a vágyott példányokra, makettfestékekre, kiegészítőkre, kellékekre, hogy elláthasd őket környezeti behatások nyomaival. Emellett tér és kitartás is kelleni fog. 

 

Webáruházunkban eltérő nehézségi szintű modellekből válogathatsz. Gyűjteményhez viszont érdemes az egy méretbe tartozó modelleket preferálni. Dönthetsz úgy is, hogy létrehozol egy 1:35 méretarányú katonai repülő kollekciót, és egy másik, nagyobb példányokból álló szettet is. Viszont az egy szettbe tartozóknál célszerű azonos méretaránynál maradni, hogy ne legyen zavaró a különbség. 

 

Hasznos tanácsok a méretaránnyal kapcsolatban

 

A méretarány a kicsinyítés mértékét mutatja, vagyis minél nagyobb a második szám, annál kisebb makett készül az alkotás során. Ez alapján azt szoktuk javasolni, hogy kezdőként inkább a nagyobb méretű makettek mellett dönts, melyeket egyszerűbb összeállítani. Haladóként vagy ha imádod a kihívásokat, a kisebb méretűek a neked valók, melyeket apróbb alkotóelemekből kell létrehoznod. 

 

Ahhoz, hogy igazán szép eredmények szülessenek, először az alaplépéseket kell begyakorolni, az összeállítás részegységeit. Ezután a festési módszerek tökéletesítése következhet. Kellő rutin birtokában pedig még realisztikusabb példányok létrehozása lesz a cél. Ilyenkor már összpontosíthatsz a különböző effektekre, mint kopás, leverődés, festéklepattanás vagy rozsda. Ehhez ismerned kell a jármű használatából adódó környezeti behatásokat, a repülő konkrét életútját. 

 

Hogyan használd webáruházunkat? 

 

A gördülékeny keresés és könnyű eligazodás érdekében kategóriákra bontottuk a katonai repülőket a méretarányok alapján. Célirányos keresésnél kattints a kívánt típusra, például az 1:35 méretarányú makettekre. Válaszd ki a számodra legideálisabb modellt! 

 

Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem, mint makettfestékek, ecsetek, festékszóró, alapozók, maszkoló folyadék. 

 

Szerezz be minden szükséges eszközt, hogy felhőtlenül alkothass! Válassz ütős katonai repülőt, melyben napi szinten gyönyörködhetsz!

Szűrés
Méretarány
Gyártó
Továbbiak
Termék státusza