Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Kiegészítő

Makettkiegészítők, azaz alapozófesték, hígító, ragasztó és többek között megfelelő célszerszámok nélkül a makettezést nehéz elképzelni. Ezeknek a beszerzése mindenképp lényeges ahhoz, hogy a célként meghatározott műremek kifogástalan minőségben készüljön el.

No de van-e arra lehetőség, hogy egy füst alatt sikerüljön beszerezni minden olyan kiegészítőt, amire csak szükség lehet a makettezés háborítatlan műveletéhez? A válasz sejthető, egyértelműen igen. Méghozzá ezen az oldalon. Egyébként kattints bátran az itt látható kategóriák és termékek bármelyikére, hogy alaposan felmérhesd a terepet még a beszerzés előtt.

Melyek azok a makettkiegészítők, amelyek nem hiányozhatnak a makettes eszköztárból?

Igazság szerint makettje válogatja a dolgot. Persze általános jelleggel azért ki lehet jelenteni, hogy bizonyos dolgokra várhatóan szükséged lesz “munka” közben. Nehéz például elképzelni, hogy megfelelő alapozófesték, ragasztó vagy speciális szerszámok nélkül boldogulni lehessen bármilyen fajta makett összeállításával.

A leginkább célravezető megoldás az lehet, ha a kivitelezni szándékozott makettet veszed alapul, mielőtt belefogsz a szükséges kiegészítők begyűjtésébe. Így szinte képtelenség az, hogy hibázni tudj.

Pláne abban az esetben, ha a szóban forgó maketthez csatolt eszköz- és kiegészítőigényt veszed alapul, úgy még biztosabb lehet a kiegészítők előzetes beszerzése.

Segítünk kicsit, hogy könnyebben boldogulj a kereséssel az oldalon

Először is azt érdemes kiválasztani, hogy a számtalan típusú makettkiegészítő közül melyek beszerzésére lehet szükség. Ehhez mérten javasolt tehát kattintani akár a hígítók, az alapozófestékek vagy többek között a pigmentek és matricák opcióra.

Az egyes kategóriák oldalán pedig már szabad a vásár úgymond. Hogy minél gyorsabb és hatékonyabb legyen a keresés, praktikus ötlet lehet a jobb felső sarokban használni a szűrés lehetőségeit.

Ha pedig a gyártó és egyéb szempontok alapján kivitelezett szűrésen túl még sorba is rendeznéd a termékek listáját, csupán egyetlen kattintással azt is megteheted.

Figyelj, mert nálunk a modellezés és makettezés másfajta eszközeit is megtalálod

Méghozzá kényelmesen, gyorsan és egyszerűen. Ha ahhoz van kedved, akkor be is tárazhatsz magadnak jó előre különféle témájú és típusú makettekkel vagy pedig modellvariációkkal. Mutatjuk, hogyan csináld.

A lap tetején válaszd a szóba jöhet menüpontok közül azt, amelyik nálad éppenséggel releváns terület. Akár az akciós, az újdonságnak számító vagy a klasszikus darabokat is pikk-pakk megtalálod, amint kattintasz a kiszemelt kategória nevére.

Onnantól kezdve pedig már ismerheted a járást. Az egyes kategóriákon belül kereséshez használd bátran a szűrés, illetve a sorba rendezés lehetőségét. Ennél izgalmasabb elfoglaltságot nehéz elképzelni.

Ha sikerült választanod a kiegészítők között, így tudod befejezni a rendelésed

Először is válaszd ki a szóba jöhető makettkiegészítők kapcsán a rendelni kívánt mennyiséget, aztán tedd a terméket a kosárba. Ha mindent sikerült megtalálni, a jobb felső sarokban menj rá a kosár ikonra.

Ezután a jól ismert megrendelői űrlap fogad, amin csak végig kell menned szépen lépésről lépésre. Ha megadtad a fizetési és átvételi módot, aztán meg is erősítetted a rendelésed, pár napon belül már nálad is lehet minden berendelt kiegészítő. Vagyis kezdődhet a lebilincselő program, elkezdheted összeállítani a szóban forgó makettet.