Köszöntünk megújult webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Kapcsolat: info@modellfutar.hu

Blog

Autómodell

Aligha kell ecsetelni, hogy gyermekeink imádják a négykerekű járgányokat. Már egészen kicsi korban tologatós autót kapnak, később matchboxokkal kezdenek játszani vagy éppen elektromos járgányt hajtanak. Miért ne ismertethetnék meg őket már a kezdetektől az autómodellek nem mindennapi világával is? Hiszen remek kikapcsolódást jelentenek, a gyerekek pedig még tanulhatnak is.

Makett repülő

 

Nagy öröm számunkra, hogy egyre többen és többen fedezik fel a makettezés izgalmas világát. Blogbejegyzésünkben nekik próbálunk segítséget nyújtani: bemutatjuk, mik a legfontosabb eszközök és tudnivalók, amikkel fel kell szerelkeznünk, mielőtt belevágnánk a makettezésbe.

Modellautó

 

Mindenkinek van egy hobbija, ami lehet az olvasás, a kerékpározás vagy akár a filmnézés. Sokan azonban a modellezés és makettezés mellett teszik le a voksukat. Talán azért, mert már gyerekkorukban is rajongtak az építőjátékokért vagy azért, mert felnőttként beszippantotta őket ez a különleges, semmihez sem fogható világ. Bizony, akit egyszer megcsapott a ragasztó, a festék vagy a benzingőz illata, az egy életre a miniatűrök rabja marad. De mi is pontosan a különbség a modellek és a makettek között, és miért éli meg sok ember úgy, hogy ez több mint hobbi? Ezekre a kérdésekre adunk választ blogbejegyzésünkben!