Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Revell

Ez a kategória Revell makettfestékek bőséges kínálatát tartalmazza, oldószer alapú és vízbázisú festékeket egyaránt. Számunkra a legfontosabb cél, hogy mindig bővítsük a termékpalettánkat, emellett egyszerűen, kényelmesen használható legyen számodra a webáruházunk.

Nálunk a makettezés minden eszköze megtalálható, hogy a legtökéletesebbre fejleszd ezt a hobbit. A színezés folyamata legalább olyan fontos, mint maga a modell összeszerelése. Tedd bele a szíved, lelked, és jutalmul gyönyörű, realisztikus példány díszítheti a nappalid. Merülj el a makettfestékek választékában!

A makettezés egyik döntő lépése, amikor meghatározod, hogy milyen módszerrel fested meg. A magas minőségű termékek által garantálható a kifogástalan végeredmény.

Milyen eszközökre lesz szükséged? 

Először is egy általad kiválasztott modellre, ez lehet autó, repülő, birodalmi lépegető, űrsikló. A szokványos járművektől az egészen elképesztőkig. Mit szeretnél a legszívesebben? Amint erre megvan a válaszod, következhet a festékek beszerzése. Ecsetes módszert preferálsz vagy inkább szórópisztolyos verziót? Nagyrészt a választott makettől is függ, illetve az elérni kívánt hatásoktól. Bizonyos minták, egyedi jellegzetességek kialakításához szükség lehet a kézi felvitelre, egy-egy hangsúlyosabb vonal meghúzása vagy körvonal megvalósítása kapcsán. 

Attól is függ, hogy milyen méretű a maketted, mennyire bonyolult. A nagyobb terméket festékszóróval igen praktikusan színezheted, ehhez bevethetsz még festőkabint is. Ez egy erre a célra kialakított, elkülönített terület, ahol bátran alkothatsz. Nem kell azon aggódnod, hogy festékpacák kerülnének a környező bútorokra. Nálunk kiegészítő eszközöket, plusz kellékeket is beszerezhetsz.

Revell makettfestékek típusai 

A kategórián belül további alkategóriákat találsz, ahol kiválaszthatod, hogy oldószer alapú vagy inkább vízbázisú Revell festékek között keresgélsz. Rengetegféle szín áll rendelkezésedre, így bármelyik makettedhez találsz megfelelőt. Polgári repülőt színeznél? Vagy épp egy versenyautót? Nálunk, a Modellfutárnál a legtöbb igényre találsz megoldást. Kizárólag magas minőségű festékeket forgalmazunk, mert tudjuk, hogy a tökéletes eredmény megkívánja, hogy prémium alapanyagokkal dolgozz.

Megvan már az új modelled? Azt javasoljuk, böngészd végig a speciális makettfesték kollekciónkat! A kiegészítő kellékeket se felejtsd el! Élénkpiros, grafitszürke, terepzöld szín, vegyes a felhozatal, egyedül rajtad áll, hogy milyen alkotás kerül ki a kezedből. Némi gyakorlás után egyre komplexebb termékeket is összeállíthatsz.

A realisztikus makettek világa

A napi hajtás mellett szükség van néhány óra kikapcsolódásra, amikor teljesen kizárható a környezet. A zakatoló gondolatok elcsendesednek. Ezt nyújtja a makettezés. A kellemes elfoglaltság során gyönyörű, valósághű alkotások készíthetők, melyekből komplett gyűjtemények állíthatók össze. Ezek a realisztikus példányok tartalmazzák az összes, rájuk jellemző sajátosságot, egészen aprólékosan megtervezve. Mi lehetne jobb, mint létrehozni ilyen elképesztő maketteket, melyek aztán a vitrinedben vagy a könyvek mellett emelik a nappalid hangulatát? A barátok is megcsodálhatják. Legközelebb akár együtt is festhettek.

Élményt ajándékozni különleges, mert így nem csupán egy szép tárgy kerül a birtokába, hanem egészen új világokat fedez fel a modellezés által.