Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Katonai repülő

Ebben a kategóriában katonai repülő kínálatunkat találod, melyek között többféle méretarány szerint válogathatsz. Ezek az élethű makettek a valóságbeli katonai repülők kicsinyített másaként azonnal rabul ejtenek bárkit. Különösen ajánljuk, ha rajongsz a történelemért, és szeretnéd megteremteni az adott korszak hangulatát az otthonodban.

 

Gyakran kutakodsz a világháborús események után? Imádsz elmerülni a makettezés nyújtotta különleges világban? Válassz nem mindennapi modelljeink közül, és építsd meg legújabb Tomcat, MIG vagy F-szériás repülődet! 1:18-as méretaránytól az 1:144-es darabokig vegyes a paletta.

Fedezd fel katonai repülő választékunkat, és alkosd meg az általad vágyott különleges modelleket! A Modellfutárnál mindent megtalálsz, az összeszereléshez szükséges kiegészítőket, kellékeket, makettfestékeket és rengeteg makettet, többféle méretarányban. 

 

Katonai repülő választékunk 

 

A kategóriában összegyűjtöttük a lélegzetelállítóan realisztikus repülő modelleket, ezek a repülőmakettek az 1:18-astól kezdve az 1:144-es méretarányú makettekig bőséges kínálatot nyújtanak. Nézd végig az általad preferált méretarány szerinti darabokat. Kattints az egyes termékekre, ahol még több információt találsz a paraméterekkel, részletekkel kapcsolatban. 

 

Az összeszerelhető makettek között a katonai repülők mellett harci járművek, polgári repülők, autók, motorok is megtalálhatók. 

 

Tökéletes ajándék egy nagypapának, aki örömmel makettezne az unokáival, de a történelmet kedvelő fiataloknak egyaránt jó választás. Ezek a gépek visszarepítenek az akkori időkbe, ezt a hangulatot pedig megteremtheted otthonodban is. 

 

Alakíts ki külön részleget a repülő modelljeidnek, ehhez pedig egy virtines szekrény a legjobb megoldás, hiszen az üvegezett, zárt ajtónak köszönhetően nem porosodnak. Ugyanakkor egyedi LED világítással is felturbózhatod, így a nappalid legmutatósabb területe lehet. 

 

Egy történelmi utazás eszközei 

 

Webáruházunkban minden adott egy különleges utazáshoz. Valósághű példányok, hogy elmerülhess az adott korszakban. Az összeállításukhoz elengedhetetlen kellékek, makettfestékek és egyéb kiegészítők is kaphatók, melyekkel még realisztikusabbá varázsolhatod repülőidet. Kopások, leverődések megjelenítésével sokkal vagányabbá teheted őket. 

 

Amennyiben még kezdő makettező vagy, azt javasoljuk, hogy az alaplépéseket gyakorold be, majd amikor már könnyen összeállítasz bármilyen modellt, azután jöhet a csinosítgatása. Természetesen sokféle megoldás létezik a festésükhöz, a rozsdák és kopások megjelenítéséhez. Ezek kitapasztalásához idő és rutin szükséges. Eleinte célszerű az egyszerűbb darabok összerakásával kezdeni, a gyártó javaslatai alapján elkészíteni az adott termék színeivel. 

 

Bátran kísérletezgess, zárd ki a külvilágot, és hagyd, hogy magával ragadjon a makettezés izgalmas világa! 

 

Haladó makettező vagy? Ez esetben a komplexebb, bonyolultabb példányok megalkotása mellett nagyobb figyelmet fordíthatsz a különböző festési technikákra, az egyedibb hatások megteremtésére is. 

 

Hogyan válogass webáruházunkból? 

 

Konkrét elképzelésed van? Kattints a keresendő termékek kategóriájára, például a “makettek” alatti “katonai repülő” aloldalra. Az általad szimpatikusnak vélt méretarány alapján pedig fusd át a modelleket. 

 

Érdemes egy rendeléssel minden eszközt beszerezni, például hasznos kiegészítőket, festékeket, plusz kellékeket, szerszámokat és egyedi effektekhez való termékeket. 

 

Rendelj mihamarabb, hogy bele is foghass legújabb példányod megtervezésébe!