Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

1:24 méretarány

Ebben a kategóriában 1:24 méretarányú katonai repülő választékunkat láthatod. A legjobb helyen jársz, ha imádod a történelmet, és régi vágyad, hogy nem mindennapi gyűjteményt hozz létre realisztikus katonai repülőkből.

A modellek a valódi másuk minden jellemvonását tükrözik, megteremtik az akkori időszakok hangulatát. A segítségükkel betekintést nyerhetsz a különböző történelmi időszakokba, és mindezt az otthonodban átélheted. Nincs is másra szükséged csupán egy vitrinre és az általad szimpatikusnak vélt példányokra. Ismerd meg a makettezés különleges területét, és alkoss szabadon!


20termék 120

Ez a kategória 1:24-es méretarányú repülőmodelleket tartalmaz. Válogass tetszésed szerint! Akár világháborús repülőt keresel, akár egy felderítő veterán járművet, a Modellfutárra mindig számíthatsz! Készíts kopottas katonai repülőt, mely hűen tükrözi az eredeti jármű sajátosságait.

1:24 méretarányú katonai repülők 

A makettezés felejthetetlen élményt biztosít számodra, akár egyedül merülsz el a világában, akár a barátaidat és családodat is bevonod. Engedd, hogy beszippantson a különféle időszakok hangulata, és állíts össze minél több egyedi példányt! Merülj el katonai repülő választékunkban, és fusd át a teljes termékpalettát!

Ezen az aloldalon 1:24 méretarányú repülőket találsz, melyek egy köztes méretet képviselnek. Nem a legnagyobb modellek, de nem is a legkisebbek. Remek választás kezdő makettezőknek és haladóknak egyaránt! Minél nagyobb a méretarányban található második szám, annál kisebb példányokról van szó. Például az 1:18-as repülők viszonylag nagyok, míg az 1:144 méretarányúak jóval kisebbek, és komplexebb az összeállításuk is.

Makettjeidet bárhol kiállíthatod igényeid szerint. Remekül mutatnak a könyvespolcon, tévé mellett, íróasztalon, de egy LED fénnyel ellátott vitrinben külön gyűjteményeket is létrehozhatsz. Ajándék gyanánt is tökéletesek, hiszen ezáltal nem csupán egy szép tárgyat ajándékozol, hanem élményt is, betekintést egy új, izgalmas hobbiba.

Fontos tudnivalók a méretarányról

A méretaránnyal kapcsolatban annyit érdemes tudnod, hogy a kicsinyítés mértékéről informál. A második szám nagyobb értéke azt mutatja, hogy kisebb modellről van szó, amely bonyolultabb, több alkatrészből tevődik össze. Az apróbb alkotóelemek révén inkább haladóknak javasoljuk a kisebbeket. Azonban vállalkozó szellemű, kihívásokat kereső kezdők is gyakran belevágnak egy komplexebb makett összeállításába.

Mindenképpen olyan makettet válassz, amilyen nehézségi szint megfelel számodra, ha egyszerűbbre vágysz, akkor nagyobb modellt, ha a nehezebbet preferálod, akkor egy kisebb, bonyolultabb makettet.

A gyűjteményed létrehozásánál viszont célszerű azonos méretarányba tartozóknál maradni, például 1:24-es katonai repülőknél, különben az eltérő méretek mellett nem lenne egységes, harmonikus a szetted.

Dönthetsz úgy is, hogy több, különböző gyűjteményt tervezel, egyiket 1:18-as modellekből, másikat pedig csak 1:24-es repülőkből.

Valósághű katonai repülők megalkotása

Eleinte törekedj arra, hogy minél nagyobb rutint szerezz az összeállítás terén, és csak ezután fókuszálj jobban a festésükre és a különleges effektek megjelenítésére.

Haladóbb szinten már elkezdheted még realisztikusabbá varázsolni őket, egy-egy kopás, leverődés, akár rozsdafolt révén.

Arra viszont figyelj, hogy a valóságnak és az anyagnak megfelelő hatásokat hozz létre, ehhez elég, ha átgondolod, hogy az adott járművet milyen környezeti behatások érik, és a felületen milyen amortizációk, rongálódások jelenhetnek meg.

Szűrés
Méretarány
Gyártó
Termék státusza