Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Italeri

Ebben a kategóriában Italeri termékek bőséges kínálatát találod. Vegyesen, mindenféle színben elérhetők, például sötétzöld, szürke, kék és ezek különféle árnyalatai is. A makettezés legjelentősebb lépése maga a festés. A módszerek kitapasztalása és a festékek megismerése elengedhetetlen ahhoz, hogy egyre nagyobb rutinra tegyél szert, és gyönyörű végeredményt produkálhass.

 

Webáruházunkban széles termékkört biztosítunk festékek terén is, ahogyan a makettezés folyamatának többi lépéséhez való kellékekből is. Szerezd be a következő maketted, és válaszd ki a hozzá szükséges színeket!


114termék 121
Cikkszám:
ITA4955AP
Gyártó:
Italeri
Átmenetileg nem rendelhető
1 090 Ft
ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!
Cikkszám:
ITA4954AP
Gyártó:
Italeri
Átmenetileg nem rendelhető
1 090 Ft
ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!
Cikkszám:
ITA4857AP
Gyártó:
Italeri
Átmenetileg nem rendelhető
1 090 Ft
ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!
Cikkszám:
ITA4854AP
Gyártó:
Italeri
Átmenetileg nem rendelhető
1 090 Ft
ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!
Cikkszám:
ITA4862AP
Gyártó:
Italeri
Rendelhető, szállítás 5-10 munkanap
1 090 Ft
114termék 121

A festékeknél alapvető szempont, hogy kizárólag megbízható, ismert márkákkal célszerű dolgozni. Emellett segítheted a munkádat azzal is, ha minden szükséges kiegészítőt is beszerzel, például más-más ecseteket. 

 

Italeri termékek széles választéka 

 

Webáruházunk makettfestékek kínálatában többféle márka termékeiből szemezgethetsz. Közöttük találod az Italeri akril festékek csoportját is, melyben rengeteg színárnyalat közül válogathatsz. Például sötétzöld, barna, földszínű, sivatagi barnás sárga. A festékek neve melletti kis körben vagy négyzetben láthatók a hozzájuk tartozó színek. 

 

Válogass igényeid szerint, és rendled meg a legütősebb árnyalatokat!

 

Ahhoz, hogy maketted igazán élethű lehessen, nagyon fontos a megfelelő színek kiválasztása, illetve a számodra legkényelmesebb festési mód kitapasztalása. A modelleket a színek keltik életre, a festés által válnak valóban realisztikussá, emellett az egyedi effektek megjelenítésével kevésbé fognak játéknak látszódni. 

 

Ennél a hobbinál a gyakorlás és elszántság mellett, megfelelő eszközök és munkakörnyezet is szükséges. A kiváló minőségű festékek, hígítók, alapozók nélkülözhetetlenek. 

 

A festékek kiválasztásánál segít, ha végiggondolod a járműved életútját, vagyis az eredeti minden jellegzetességét, a színek és a környezeti behatások terén is. 

 

Egy kis segítség a festéshez

 

Kezdőként a legfőbb, hogy alaposan begyakorold az ecsetes és a festékszóróval való festést is. Utóbbival egységes, szebb eredmények nyerhetők, viszont egy kicsit több beruházást igényel. Olykor azonban szükséges lehet az ecsettel történő kisebb részek festése is. Idővel pedig egyértelmű lesz számodra, hogy melyik mód szerint fogod a színezést végezni.

 

Nagy segítséget jelent például egy festőkabin, mely a festékszórós eljáráshoz javasolt, így megóvhatod a környezeted, és sokkal könnyebben dolgozhatsz, megfelelő világítás és terület mellett. 

 

Amennyiben minden kellék és eszköz a birtokodban van, és csupán néhány plusz színt szeretnél választani, javasoljuk a makettfestékek kategória átböngészését!

 

A gyakorlást eleinte megoldhatod egy tejfölös pohár vagy samponosflakon segítségével is, nem muszáj azonnal egy gyönyörű maketten gyakorolni a festést. Természetesen élesben derül ki rengeteg dolog, és akkor tapasztalod ki az egyes eljárásokat. 

 

Valósághű alkotások 

 

A makettezésben az a legszebb, hogy egyedül rajtad és a saját tapasztalati szinteden múlik az eredmény. Türelmesnek kell lenned magaddal, és kezdőként az alaplépésekre helyezni a fókuszt, illetve a festési módok tökéletesítésére. Miután már egységes, szép eredményeket értél el, jöhetnek a különleges hatások létrehozása. Ettől még élethűbbek lesznek a harci járművek, repülőmodellek vagy akár a kedvenc sportmotorod. 

 

Próbálj ki többféle festéket is, ajánljuk például az Italeri termékcsaládot! Merülj el ebben a csodálatos hobbiban, és alkoss nem mindennapi maketteket!

Szűrés
Gyártó
Típus
Termék státusza