Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Fém kiegészítő

Ez a kategória fém kiegészítő termékeinket tartalmazza, ahonnan beszerezhetsz repülőkhöz, hajókhoz való kellékeket, illetve általános javítóeszközöket egyaránt. A segítségükkel feljavíthatod kedvenc makettjeidet.

 

Szemezgess bőséges kínálatunkból, különböző méretarányok alapján! A fém kiegészítőkkel jóval élethűbb hasonmásokat alkothatsz. A makettezés egy egészen különleges területét megismerve még inkább rabul ejt ez a hobbi. A feljavítások és tökéletesítések során mélyebben belemerülhetsz az adott példány eredetébe, és ezzel máris belecsöppensz más-más korszakokba.

A makettezők többsége idővel magasabb szintre lép, haladóként pedig már nem elégszik meg az addig megfelelőnek hitt munkájával. Ezen a ponton már az lesz az elsődleges cél, hogy a gondosan összeállított miniatűrt még részletgazdagabb módon mutassa be. A haladó szint eszközei a feljavító tartozékok, fém kellékek. 

 

Fém kiegészítők a kínálatunkban

 

Ismerd meg fotómaratás fém kiegészítők kategóriánk vegyes palettáját, ahol repülőkhöz, hajókhoz való tartozékokat is elérhetsz. Általános feljavító eszközök is helyet kaptak termékkörünkben, ahonnan például csövek, vezetékek imitálásához alapanyagot is beszerezhetsz. 

 

A harci járművek a gyengéid, netán a katonai repülők? Ez esetben ajánljuk fém kiegészítők repülőhöz szekciónkat! Itt specifikusan kereshetsz méretarány és gyártó szerint. A “mihez jó” opcióval lehetőséged van adott modelltípushoz is válogatni, például Airfix, Dragon, Eduard. 

 

Ezen eszközöket haladó makettezők preferálják, hiszen kezdőként még az összeállítás folyamatára helyeződik a hangsúly, valamint a festékmódok megismerésére és elsajátítására. A feljavításnak akkor lesz jelentősége, amikor már az alapvető folyamatok kifogástalanul mennek, és még részletgazdagabb, teljesen élethű másolat létrehozása a követelmény. 

 

Gondolj bele, hogy az aprólékosan kidolgozott elemek mennyit emelnek az egész makett összképén, valamint realisztikusság tekintetében is. 

 

A feljavításhoz szükséges készségek és hasznos kellékek

 

Külön kiemelendő, hogy akár kisebb apróságok korrekciója a cél, akár nagyobb horderejű javítgatás, megfelelő rutin birtokában érdemes belevágni. Amikor már egy-egy miniatűr összeállítása rutinosan, pontosan történik. 

 

Az elmúlt évtizedben számos fém kiegészítő is elérhetővé vált, annak érdekében, hogy szebb eredmények születhessenek, ugyanakkor ez afféle könnyebbség is a hobbit kedvelőknek. Ugyanis plusz tartozékokkal jóval egyszerűbb valósághű példányokat alkotni, persze ettől még tapasztalatot és gyakorlatot igényel. 

 

Széles választékot biztosítunk, hogy repülődet, hajódat is még tovább tökéletesíthesd. Sőt, általános javító fém elemek is rendelkezésedre állnak, érdemes átböngészned a teljes palettát!

 

A jobb oldalon található szűrőrendszerünk segítségével célirányosabban és gyorsabban kereshetsz. Ehhez nincs más dolgod, mint beállítani az általad keresett elem paramétereit.

 

Hogyan igazodj el nálunk? 

 

Fotómaratás, fém tartozékok kategóriánkon belül további alkategóriákat találsz, mint például “fém kiegészítők”, amely alcsoportokra bontva tartalmazza az egyes termékeket. Válaszd ki a makettedhez való speciális javítóelemeket a releváns gyűjtőoldal átfutásával. Hívd segítségül a szűrőrendszerünket is, mellyel egyedi listákat hozhatsz létre, így nem szükséges az egész termékkört átbogarásznod.