Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Wargame

Ebben a kategóriában a Wargame játékok felejthetetlen világába nyerhetsz betekintést. A Warhammer elképesztő univerzumának karaktereit és pályáit szerezheted be. Termékkörünkben helyet kaptak Warhammer 40000 regények is.

 

Ezen az aloldalon mindent megtalálsz, amire egy Wargame-rajongó vágyhat. Például figurákat a Chaos Space Marines sereghez, ahogyan angol nyelvű kártyákat is rendelhetsz a társas mellé kiegészítésként. Ugyanígy tiéd lehetnek a Death Guard sereg legnépszerűbb alakjai is. Nálunk még kockakészletet is elérhetsz a Necromunda játékhoz. Merülj el kínálatunkban, és fedezd fel az egyedülálló sci-fi univerzumot!

Ezek a játékok a hadviselést szimulálják, különféle terepasztal és egyedi figurák által. A Warhammer univerzum alapját a Games Workshop videójátékainak köszönhetjük. A Wargame kategóriánk termékei lebilincselő kikapcsolódást nyújtanak bármely korosztálynak. 

 

Wargame termékkörünk bőséges kínálata

 

Webáruházunk főkategóriájában a makettek, kész modellek mellett külön csoportot hoztunk létre a Wargame játékok kedvelőinek és mindazoknak, akik szeretnék megajándékozni barátaikat az igazán egyedi sci-fi világ figuráival, a társasokhoz való kiegészítő kártyákkal és egyéb kiegészítőkkel. Palettánkból regények is beszerezhetők. 

 

A Warhammer 40.000 egy egészen elképesztő világot tartogat, melynek karaktereit magad is megépítheted a több részből álló figuráink révén. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked tetsző termékeket, könyveket, kártyákat, dobókockákat, figurákat a szimpatikus sereghez. 

 

Ismerd meg ezt a felejthetetlen világot, és vesd le egy pillanatra a hétköznapi terheket! Webáruházunkban kedvedre szemezgethetsz a legütősebb kellékek közül! Azt javasoljuk, hogy böngészd át a teljes választékot, így biztos lehetsz benne, hogy semmi sem kerüli el a figyelmedet. A listanézet opciói azonban a segítségedre lehetnek. Ennek köszönhetően megtekintheted az éppen legnépszerűbb kiegészítőket, Warhammer figurákat és könyveket. Dönthetsz úgy is, hogy az újdonságokat előre sorolva készítesz listát meglévő termékeinkből. 

 

A Wargame játékok pozitívumai

 

Az online világ mellett a társasjátékok még napjainkban is töretlen népszerűségnek örvendenek. Azontúl, hogy remek családi és baráti programot kínálnak, a logikai készségek is fejleszthetők. Minden korosztály megtalálja benne a varázslatot, egyeseket a gondosan kidolgozott figurák nyűgöznek le, míg másokat a térképek precíz kidolgozottsága, sokan pedig a stratégiai lépések rabjaivá válnak. A karakterek eltérő képességekkel rendelkeznek, melyek akár vegyíthetők is. Más-más taktikai lépésekkel különféle stratégiai terv hajtható végre. 

 

Mindannyiunkban él még az asztali játékok nosztalgikus élménye, hiszen ezek személyes találkozást követelnek meg. Összekovácsolja a csapatot egy efféle tevékenység, a közös gondolkodás és a logikai tervezés. 

 

Szintén mellette szól, hogy a Warhammer sokszínű univerzumát mindenkinek érdemes megismernie, hiszen megannyi különleges lény lakja, például orkok, nekronok. A különböző fajok más erőségekkel és eltérő gyengeségekkel rendelkeznek. Éppen ettől olyan egyedi ez a lenyűgöző sci-fi világ. Sosem tudni, milyen kimenetellel számolhatunk, ki lesz végül a győztes. 

 

Tartalmas szabadidős tevékenység

 

Ismerd meg a Warhammer univerzumát, és készítsd el a legütősebb karaktereket! A játszmák során nem csupán jól szórakozhatsz, hanem egyúttal fejlesztheted a logikai és stratégiai készségeidet is. Lépj ki a hétköznapi szürkeségből, és vágj bele még ma!