Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Kész modell

Kész modell

Ezen az oldalon találhatod kész modell kínálatunkat, amelyek nem igényelnek összerakást vagy festést. Sokaknak nincs elegendő szabadidejük vagy türelmük a makettekkel kapcsolatos feladatokhoz, mások sokkal szebbnek tartják a gyárilag elkészített replikákat. Bármi is legyen a preferencia oka, ezek a miniatürizált járművek rendkívüli részletességgel tükrözik az eredeti verziók szépségét vagy robusztusságat.

Akár egy sportautó-gyűjteményt, különböző típusú munkagépeket, harci járműveket vagy éppen repülőket és helikoptereket szeretnél beszerezni, nálunk mindent egy helyen megtalálsz. Válaszd ki tehát a neked legjobban tetsző alkategóriát, és nézz szét kínálatunkban!

Hogyan néz ki egy kész modell?

A legtöbb kész modell váza fémből készül, valamint a festék csillogása és precizitása is olyan, amilyet rendkívül nehézkes szabad kézzel leutánozni. A kész modellek egyenesen a dobozból gyönyörű képet mutatnak, különösen egy nagyobb gyűjtemény részeként.

Az autómodellek

Talán a legnépszerűbb kész modellek a személygépkocsik lekicsinyített másolatai. Ezek magukba foglalják a legmodernebb járgányokat és a legöregebb veteránokat is. Az autómodellek skálája olyan széles, hogy szinte bármilyen kritérium alapján hatalmas gyűjteményeket lehet beszerezni, legyen az korszak vagy márka.

Jelenleg összesen 102 márka alapján csoportosítjuk autóinkat, ugyanis a katalógus egyesítve túlságosan nagy lenne. Így célzottan szétnézhetsz az AC Cobra, Lamborghini vagy Tesla modellek között.

A kifejezetten sportos vagy luxusmárkák vagy esetleg hétköznapi cégek kiválasztásával biztosan megtalálod azokat a típusokat, amelyek téged a legjobban érdekelnek. Azonban, ha kifejezetten sportautókra fáj a fogad, akkor lehetséges, hogy másik kategóriában kellene szétnézned.

Külön opciókat találsz a Forma 1-es modellekre, rally járgányokra, illetve DTM és egyéb versenyautókra. Ezek mind a legmodernebb, csúcstechnológiás gépeket, mind a versenyzés hajnaláról származó különlegességeket tartalmazzák. Szinte minden gyártó autóinak replikáit megtalálod, sőt, akár külön nyertes modellek közül is szemezhetsz.

Ha esetleg inkább motorpárti vagy, ezeket a járműveket is gyűjtheted nálunk, gyártási évtől és márkától függetlenül. Azonban ezek a járművek csak egy részét fedik le teljes készletünknek.

Teherautók, buszok és traktorok

Ezek a modellek három külön kategóriát képviselnek, amelyek a nagyobb járművek részletes másai. Ugyan nem olyan népszerű csoportot képviselnek, mint az autók és motorok, sokszínűségük és modelljeik kialakítása sok gyűjtőt vonz.

A teherautó kategóriában találod a kamionokat, furgonokat, valamint egyéb teherhordó járműveket. Azonban ez nem minden, ugyanis egyéb robusztus járműveket, például tűzoltóautókat vagy akár betonkeverőt is szerezhetsz itt. Egyes modellek rakománnyal, mások azok nélkül kerülnek a virtuális polcokra, ezért erről a részletről mindig győződj meg vásárlás előtt!

Az autóbuszok kategóriája magáért beszél, számos évtized típusait képviselve. A traktorok és munkagépek opció pedig a mezőgazdasági járműveket és eszközöket rejti.

Háborús gépek

Ha az első vagy második világháborús, illetve modern kori hadászati eszközök érdekelnek inkább, akkor sem fog csalódás érni. A harci járművek kategóriában legfőképpen tankokkal fogsz találkozni, de számos egyéb opció is előfordul.

Különféle csapatokat szállító terepjárók, illetve mobilis rakétakilövő állomások is megjelennek a közel 250 terméket számláló csoportban. Azonban, ha a szárazföldi hadviselés helyett inkább a légi csaták érdekelnek, akkor részletes repülő- és helikoptermodelljeink neked lettek kitalálva.

Természetesen nem minden általunk értékesített ilyen modell tekint vissza háborús múltra. Például a mentőhelikopterek egy teljesen más típust képviselnek.