Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

1:144 méretarány

Ebben a kategóriában 1:144 méretarányú harci jármű kínálatunkat találod, melyek az egyik legközkedveltebb területét képezik a makettezésnek. Ahogyan a katonai repülők is töretlen népszerűségnek örvendenek, úgy a harci gépek, például egy lánctalpas tank megalkotása is felejthetetlen élményben részesít.

 

Fedezd fel az 1:144 méretarányba tartozó makettek különleges világát, melyek rengeteg kihívást tartogatnak. Leginkább haladó makettezőknek javasoltak, hiszen ennél a méretaránynál a legnagyobb a kicsinyítés mértéke, tehát igen apró alkatrészek összeállítását kell profi módon kivitelezni. Merülj el kínálatunkban, és lépd meg a következő szintet!


2termék 12

Bővítenéd meglévő kollekciód, esetleg teljesen újat állítanál össze kizárólag harci járművekből? Ezek a csodálatos modellek betekintést engednek az akkori történelmi korszakokba, az aprólékos munkafolyamat során alaposan megismerheted őket, minden kis jellegzetességükkel, ismertetőjegyükkel. 

 

1:144 méretarányú harci jármű választékunk 

 

Harci járművek termékkörünkben különböző méretarányok szerinti lebontásban találsz harci gépeket, lánctalpas tankokat. Kezdőknek általában a nagyobb méretű példányokat javasoljuk, haladóknak viszont tökéletesek az 1:144-es méretarányba tartozó modellek. Minél nagyobb ugyanis a méretarányban a második szám, annál kisebb maketteket kell létrehozni, mivel ezeknél a példányoknál nagyobb a kicsinyítés mértéke. Biztos lehetsz benne, hogy ezekkel a makettekkel nem fogsz unatkozni! 

 

A gondosan összeállított, realisztikus műveket kiállíthatod egy LED világítással ellátott vitrinben. Egy hangulatos “történelmi sarok”, melyet páncélos, lánctaplas tankok díszítenek, valódi éke lehet nappalidnak vagy akár dolgozószobádnak. Elhelyezheted őket a könyvespolcon vagy a tv-szekrényen egyaránt. 

 

Egy régi kopottas, masszív szovjet tank révén megteremtheted otthonodban azokat az időszakokat! Nyűgözd le barátaidat egy vagány harci jármű gyűjteménnyel!

 

Nálunk minden szükséges felszerelést megtalálsz, nem csupán a lebilincselő maketteket, hanem festékeket, alapozókat, ecseteket, festékszórót. 

 

Élethű harci gépek egyedi effektekkel

 

Ahhoz, hogy egy makett nem tűnjön játéknak, hanem a valóságbeli jármű tökéletes másaként tekinthess rá, érdemes kitapasztalnod a különleges hatások megjelenítésének fortélyait. A profi színezés révén és az egyedi hatások létrehozásával egyre szebb végeredményeket produkálhatsz. Ezek a művek már nem csupán ügyesen megalkotott makettek, hanem realisztikus miniatűrök, melyek tartalmazzák az eredeti járművek minden apró kis ismertetőjegyét. A kopások és leverődések révén megjelenítheted rajtuk a használatukból adódó környezeti behatásokat. Ehhez érdemes átgondolnod a harci jármű útját, hogy minél élethűbbek legyenek a kopások és festéklepattanások. 

 

Törekedni kell arra, hogy ne egy elképzelt sérülés legyen megjelenítve, hanem valóban a jármű azon részén helyezd el, ahol reális a valóságban is. 

 

Harci járművek festése mint szabadidős tevékenység

 

A makettezés remek stresszlevezető hobbi, mivel alapos koncentrációt igényel, de közben ki is kapcsol. Az apró alkotóelemek összeillesztése és az egyenletes színezés révén teljesen magával ragad ennek az elfoglaltságnak a nem mindennapi világa. Más-más festési módok kipróbálása, különböző eszközökkel utat nyit az egyre valósághűbb, egyre profibb művek születésének. 

 

Imádod a kihívásokat? Alkoss meg egy 1:144-es harci járművet, és légy büszke tulajdonosa egy vagány amerikai lánctalpas tanknak!

Szűrés
Méretarány
Gyártó
Típus
Termék státusza