Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Molotow tollak

Ebben a kategóriában Molotow tollainkat találod, ahol ecsethegyű filctoll, folyékony króm filc, komplett filctoll szett, blackliner utántöltő, különböző hegyű panelező filctollak is megtalálhatók. 

 

Webáruházunkban bőséges a kínálat a makettezés kiegészítői és kellékei terén is. A Molotow tollak segítségével garantáltan pontos és finom vonalakat hozhatsz létre. Tökéletesek például körvonalak megalkotásához. A Blackliner tollak csúszásmentesek, matt felülettel rendelkeznek, vízbázisú festékkel töltöttek. Jeleníts meg tükörsima hatást folyékony króm filccel! Fedezd fel Molotow termékpalettánkat, és szerezd be a szükségeset!


26termék 121
26termék 121

A makettezés legfontosabb lépése maga a színezés folyamata, hiszen a festés kelti életre a gondosan összeállított maketteket. Ahhoz, hogy gyönyörű végeredmények szülessenek, megfelelő eszközöket kell beszerezni. 

 

Molotow tollak bőséges kínálata

 

Webáruházunk makettfestékek választékában külön alkategóriát képviselnek a Molotow tollak, melyekkel aprólékos, precíz körvonalak hozhatók létre. A különböző méretű filctollak segítségével szabadon alkothatsz profi módon. 

 

A Blacklinerek vízbázisú festékkel töltött filctollak, melyekkel öröm dolgozni. Csúszásmentesek, matt felületet biztosítanak. 

 

Egy utántölthető maszkoló filctoll kompatibilis szinte az összes festékkel. Akril-, víz- és alkoholbázisú tintával egyaránt. Gyorsan szárad, és maradványok nélkül eltávolítható, emellett cserélhetők benne a hegyek. 

 

A folyékony króm filc segítségével tükörsima hatásokat hozhatsz létre. Alkoholbázisú, nagyon jó fedőképességű, pigmentált tinta. Rendkívül tartós, kopás- és karcolásálló, szintén cserélhető hegyekkel. Praktikus, hiszen utántölthető. 

 

Ajánljuk Blackliner filctoll szettünket, melyek nélkülözhetetlenek a gyönyörűen pontos körvonalak megrajzolásához. 0,05-1,0 mm csúcsokkal garantáltan csodaszép vonalak hozhatók létre. 

 

A makettfestés komplex folyamata

 

Az igazán valósághű példányok megalkotásához sok-sok gyakorlás szükséges. Kezdőként nagyon fontos az alaplépések begyakorlása, a különféle festési módok és eszközök megismerése. 

 

Idővel némi rutin mellett már pontosan tudni fogod, hogy melyik tollhoz vagy épp ecsethez nyúlj, adott hatás vagy körvonal létrehozásához. 

 

A makettfestés kellékei sokfélék, nálunk, a Modellfutárnál minden szükségeset megtalálsz, Molotow tollak széles választékát, ecseteket, alapozókat egyaránt. 

 

Kezdőként azt javasoljuk, hogy próbálj ki minél több kelléket, más-más módszereket. Haladóként pedig a számodra legideálisabbal való munkát tökéletesítsd még jobban. Eleinte a folyamatok helyes kivitelezése a cél, később már a realisztikusabb hatások, a pontos körvonalak és az egyenletes rétegben történő, egységes színezés. 

 

Milyen eszközöket érdemes beszerezni? 

 

A makettezés legelején még sokan nincsenek tisztában az alkotás körülményeit illetően. Nem csupán egy megfelelő munkaasztal szükséges, hanem különböző szerszámok is, és festést segítő kellékek. Gondolunk itt például az ecsetekre, a festékszóró berendezésre, egy festőkabinra, Molotow tollakra, azon belül Blackliner filcekre, folyékony króm filcekre, maszkoló filcekre. 

 

A festés jelenti a makettezés lelkét. A színekkel hozhatók létre valósághű példányok, melyek idővel teljes mértékben elveszítik játék külsejüket, és tökéletesen visszaadják az eredeti mű minden jellegzetességét. 

 

Kísérletezz, és próbáld ki az összes javasolt kelléket, akár tükörsima felületet szeretnél létrehozni, akár egy kopottas, lepattogzott zöld területet.

Szűrés
Gyártó
Főcsoport
Termék státusza