Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Hajó

Ebben a kategóriában élethű távirányítós hajómodellek találhatók, ahol komplett hajókészlet, vitorlás kit és alkatrész alkategóriát is elérhetsz. Dobd fel nyaralásod egy izgalmas hajómakettel, és fedezd fel a különleges darabok elképesztő mutatványait!

 

Imádod a sebességet és a vízi terepet? Ez esetben feltétlenül ki kell próbálnod egy vagány, RC hajómodellt! A Traxxas Spartan TSM példány a legjobb választás, ha igazán ütős, gyors hajóra vágysz. Tekintsd meg a hozzá tartozó videót, és olvass bele a részletes leírásába! Lepd meg magad vagy szeretted egy nem mindennapi élménnyel!

Távirányítós modelljeink felejthetetlen élményt biztosítanak egy üdülés során is. A szokványos labdajátékok mellett egy hajómodell verseny igazán emlékezetessé teheti a közös nyaralásokat, melyekre még évek múltával is nosztalgiázva gondolsz majd. 

 

Realisztikus hajómodellek távirányítóval 

 

Komplett hajókészlet kínálatunkban megismerheted a Traxxas Spartan TSM modellt, amely a világ leggyorsabb hajómakettje, vízhűtéses brushless elektronikával, távirányítós szabályozással. Kellően stabil, gyönyörű kialakítású hajótest, modern vízhűtéses szabályozóval és brushless motorral, alu oldalkormánnyal. Nagy nyomatékú szervó és állítható akku tálca révén könnyű és praktikus irányítást tesz lehetővé. 

 

Kattints a termék nevére, hogy alaposan megismerhesd a modell paramétereit, alatta pedig egy hozzá tartozó videót is találsz, amely bemutatja a használatát. Azonnal meghozza a kedved, és magával ragad ez a különleges hajó. Felhőtlen, vidám percekkel ajándékoz meg. Minden korosztály számára tökéletes elfoglaltság. Remek szabadidős tevékenység vízparton, nyaralásokon. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott. 

 

Mutasd meg barátaidnak, hogy mire képes a Spartan modelled, avasd be őket a makettezés különleges területébe!

 

RC modell választékunkban a hajómodellek mellett távirányítós autókat, multicopter drónokat, kiegészítőket, akkumulátorokat, kábeleket, csatlakozókat is beszerezhetsz. 

 

Különleges RC modellek a sebességőrülteknek

 

Távirányítású makettjeink igen népszerűek a sebességkedvelők és versenyszelleműek körében. Ajánlott mindazoknak, akik szeretik az egyedi, nem szokványos modelleket. Ebben a kategóriában autókat, hajókat és különféle alkatrészeket is beszerezhetsz. Ezeknek a termékeknek a legnagyobb előnye, hogy a makettezés örömét összekötik a versenyzés, a sebesség és a szabadság érzésével. Míg a makettépítés egy magányosabb, koncentrálós elfoglaltság, addig az RC modellek irányítása, felfedezése közös programként beiktatható akár barátokkal, akár családtagokkal. 

 

Manapság különösen fontos egy izgalmas és aktív kikapcsolódást jelentő hobbi, amely kizökkent a mindennapok szürkeségéből, és felélénkíti az elmét. A nyaralások mellett sokan külön elfoglaltságként űzik a távirányítós modell versenyeket. 

 

Hajómodellek meglepetésként

 

Szeretnél valami egyedit ajándékozni, meguntad a szokványos sablonos ötleteket? A különleges RC hajómakettek nagyszerűek meglepetésként. Nem csupán egy mutatós ajándék, hanem élményt is ad, maradandó emlékeket. Tökéletes választás a maketteket kedvelőknek, vízparton gyakran elidőzőknek, ugyanakkor azoknak is, akik még nem ismerkedtek meg ezekkel a csodálatos példányokkal. 

 

Merülj el izgalmas kínálatunkban! Lepd meg magad és szeretteidet egy közös élménnyel! Válassz olyan makettet, amelyre mindig is vágytál!