Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

1:18 méretarány

Ebben a kategóriában 1:18 méretarányú katonai repülő kínálatunkat találod. Ezek a gyönyörű, realisztikus makettek az eredeti katonai járművek miniatűr másaként minden jellegzetességet megtestesítenek. Imádod a történelmet? Régi vágyad, hogy létrehozz egy katonai repülőkből álló makettgyűjteményt? Mindezt valóra válthatod, webáruházunkban a legkülönlegesebb modellekből válogathatsz.

Itt 1:18 méretarányú darabokból szemezgethetsz. Fedezd fel a különböző történelmi korszakok világát, merülj el a katonai repülők nyújtotta felejthetetlen élményben! Alkosd meg a szimpatikus modelleket, és már mehetnek is a vitrinbe!


7termék 17

Sokat kutatsz történelmi események után? Beszereznél egy világháborús repülő modellt? Nálunk, a Modellfutárnál élethű makettek bőséges választékából válgathatsz, sőt a különleges hatások létrehozásához szükséges kellékeket, festékeket is megrendelheted. Egy vagány kopottas katonai repülő megalkotása nem álom többé!

1:18 méretarányú katonai repülő választékunk 

A katonai repülők összeállítása leírhatatlan élmény, miközben a megépítésükkel foglalkozol, megidézed az akkori idők hangulatát. Hagyd, hogy teljesen magával ragadjon az érzés, és beszippantson az akkori történelmi korszakba! Fedezd fel a katonai repülők teljes kínálatát, és válaszd ki a számodra szimpatikus modelleket! 

Ez a kategória 1:18 méretarányú maketteket tartalmaz, melyek viszonylag nagy méretűek. Minél nagyobb a méretarány második száma, annál kisebb méretű makettekkel találkozhatsz. Például az 1:18-as repülők nagyobbak, míg az 1:144-es méretarányba tartozók jóval kisebbek, ugyanakkor a megalkotásuk is bonyolultabb. 

Gyűjtemény létrehozásánál célszerű azonos méretarányba tartozókat választani, és egyféle méretet tartani. A különbözőség zavaróan hatna a kollekciódban. 

A maketteket bárhol elhelyezheted, akár könyvespolcon, akár tv-állványon, de külön részleget is kialakíthatsz vitrinnel, LED világítás mellett. 

Mit érdemes tudni a méretaránnyal kapcsolatban? 

 

A méretarány a kicsinyítés mértékéről tájékoztat, ha nagyobb a második szám, az azt jelzi, hogy kisebb a makett, vagyis bonyolultabb, komplexebb folyamat az összerakása. Az alkotóelemei apróbbak, ezért kezdőknek eleinte a nagyobb modelleket szoktuk javasolni, melyeket egyszerűbb összeállítani. 

 

Természetesen olyan nehézségi szintű makettet választasz, amilyet csak szeretnél. A döntés a tiéd! Egyesek kifejezetten a kihívásokat kedvelik, míg mások a nagyobb maketteket preferálják. 

 

Amit még tudni érdemes a méretaránnyal kapcsolatban, hogy gyűjtemény esetében maradj az azonos méretarányú daraboknál. Létrehozhatsz több, különböző gyűjteményt is, tetszés szerint. Például 1:18 méretarányú katonai repülő kollekciót és egy 1:35-ös szettet is külön a nappali egy másik szegletében. 

 

A katonai repülők tökéletesítése

 

Miután már kellő rutint szereztél a modellek összeállítása kapcsán, elkezdhetsz a festésükre jobban koncentrálni. Ezen a ponton már valószínűleg nem elégszel meg az egyszerű színezéssel, sokkal realisztikusabb példányokra vágysz. Ehhez megtervezheted az adott katonai jármű kopásait, leverődéseit, a környezeti behatások nyomait. 

 

Webáruházunkban minden szükséges kelléket megtalálsz, hogy egyedi hatásokkal lásd el legkedvesebb makettjeidet. Az effektek még élethűbbé teszik őket, ezáltal kevésbé látszódnak játéknak. 

 

A makettezés egyfajta művészet, melyben egyre több módszert és technikát próbálhatsz ki, más-más eszközökkel. Idővel egyre szebb eredmények érhetők el!

Szűrés
Méretarány
Gyártó
Termék státusza