Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Hűségpont Akció

Amit a hűségpont rendszerről tudni érdemes...

 

Mik azok a hűségpontok?

A hűségpontok egyfajta virtuális fizetőeszközök, melyeket minden vásárlás során lehet gyűjteni. Visszatérő vásárlóink ezzel a rendszerrel hűségpontokat kapnak, melynek összegét a virtuális számlájukon kísérhetik figyelemmel, és a későbbi vásárlásaik során bármikor beválthatnak.


Hogyan működik?

Webáruházunkban történő vásárlásodkor, minden termék után pontokat kapsz. Ez kategóriánként eltérő, de minden termék adatlapján fel van tüntetve. Amennyiben a hűségpontjaidat a következő vásárlás során még nem akarod felhasználni, hanem tovább gyűjtenéd, akkor minden egyes további vásárlásod alkalmával a megnyert hűségpontok hozzáadódnak az előző hűségpont egyenlegedhez. Így akár több ezer Forint értékű összegnek megfelelő hűségpontot is felhalmozhatsz, melyet részben vagy akár egyben is levásárolhatsz.


Extra 100 pont jár a regisztráció után.

1db hűségpont 1 Ft értéknek felel meg.

A hűségpontokat 365 napon belül be kell váltanod, különben elévülnek.


Honnan tudom meg az aktuális hűségpont egyenlegemet?

Bejelentkezés után a "Megrendeléseim" menüpontban, a "Kedvezmények" fül alatt láthatod az aktuális hűségpontjaid számát.


Hogyan válthatom be a hűségpontjaimat?

A vásárlási folyamat során a pénztárban válthatod be az aktuális hűségpontjaidat. Itt látni fogod, hogy éppen mennyi hűségponttal rendelkezel. A végösszeg maximum 70%-a fizethető pontokkal. pl: a rendelés értéke 10.000,- ft akkor a maximum 7.000 pontot tudsz beváltani.
A felajánlott hűségpontok beszámításra kerülnek, és a végösszegből levonódnak!


Gyűjthetek-e hűségpontot, ha nem a webáruházon keresztül rendelek?

Hűségpontokat csak és kizárólag a webáruházon keresztül rendelt termékek után kapsz. Természetesen amennyiben a vásárlási folyamat során azt választod, hogy a webáruházban megrendelt termékeket személyesen veszed át, akkor jár a hűségpont.


Kapok hűségpontot az akciós termékek után is?

Akciós termék vásárlásánál, vagy egyedi ár/kedvezmény esetén a hűségpont nem jár.


Van olyan eset, hogy elvesztem a hűségpontjaimat?

Amennyiben egy megrendelés meghiúsul a Te hibádból, tehát nem veszed át a csomagot, vagy meggondolod magad és mégsem kéred a megrendelt termékeket stb., akkor az abból a vásárlásodból szerzett hűségpontjaidat töröljük. FONTOS: A hűségpontokat 365 napon belül be kell váltanod, különben elévülnek.


A hűségpont rendszer felhasználásának feltételei:
• A hűségpontok gyűjtéséhez mindenképpen regisztrált felhasználónak kell lenned webáruházunkban.
• A hűségpontok kizárólag a MODELLFUTÁR webáruházban történő vásárláskor gyűlnek, és kizárólag online lehet felhasználni őket.
• A hűségpontok csak megvalósult rendelés és átvétel során lépnek életbe.
• A szállítási díj nem fizethető hűségponttal.
• Hűségpontot gyűjteni és felhasználni kizárólag interneten keresztül leadott megrendeléssel lehet.
• A hűségpontok adott regisztráción belül más címre szállítással is felhasználhatóak.
• A hűségpontok semmilyen körülmények között sem válthatóak készpénzre.

 

Az Üzemeltető bármikor jogosult a fent leírtakon módosítani. Az esetleges módosítás a weblapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Az Üzemeltető továbbá semmiféle, Felhasználó számára a szolgáltatás igénybevételéből eredő anyagi vagy erkölcsi kárért nem vonható felelősségre.

 

Amennyiben a hűségpont rendszerrel kapcsolatban problémád vagy kérdésed merül fel, az INFORMÁCIÓK hivatkozásra kattintva, az ott megadott elérhetőségeken és módon veheted fel a kapcsolatot a weboldal Üzemeltetőivel.

 

A hűségpont rendszer 2014 03.01-tól van érvényben.