Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Szerszám

Innen minden létfontosságú eszközt elérhetsz, amelynek nagy hasznát veheted a makettezés során. Szerszám kategóriánk rendkívül bőséges, a panelvágó oldalcsípőtől kezdve egészen a festéktálcáig bármit beszerezhetsz!

 

Rendelhetsz csipesszel ellátott állványt nagyítóval, komplett készleteket, ecsetes üveget, pipetta szetteket, szikét, csiszolókat, sőt még fémvonalzót is. A jobb oldali szűrő főcsoportjai a segítségedre lehetnek a válogatásban! Szűrhetsz külön vágóeszközre, tárolóra, reszelőre és még sorolhatnánk! Mielőtt elmélyedsz az alkotásban, szerezz be minden szükséges kiegészítőt, hogy zavartalanul dolgozhass!


462termék 121
Cikkszám:
AK9510
Gyártó:
AK Interactive
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
7 790 Ft
Cikkszám:
TAM69943
Gyártó:
Trumpeter
Átmenetileg nem rendelhető
3 090 Ft
ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!
462termék 121

Akár most ismerkedsz a makettezéssel, akár régi motorosként néhány plusz szerszámot keresel, hogy megkönnyítsd a dolgod, nálunk a legjobb helyen jársz! A gyönyörű példányok mellett számos kelléket rendelhetsz, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy minél szebb végeredmények születhessenek. 

 

Mit találsz a szerszámok között?

 

A makettkiegészítők alatt számos praktikus kelléket elérhetsz! Létfontosságú szerszámokat, például oldalcsípőt, ecsetmosó edényt, festőállványt. Nem hiányozhat eszköztáradból egy öngyógyuló vágóalátét sem, mellyel a pontos vágás gyerekjáték! Egy tömítőpaszta formázó kés is jó szolgálatot tehet, érdemes felszerelkezned hasznos munkaeszközökkel! 

 

Alapvető szerszámok például a csipeszek, oldalcsípők, szikék, csiszolókészletek. Dönthetsz úgy is, hogy komplett készletet választasz, mint a Revell szerszámos szett, amelyben csípőfogó, csipesz, szike és finomreszelő is megtalálható. 

 

A csípőfogó elengedhetetlen az alkotóelemek precíz leválasztásához, ahogyan egy kisebb csipesz is az egészen apró alkatrészek megfogásához. 

 

A makettépítés kellékein túl a festés során is szükséged lesz alap kiegészítőkre. Ilyen a festéktartó állvány, a pipetták, az ecsetmosók, a kisebb üvegcsék egyaránt. 

 

Alakíts ki rendezett munkaállomást!

 

Ez a hobbi kétségtelenül rendszert, precizitást, szervezettséget igényel. Minél jobban odafigyelsz már a kezdetekben is a munkakörnyezetedre, illetve a fontos felszerelések beszerzésére, annál könnyebben és hatékonyabban dolgozhatsz a jövőben. 

 

Ehhez mindenképpen fontos kialakítanod egy kis alkotói részleget, amely állhat egy klasszikus asztalból, de választhatsz speciális, rekeszekkel, fiókokkal, polcos elemekkel ellátott típust is. A legcélravezetőbb, ha az összes eszközödet a közelben helyezed el, hogy bármikor használhasd őket. Ne legyenek távolabb egyetlen karnyújtásnyitól, hiszen így elkerülhető, hogy folyamatosan megakadjon az építés és a festés folyamata. 

 

A makettezőknek fejlesztett szerszámok az egész munkafolyamatot megkönnyítik, ráadásul sokkal szebb eredményekkel számolhatsz, ha nem egy tompa késsel igyekszel minden elemet leválasztani az öntőkeretről. 

 

Az alapfeleszerelések mellett az sem elhanyagolandó szempont, hogy kellően fényes környezetben alkoss. Egy sötétebb helyiség is alkalmas lehet makettépítésre, ez esetben viszont erős fényű asztali lámpával biztosíthatod a megfelelő körülményeket. 

 

Hogyan keress webáruházunkban? 

 

Kategóriaoldalaink segítségével pillanatok alatt megtalálhatod az éppen keresett terméket. Ne feledkezz meg a listanézet opcióiról sem, melyekkel megtekintheted az újdonságokat, illetve a legnépszerűbb árucikkeket is. 

 

Ajánljuk “szerszám” kínálatunkat, amennyiben célirányosan válogatnál, ugyanakkor inspirálódás gyanánt a “makettkiegészítők” átböngészésével is rengeteg ötletet gyűjthetsz!

Szűrés
Gyártó
Továbbiak
Főcsoport
Továbbiak
Termék státusza