Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

AK Interactive

Ebben a kategóriában AK Interactive termékeinket találod. Többek között AK festékszetteket, speciális, fémhatású festékeket, AK akvarel ceruzákat, szórófejes spray festékeket vásárolhatsz. Akril és lakk makettfestékek közül is válogathatsz. Akár ezüst metál terméket keresel, akár koszolási folyamathoz színezőanyagot, nálunk beszerezheted.

Ahhoz, hogy legkedvesebb maketted megteljen élettel, magas minőségű anyagokra van szükséged. Webárházunkban összegyűjtöttük a makettezéshez nélkülözhetetlen kellékeket, hogy egy körből megrendelhesd, ami elengedhetetlen ehhez a hobbihoz.

Szerezz be kiváló minőségű AK termékeket új modelledhez! Próbáld ki az Akvarell ceruzákat is, hogy minél élethűbb legyen a végeredmény! Az egyre nagyobb rutin révén csodálatos makettekkel gazdagíthatod gyűjteményed.

A makettezés eszközei 

A makettezés felejthetetlen élmény, általa igazán élethű darabokat hozhatsz létre. Rutinos modellezőként biztosan tudod, hogy nemcsak a kitartáson és precizitáson múlik az eredmény, hanem a hobbihoz szükséges eszközökön, termékeken is. Mi a Modellfutárnál imádjuk a maketteket, ezért folyamatosan bővítjük választékunkat, és biztosítjuk, hogy minden szerszám és kiegészítő elérhető legyen webáruházunkban.

A makettek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségű festékekre is. Az egyedi igényekhez mérten, számos lakkfesték, akrilfesték megtalálható készletünkben. Annak függvényében, hogy ecsettel vagy festékszóróval szeretsz dolgozni, vegyes a paletta. Speciális spray kiszerelésű makettfestékeink segítségével igazán egyszerűvé válik az alkotás folyamata.

AK Interactive termékek

Különleges makettfestéket keresel? Netán komplett szettre vágysz? Az AK Interactive termékek bőséges választéka mellett mindenre találsz megoldást. Legyen szó speciális fémhatású festékről vagy épp szórófejes színezőről. Az akvarell ceruzák is nagy segítségedre lehetnek a koszolási fázisokban, szárazon és nedvesen is alkalmazhatod őket. Általuk pofonegyszerűvé válik a különböző effektek megjelenítése. Az AK akrilfestékeket ecsettel és festékszóróval is felviheted a felületre. Ami igazán különlegessé teszi őket, hogy olyan formulával lettek ellátva, mely akadályozza a festékszóró eltömődését, így használatuk kényelmes, és praktikus hosszú időn keresztül.

Azt javasoljuk, böngészd át különleges makettfestékeinket, hogy mihamarabb nekiláthass a projektnek.

Hogyan használd az oldalt? 

A festékek kategóriában különböző márkák termékeit tekintheted meg. Adott termékcsaládra kattintva végigböngészheted a kínálatot. Például az AK Interactive márkán belül az alkategóriák segítenek a célirányos keresésben. Így lehetőséged van csak azokat a termékeket átnézni, melyeket leginkább szeretnél beszerezni. Alkategórián belül népszerűség szerinti listát is megjeleníthetsz. Ezáltal a legkelendőbb makettfestékeket bogarászhatod át. Ajánljuk még a felvitel szerinti lista generálását, mert így az utoljára feltöltött cikkeket is megnézheted. Név, ár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben is kilistázhatod az általad preferált termékeket. Kattints a legszimpatikusabbakra, hogy részletes információk is megjelenjenek. 

Válogass igényeid szerint! Ne felejts el plusz kiegészítőket hozzáadni kosaradhoz, ha esetleg valami még hiányzik az otthoni készletedből.

Próbáld ki az AK Interactive termékeket, alkoss szabadon, merülj el a makettezés világában!