Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Motor

Motorok összeállításán dolgozni, majd pedig a szemre is roppant tetszetős látványukban gyönyörködni lebilincselő elfoglaltság. Úgyhogy nem is igazán csodálkozunk azon, ha most is egy-egy motor beszerzését fontolgatod.

Mi pedig igyekszünk megadni minden szükséges segítséget annak érdekében, hogy lehetőség szerint minél könnyebben sikerüljön rátalálni a hozzád leginkább passzoló darabra. Merthogy a makettezés akkor az igazi, ha rajongással átitatott szerelem is motivál úgymond. Kattints egyébként bátran bármelyik makett adatlapjára, és tudj meg róla többet is még a beszerzés előtt.


123termék 121
Cikkszám:
HASP374
Méretarány:
1:10
Gyártó:
Hasegawa
Átmenetileg nem rendelhető
14 990 Ft
ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!
123termék 121

Praktikus segédlet a motorok közötti kereséshez

Ahányan vagyunk, annyiféle motormakett tetszhet meg akár a típus, a hangulat, a forma vagy a színek alapján. Nem beszélve arról, hogy egy makettet még össze is kell valahogy állítani. Úgyhogy sokféle szempont lehet, ami nagyban befolyásolja a motor választását.

Nálunk annyival könnyebb keresned, hogy a fentebb taglalt szempontokat akár a szűrés feltételeiként is használhatod. Mutatjuk, hogyan. Nem kell mást tenned, mint a lap jobb felső sarkához görgetned.

Ott pedig mindössze egyetlen kattintással szűkíteni tudod a szóba jöhető makettek listáját akár a méretarány, a gyártó vagy pedig a típus alapján. Innentől kezdve máris célirányos lehet a keresés, ráadásul a listát még sorba is rendezheted tetszőleges szempontok alapján.

Amiért mindenképp érdemes kattintanod az egyes makettek adatlapjára

Van egy olyan tippünk, ha szívesen nézel utána részletesen is a kiszemelt makettek sajátosságainak. Elvégre az ember joggal akar megtudni minden fontos dolgot, mielőtt elkötelezi magát egy-egy projekt mellett.

Úgyhogy ennek szellemében is jól járhatsz azzal, ha kattintasz a szóba jöhető opciók adatlapjára. Annál is inkább, mivel az adatlapon meg tudod nézni a makettkészlet tartalmát, a várható szállítási idővel és az egyéb fontos technikai tudnivalókkal együtt.

Innentől kezdve tényleg ki lehet azt jelenteni, hogy a makett beszerzése mentes lehet mindenféle kockázattól.

Fontos, hogy nálunk másfajta modelleket is megtalálsz

Merthogy azt sem lehet kizárni, hogy a motorok mellett másfajta járművek is közel állnak az ízlésedhez. Nem beszélve arról, hogy ezek akár makett, akár különféle méretarányú modellváltozatban is beszerezhetők.

Nem kell hozzá mást tenned, minthogy jobb felül rákeresel az egymás után lenyíló menüsor különféle opcióira. Könnyű maga a művelet, ugyanis az egyes opciók máris meg fognak nyílni a kattintást követően.

Úgyhogy ennek köszönhetően tényleg pikk-pakk végig lehet böngészni bármelyik kategória adatlapját, amelyik csak szóba jöhet a makettezés szempontjából. Persze felmerülhet az is kérdésként, hogyha megvan a kiszemelt makett, hogy milyen úton és módon rendelhető meg.

Ha megvan a kiválasztott makett, így tudod könnyen és gyorsan megrendelni

Először is add hozzá a kosárhoz azt a motort, amelyet meg szeretnél rendelni. Ugyanez a teendő az összes többi modell és makett esetében. Hogyha ezzel kész vagy, akkor jobb felül válaszd a “tovább a pénztárhoz” lehetőséget.

Lépésről lépésre töltsd ki a megrendelői adatlapot, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. Hogyha minden stimmel, csak erősítsd meg a rendelést. Amint ezzel is sikeresen megvagy, legfeljebb néhány nap, és kézhez is kaphatod a megrendelt makettet, hogy szép lassan össze tudd állítani.

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Típus
Termék státusza