Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Hataka Hobby

Ebben a kategóriában Hataka Hobby festékeinket találod, melyek közt Blue Line, Red Line akril festékek és Orange Line oldószeralapú festékek is fellelhetők. A Blue Line típusba tartozó festékek kifejezetten ecsetes felhasználáshoz javasoltak, a Red Line festékek pedig Airbrush mellé.

 

Környezetbarát termékek, modern technológiával készültek, tökéletes egyezést mutatnak az eredeti színekkel. Beszerezhetsz Hataka Paint szetteket is, melyek egy adott modellhez tartozó színeket tartalmaznak, így élethű alkotások születhetnek. Választhatsz szettet lánctalpas tankhoz, repülőmodellhez.

A Hataka Hobby festékek széles termékköre remekül alkalmazható harci járművek, katonai repülők festéséhez. A speciális festékszettek pedig nagymértékben megkönnyítik a színezés folyamatát, hiszen az adott jármű színvilágát tartalmazzák, így nem kell egyesével összeválogatnod a felhasználandó festékeket. 

 

Hataka Hobby festékek 

 

Webáruházunk makettfestékek választékában találod a legmodernebb technológiával előállított Hataka Hobby festékeket. Közöttük környezetbarát akrilfestékek és oldószeralapúak egyaránt elérhetők. 

 

A Blue Line festékek ecsetes eljáráshoz optimalizáltak, míg a Red Line akrilfestékek az Airbrush festékszórós módszerhez javasoltak. Mindegyik kategóriában bőséges színpaletta áll rendelkezésedre. Mindenképpen fusd át a Hataka Paint szetteket is! 

 

Az igazán élethű makettek megalkotása nem álom többé! Az eredeti színekkel tökéletes egyezést mutató festékek által gyönyörű példányokat hozhatsz létre. Azontúl, hogy összeállítod a maketted, döntő szerepe van a színezésének, hiszen ezáltal hívod életre. 

 

Teremtsd meg otthonodban az akkori időszakok világát! Fesd meg a lánctalpas tankodat, vagy alkoss terepszínű katonai repülőt! Egyedül rajtad áll, hogy a makettezés mely területét szeretnéd még jobban megismerni. Válaszd ki a kedvenc történelmi korszakod járművét, és kezdj neki mihamarabb!

 

Különböző festékek más-más eljárásokhoz

 

A Hataka Hobby festékeknek a legnagyobb előnye, hogy külön termékkört találsz ecsetes festéshez, és külön típust az Airbrush alapú festéshez. Előbbi technikához optimalizáltak a Blue Line termékek, szórópisztolyoshoz pedig a Red Line akrilfestékek. Orange Line termékek között oldószeralapú festékekből szemezgethetsz. 

 

Kezdő makettezőként fontos, hogy mindegyik festési módot alaposan megismerd! Bármikor szükségessé válhat az ecsettel történő aprólékosabb színezés, ugyanakkor a legszebb eredményt adó, egységes fedést biztosító szórópisztolyos technika megismerése is lényeges. Később, kellő rutin birtokában azt az eljárást alkalmazod, amelyik számodra kényelmesebb, és jobb eredményt hoz. A legtöbb esetben kombinálhatod is, viszont a makettfestékek kiválasztása az alkalmazott módszertől függ. 

 

Javasoljuk festékszettjeinket is, melyekben minden létfontosságú színárnyalat megtalálható, amely az adott modell színezéséhez elengedhetetlen. 

 

Játékból élethű modell 

 

Amennyiben most ismerkedsz a makettfestés művészetével, mindenképpen próbálj ki többféle festéket is, hiszen a tanulás és a gyakorlás nélkülözhetetlen elemei a profivá válásnak. Ismerd meg a Hataka Hobby termékek bőséges színvilágát, és alkoss realisztikus műveket!

 

Egy modell akkor tekinthető igazán valóságosnak, ha a színei is tökéletesen egyeznek az eredetiével. Ugyanakkor tartalmaznak kopásokat, leverődéseket, illetve az adott jármű használatából fakadó környezeti behatásokat. 

 

Fedezd fel a makettfestékek széles választékát, és merülj el a színezés csodálatos világában!