Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

DTM és egyéb versenyautó

Ebben a kategóriában DTM és egyéb versenyautó választékunkból szemezgethetsz. Teremtsd meg az autóversenyek hangulatát otthonodban! Alakíts ki vagány gyűjteményt, kápráztasd el barátaidat! A legszélesebb igényeket lefedve hoztuk létre versenyautó kínálatunkat, hogy a rajongók és gyűjtők egyaránt megtalálhassák a legideálisabb modelleket.

 

Ezek a realisztikus példányok tökéletes ajándékok is! Gyönyörűen kidolgozott gyári modellek, melyek kiállításra készek. Fedezd fel a versenyautók felpezsdítő világát, és szerezd be a vágyott típusokat! Elérhetők Ferrari, Mercedes, Porsche autómodellek és még sorolhatnánk!


3846termék 121
3846termék 121

Ismerd meg a kész modellautók nem mindennapi világát! Engedd, hogy a versenyhangulat hatalmába kerítsen! A vagány autók által saját otthonodban is megteremtheted ezt a különleges légkört! Olyan kollekciót hozhatsz létre, amilyet csak szeretnél!

DTM és egyéb versenyautók bőséges kínálata

Webáruházunk kész modellek kategóriájában külön csoportba gyűjtöttük versenyautóinkat. Itt megtalálsz Solido Porsche 1980-as Jagermeister DTM szériás makettet, Truescale Nissan N5 Liberty Walk 2016-os autót és még számos népszerű, közkedvelt típust.

Töltsd meg LED-es vitrined legendás autómodellekkel!

Egy Renault Alpine A310 N 51 Castellet 1985 J.RAGNOTTI járgányra vágysz? Vagy inkább BMW makettekkel gazdagítanád meglévő készleted?

A termékek felett a jobb felső sarokban egyedi opció szerint listázhatod ki a példányokat. Ár szerint növekvő és csökkenő sorrendben, név alapján. Lehetőséged van megtekinteni a legnépszerűbb verdákat és a legfrissebben feltöltött maketteket egyaránt.

Segíthet a nézelődésben a jobb oldalon található szűrőrendszerünk, mellyel kiválaszthatod az általad preferált méretarányt, gyártót, típust. Amennyiben inspirálódni jöttél oldalunkra, böngészd át teljes termékpalettánkat!

Kész modellek vagy elkészítendő példányok?

A gyári makettek előnye, hogy nem igényelnek összeállítást és festést. Egy kiállításra kész, tökéletes modellt kapsz. A kevés idővel rendelkezők számára, illetve azoknak, akik nem szeretnének bajlódni a megalkotásukkal, ideális megoldás a kész példányok választása.

A gyűjtők és rajongók szintén jobban kedvelik a gyárilag elkészített autómodelleket. Egyesek úgy vélik, hogy sokkal szebbek és aprólékosabban kidolgozottak.

Az összeállítandó maketteket leginkább azoknak ajánljuk, akiket lázba hoz a makettezés minden folyamata. Akik imádnak festeni és építeni a legkisebb alkotóelemekből is.

Ajándék gyanánt inkább a kész mintapéldányokat javasoljuk, főleg, ha rajong az autóversenyekért az illető.

Amennyiben a készen megkapott termékek mellett döntesz, és a cél egy vagány autógyűjtemény, mindenképpen szerezz be egy vitrint is! A legjobban akkor érvényesülnek ezek a valósághű példányok, ha egy kis hangulatfénnyel is ellátod a tárolót. Másik érv a szekrényes tárolás mellett, hogy nem szennyeződnek, nem porosodnak a legkedvesebb darabjaid.

Ütős verdák széles választéka

Webáruházunk vegyes választékot biztosít versenymodellek terén is. Merülj el az izgalmas versenyek világában, és rendeld meg a vágyott járgányokat! Már gyerekként is ábrándoztál egy Mercedes kollekcióról? Attól még, hogy a valóságban nem gyűjtheted be az összeset, az élethű miniatűr másolataik a tiéd lehetnek!

Teremts otthonodban izgalmas életteret ütős szettekkel. Dobd fel a dolgozószobád vagy nappalid egy versenyautó kollekcióval! A gondosan összeválogatott modellgyűjteményedben gyönyörködhetsz a nehéz napok után kikapcsolódásként.

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Típus
Továbbiak
Anyaga
Termék státusza