Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Épület

Épület kategóriánkban különleges Aedes Ars építményeket találsz, mint például Water Mill with Bridge, Aledea, Burg Gross, melyek kartonvázra, gipszelemekből felépíthető realisztikus modellek. A készletek összeállításához mindent megtalálsz az egyes csomagokban, alkatrészeket, ragasztót és egy útmutatót is segítség gyanánt. 

 

Jó ideje fontolgatod, hogy belefogsz a makettezés egyik legizgalmasabb ágába, a terepépítésbe? Szeretnél egy valósághű középkori vártornyot, vagy inkább a szélmalmok világa vonz? Bármi is a kívánságod, széles választékunkban rengeteg ütős szettet megtalálsz! Nincs más dolgod, mint végigböngészni a felhozatalt és kiválasztani a következő projekted!


15termék 115
Cikkszám:
AEDE-1264
Méretarány:
1:125
Gyártó:
Aedes Ars
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
20 140 Ft
19
Cikkszám:
AEDE-1262
Méretarány:
1:55
Gyártó:
Aedes Ars
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
23 420 Ft
18 990 Ft
18
Cikkszám:
AEDE-1009
Méretarány:
1:170
Gyártó:
Aedes Ars
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
30 440 Ft
24 990 Ft
18
Cikkszám:
AEDE-1008
Méretarány:
1:150
Gyártó:
Aedes Ars
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
30 440 Ft
24 990 Ft
19
Cikkszám:
AEDE-1004
Méretarány:
1:350
Gyártó:
Aedes Ars
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
25 890 Ft
20 990 Ft

Különféle méretarány szerint szűrhetsz, melyet a jobb oldali sávban találsz. Amennyiben érdekelnek a legnépszerűbb termékek, ezt a listanézet eszerinti opciójának beállításával tekintheted meg. Ne feledkezz meg újdonságainkról sem, ehhez válaszd a “felvitel szerint, legutolsó az első” lehetőséget!

 

Szemezgess épület kategóriánkból!

 

Építőjáték termékkörünkben kastélyok, várak, vidéki tájak megépítéséhez találsz nem mindennapi készleteket! Középkori vártornyok, elképesztő kastélyok, hangulatos szélmalmok vagy egy kis tanyasi vidék megalkotására vágysz? Merülj el a különleges világokban, és feledkezz bele az akkori időszak miliőjébe! Vegyes kínálatunkban bőségesen válogathatsz akár az alexandriai világítótorony miniatűr mását készítenéd el, akár a bellveri várkastélyt. 

 

Neked melyik a kedvenced? Milyen korszakot elevenítenél meg otthonodban? Egy efféle remekmű legszebb éke lehet a nappalidnak! Az elképesztő nevezetességek és a lebilincselő történelmi időszakok egy kis szeletével magad is részese lehetsz, azáltal, hogy gondosan elkészíted élethű mását. 

 

A zseniális szettekben minden szükséges alkotóelemet és kelléket megtalálsz, amelyek az összeállításhoz elengedhetetlenek. A részletes összerakási útmutató segítségével pedig gördülékenyen, profi módon elkészítheted!

 

Hogyan válassz makettet? 

 

Az egyik legfontosabb tanácsunk, hogy hallgass az első benyomásra, vagyis amelyik megfog, amelyik azonnal magával ragad, általában az lesz a nyerő. Egyesek azonban specializálódnak, például kifejezetten szeretnek egy bizonyos korszakot, történelmi időszakot és annak építményeit, az egész hangulatát igyekeznek megteremteni saját otthonukban. 

Mások pedig egy kis vidéki helyszínt szeretnének reprodukálni. Akár egy csendes farmot, istállóval.

 

A makettezésnek ez az ága rendkívül sokszínű, hiszen dönthetsz nevezetességek megalkotása mellett is. Ezeknek az épületeknek az összeállítása nem csupán felejthetetlen élményt kínál, hanem maradandó emléket, hiszen a realisztikus miniatűr által magad is hozzájárulsz ahhoz, hogy sose vesszen feledésbe. Akik pedig még nem ismerik, kedvet kapnak, hogy ellátogassanak az adott helyszínre gyönyörű műved láttán. 

 

A kikapcsolódás legfelső szintje

 

A lélegzetelállító építmények és helyszínek készítése közben teljesen kikapcsolódhatsz, ilyenkor a hétköznapi világból kilépve bejárhatod képzeletben a készítendő terep minden egyes szegletét. 

 

Nemcsak feszültségoldó hobbiként tökéletes, hanem meglepetésként is ideális. Különösen, ha unod már a szokványos ajándékokat. Ajánljuk figyelmedbe a legnépszerűbbeket, például az Aledea, Burg Gross makettet!

 

Válogass a lenyűgöző darabokból, és lepd meg magad vagy szeretteid!

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Termék státusza