Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Warhammer 40.000

A Warhammer 40000 különleges univerzuma nagyon hamar világhírűvé vált, ami nem is meglepő, hiszen rengetegen kedvelik a hadi játékokat, különösen ezt a speciális sci-fi világot, amelyhez megannyi könyv, figura és kiegészítő is beszerezhető. 

 

Igen népszerű például az Abaddon the Despoiler karakter a Chaos Space Marines sereghez vagy a Warmaster Iconoclast Heavy Battle Titan figura az Adeptus Titanicus játékhoz. Beszerezheted például az Adeptus Titanicus: Campaign Compendium könyvet is, amely narratív bővítéseket tartalmaz, amennyiben Knights Stratagem vagy Defence of Ryza Stratagem kártyákat használnál, mindenképpen javasoljuk számodra!


469termék 121
469termék 121

Válogass kedvedre széles választékunkból, és tedd még izgalmasabbá a közös játékokat! A listanézet opciói szintén segítségedre lehetnek, eszerint megnézheted a legkelendőbb termékeket, ugyanakkor az újdonságainkat is szemügyre veheted. 

 

Teljes kikapcsolódás Warhammer 40000 harcok által 

 

Nincs is jobb módja a kikapcsolódásnak, mint a barátokkal való társasozás, hiszen a Wargame játékok köztudottan segítenek a stratégiai, valamint logikai képességek fejlesztésében is, nem beszélve arról, hogy felejthetetlen pillanatokat tartogatnak a küzdelmes harcok. A rajongók egy részét a nem mindennapi karakterek nyűgözik le, míg másokat maga a társasozás minden egyes részfolyamata. 

 

A legjobb az egészben pedig, hogy ütős kiegészítőkkel, kellékekkel, plusz ismertetőkkel még inkább feldobhatod ezt a szabadidős tevékenységet. Választékunkból elérheted a kedvenc karaktereid figuráit, valamint a komplett seregeket is összeállíthatod. Kártyákat, könyveket is megrendelhetsz, hogy még teljesebbé tedd az önfeledt lazulós óráidat.

 

A makettezés és a társasozás összekapcsolható, hiszen webáruházunkban minden adott a kreatív alkotáshoz és az aktív pihenéshez egyaránt. 

 

Merülj el még jobban a futurisztikus sci-fi univerzumban!

 

A fantasy univerzum létrehozása teret engedett a társasjátékoknak és online játékoknak, melyekhez könyvek, figurák, kártyák is készültek. A folyamatosan bővülő kínálat számodra is lehetőséget kínál, hogy közelebbről is betekintést nyerj egy elképesztő fantáziavilágba. 

 

Minél mélyebben belemerültök az egyes történetekbe, játszmákba, annál könnyebben ragadtok bele az egyedi hangulatába. Ez is egyfajta függőség, akárcsak az építőjátékok összerakása, ez esetben azonban a társas kapcsolataidat is ápolhatod, miközben jól szórakoztok. 

 

Napjainkban számos pozitívumot és negatív hatást is magával hozott az online megoldások egyre jelentősebb térhódítása, viszont a terepasztalos stratégiai játékokkal visszahozhatod a hagyományos értékeket is, melyekről nem szabad lemondani. Összegyűlni egy vidám beszélgetés és közös játék erejéig a legjobb elfoglaltság a nehéz munkahét végén. 

 

Hogyan használd webáruházunkat? 

 

Warhammer 40000 termékkörünk rendkívül bőséges, hiszen könyvek, figurák, kártyák széles palettájából szemezgethetsz. Az egyes termékekre kattintva még több információt olvashatsz, ez pedig segít a választásban. 

 

Javasoljuk, hogy szerezz be néhány “alapregényt”, amely által jobban képbe kerülhetsz a rendhagyó, de annál színesebb univerzummal és annak szereplőivel kapcsolatban. 

 

A megrendeléshez nem kell mást tenned, mint a “kosárba” teszem funkcióval a virtuális bevásárlókosaradhoz adni a szimpatikus kiegészítőket, majd ezután a jobb felső sarokban lévő kis ikonra kattintva befejezheted a rendelésedet.

Szűrés
Gyártó
Főcsoport
Termék státusza