Köszöntünk megújult webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Kapcsolat: info@modellfutar.hu

Kész modell

Kész modell

Ezen az oldalon találhatod kész modell kínálatunkat, amelyek nem igényelnek összerakást vagy festést. Sokaknak nincs elegendő szabadidejük vagy türelmük a makettekkel kapcsolatos feladatokhoz, mások sokkal szebbnek tartják a gyárilag elkészített replikákat. Bármi is legyen a preferencia oka, ezek a miniatürizált járművek rendkívüli részletességgel tükrözik az eredeti verziók szépségét vagy robusztusságat.

Akár egy sportautó-gyűjteményt, különböző típusú munkagépeket, harci járműveket vagy éppen repülőket és helikoptereket szeretnél beszerezni, nálunk mindent egy helyen megtalálsz. Válaszd ki tehát a neked legjobban tetsző alkategóriát, és nézz szét kínálatunkban!

Hogyan néz ki egy kész modell?

A legtöbb kész modell váza fémből készül, valamint a festék csillogása és precizitása is olyan, amilyet rendkívül nehézkes szabad kézzel leutánozni. A kész modellek egyenesen a dobozból gyönyörű képet mutatnak, különösen egy nagyobb gyűjtemény részeként.

Az autómodellek

Talán a legnépszerűbb kész modellek a személygépkocsik lekicsinyített másolatai. Ezek magukba foglalják a legmodernebb járgányokat és a legöregebb veteránokat is. Az autómodellek skálája olyan széles, hogy szinte bármilyen kritérium alapján hatalmas gyűjteményeket lehet beszerezni, legyen az korszak vagy márka.

Jelenleg összesen 102 márka alapján csoportosítjuk autóinkat, ugyanis a katalógus egyesítve túlságosan nagy lenne. Így célzottan szétnézhetsz az AC Cobra, Lamborghini vagy Tesla modellek között.

A kifejezetten sportos vagy luxusmárkák vagy esetleg hétköznapi cégek kiválasztásával biztosan megtalálod azokat a típusokat, amelyek téged a legjobban érdekelnek. Azonban, ha kifejezetten sportautókra fáj a fogad, akkor lehetséges, hogy másik kategóriában kellene szétnézned.

Külön opciókat találsz a Forma 1-es modellekre, rally járgányokra, illetve DTM és egyéb versenyautókra. Ezek mind a legmodernebb, csúcstechnológiás gépeket, mind a versenyzés hajnaláról származó különlegességeket tartalmazzák. Szinte minden gyártó autóinak replikáit megtalálod, sőt, akár külön nyertes modellek közül is szemezhetsz.

Ha esetleg inkább motorpárti vagy, ezeket a járműveket is gyűjtheted nálunk, gyártási évtől és márkától függetlenül. Azonban ezek a járművek csak egy részét fedik le teljes készletünknek.

Teherautók, buszok és traktorok

Ezek a modellek három külön kategóriát képviselnek, amelyek a nagyobb járművek részletes másai. Ugyan nem olyan népszerű csoportot képviselnek, mint az autók és motorok, sokszínűségük és modelljeik kialakítása sok gyűjtőt vonz.

A teherautó kategóriában találod a kamionokat, furgonokat, valamint egyéb teherhordó járműveket. Azonban ez nem minden, ugyanis egyéb robusztus járműveket, például tűzoltóautókat vagy akár betonkeverőt is szerezhetsz itt. Egyes modellek rakománnyal, mások azok nélkül kerülnek a virtuális polcokra, ezért erről a részletről mindig győződj meg vásárlás előtt!

Az autóbuszok kategóriája magáért beszél, számos évtized típusait képviselve. A traktorok és munkagépek opció pedig a mezőgazdasági járműveket és eszközöket rejti.

Háborús gépek

Ha az első vagy második világháborús, illetve modern kori hadászati eszközök érdekelnek inkább, akkor sem fog csalódás érni. A harci járművek kategóriában legfőképpen tankokkal fogsz találkozni, de számos egyéb opció is előfordul.

Különféle csapatokat szállító terepjárók, illetve mobilis rakétakilövő állomások is megjelennek a közel 250 terméket számláló csoportban. Azonban, ha a szárazföldi hadviselés helyett inkább a légi csaták érdekelnek, akkor részletes repülő- és helikoptermodelljeink neked lettek kitalálva.

Természetesen nem minden általunk értékesített ilyen modell tekint vissza háborús múltra. Például a mentőhelikopterek egy teljesen más típust képviselnek.