Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Hobby Color akril

Ebben a kategóriában Hobby Color akril makettfestékek bőséges kínálatából szemezgethetsz. Vízbázisú akrilfestékek, melyeket általában “H” aka-hidro sorozatnak neveznek. A tulajdonságaik a Tamiya akrilokhoz hasonlók, de ez esetben az oldószer gyengébb. Szép, fényes felületet biztosítanak, és megfelelően terülnek. Alkalmazhatók ecsetes festéshez, ugyanakkor hígítás mellett szórópisztolyos módhoz egyaránt.

 

Speciális adalék a H-40-flat base termék, mely mattítja a festékeket. A vízbázisú festékek 10 ml-es kiszerelésben érhetők el. Válogass bőséges színpalettánkról, és töltsd meg élettel legkedvesebb makettjeidet!


171termék 121
171termék 121

A festés során kelnek igazán életre a legkülönlegesebb példányok és válnak valósághű hasonmásokká. Ez a lépés épp annyira fontos, mint maga a mintapéldány megalkotása. Alapos koncentrációt, végtelen türelmet igényel, de éppen ettől olyan gyönyörű ez a hobbi. 

 

Hobby Color akril festékek 

 

A Mr. Hobby makettfestékek termékköre tartalmaz oldószer és észter alapú termékeket is. Ugyancsak itt éred el a vízbázisú Hobby Color akrilokat, melyek széles színválasztékkal állnak rendelkezésedre. A legnépszerűbb árnyalatok a flat black, a flat white, a ghost gray, illetve a metallic silver. 

 

Megtekintheted a legfrissebben feltöltött festékeket is, ez esetben válaszd a termékek felett található listanézet “felvitel szerint, legutolsó az első” opciót. Amennyiben ár szerint növekvő sorrendben jelenítenéd meg őket, vagy egyszerűen csak betűrendben, állítsd be a számodra kedvező feltételt. 

 

Speciálisabb árnyalatokat is elérhetsz, ilyen például a Gundam Phantom Gray és a Gundam Char’s personal color pink. Válogass kedvedre! A legszélesebb igényeket lefedve alakítottuk ki palettánkat, hogy biztosan megtaláld a legideálisabb színeket, akár harci járművet, akár Gundam makettet, akár egy versenyautót festenél meg. 

 

Néhány támpont a még szebb eredményekért

 

Kezdőként azt ajánljuk, hogy próbáld ki mindkét módot, gyakorolj ecsettel és szórópisztollyal egyaránt. Webáruházunkból a makettfestékek mellett kiegészítőket, praktikus kellékeket is beszerezhetsz. Például egy festőkabint, mely lehetőséget teremt a felszabadult alkotásra, anélkül, hogy a környezeted is foltos lenne. 

 

A maketted kiválasztásánál a méretarányon kívül azt is érdemes szem előtt tartani, hogy mennyire bonyolult a festése. Eleinte érdemesebb könnyebbet választani, persze ez egyénfüggő. 

 

A színárnyalat esetében pedig vedd figyelembe a gyártó ajánlásait, nézz fotókat a modelledről, segíthet, ha egy kis eredetkutatást is végzel. Ez utóbbi már haladók számára javasolt. 

 

A türelem és a gyakorlás a kulcs, minél többet alkalmazol egy technikát és viszed végig a lépéseket, annál szebb eredményekre számíthatsz. Nem feltétlenül kell azonnal a féltve őrzött maketteden, élesben gyakorolnod. Dönthesz úgy is, hogy a festékek próbálgatásánál tusfürdős flakonon nézed meg először az eredményt. 

 

Találd meg a saját festési technikáidat!

 

Ez a hobbi tökéletesen alkalmas arra, hogy levezesd a felgyülemlő stresszt. Azokban az órákban teljes mértékben kizárható a külvilág, hiszen beszippant a választott miniatűröd nyújtotta hangulat. A makettek segítségével visszarepülhetsz régebbi korokba, sőt betekintést nyerhetsz modern, sci-fi világokba is. 

 

A festésnél a legfontosabb, hogy idővel megtaláld a saját rutinodat, a legkényelmesebb és legszebb eredményt hozó technikákat. Ehhez azonban próbálgatás és kísérletezés szükséges. Minél több szín és más-más módszerek kitapasztalása vezet majd el a realisztikus, gyönyörű alkotásokhoz.

Szűrés
Gyártó
Típus
Termék státusza