Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Forma 1

Ebben a kategóriában Forma 1 modellautóinkat találod, melyek minden apró jellegzetességükben követik az eredeti versenyautót. Gyönyörű, realisztikus autómakettjeink széles választékát kínáljuk a versenysport kedvelőinek.

 

Magad is imádod a Forma 1-es verdákat? Régi álmod, hogy komplett gyűjteményt alakíts ki? Nálunk, a Modellfutárnál az összes kedvenced megtalálod! Alfa Romeo, Ferrari, Mercedes, Renault modellek végtelen tárházából szemezgethetsz. Ezek a kész makettek arra várnak, hogy felavasd a gondosan kialakított vitrined. Szerezd be a vágyott darabokat!


1681termék 121
1681termék 121

A kész modelleknek számos előnye van, amellett, hogy egyesek sokkal szebbnek, realisztikusabbnak tartják. Aprólékosan kidolgozottak, a valóságbeli járművek egyes sajátosságait teljes mértékben visszaadják. 

 

Forma 1-es modellautók a rajongóknak

 

A Modellfutárnál elsődleges szempont, hogy minél szélesebb kínálatot biztosítsunk a gyűjtőknek, ezért külön kategóriákba rendeztük termékeinket. A kész modelleken belül Forma 1 modellautók bőséges választéka áll rendelkezésre. Imádod a versenysportot, de legfőképp a sebességet? Ezek a különleges autók igazi gyöngyszemek. Turbózd fel nappalid egy vagány makettgyűjteménnyel! Nem csak önmagadat lepnéd meg F1 autóval? Válassz barátodnak, ismerősödnek, legyen Niki Lauda rajongó vagy Lewis Hamilton a nagy kedvence, nálunk mindenki megtalálja a neki leginkább szimpatikus autómakettet. Kövesd a legendákat, és szerezd be a híres darabokat, hogy otthonod ékköveként ragyoghassanak. Többféle méretarány szerint szűrheted a termékeket, emellett lehetőséged van gyártó és típus szerint is keresgélni. Amennyiben konkrét elképzeléssel érkezel oldalunkra, a szűrők alapján listázd ki saját igényeidnek megfelelően a maketteket. 

 

Kész modellek 

 

A kész makettek már kiállítható darabok, nem kell az összerakásukkal foglalkozni, sem a festésükkel. Ez remek lehetőség azoknak is, akik imádják a maketteket, mégsem jut elég idejük a megalkotásukra, vagy épp türelem híján jobban preferálják a kész példányokat. Másik előnyük, hogy tökéletes ajándékok. Ki ne örülne egy vagány F1-es autómodellnek? Vagy egy merész motormakettnek?

 

Önmagad is meglepheted, akár meglévő kollekciódat bővítenéd, akár újat hoznál létre, a legjobb helyen jársz. A legideálisabb, ha vitrinbe teszed őket, így védve lesznek a porral, szennyeződéssel, párával szemben. Sokan például könyvespolcon, tv-állványon helyezik el az éppen kedvenc darabjukat. Bárhogy döntesz is, a nappalid jelentősen felturbózza egy különleges módon kialakított, akár LED világítással ellátott vitrines szekrény. Amennyiben csak nézelődsz, vagy még több makett érdekel az autómodellek mellett, ne felejtsd el átfutni izgalmas, kész modelljeinket! Kattints a képre, hogy nagyobb méretben is megnézhesd a termékeket, és inspirációt gyűjthess. 

 

Webáruházunk vegyes kínálata

 

A Modellfutárnál vegyesen megtalálsz kész modelleket, mint például Forma 1 autómakettek, motorok, harci járművek, ugyanakkor összeszerelős változatokat is, rendkívül széles a paletta. Igyekeztünk úgy kialakítani a készletünket, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Az autóversenyek kedvelőinek külön szekciót hoztunk létre. Amennyiben megtaláltad a szimpatikus termékeket, add kosárhoz, majd egy egyszerű megrendelési folyamaton végigvezet a rendszer, onnantól csupán néhány nap, és már gyönyörködhetsz is a legújabb példányodban. Merülj el a gyönyörű autók választékában, és teremtsd meg otthonodban a Forma 1 világát!

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Típus
Továbbiak
Anyaga
Termék státusza