Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

1:28 méretarány

Ebben a kategóriában az 1:28 méretarányú katonai repülőket találod. Ezeknek a modelleknek a megalkotása felejthetetlen élménnyel gazdagít, ha imádod a történelmet és a háborús járműveket. A makettezésnek ez a vonala elképesztően népszerű, hiszen a járművek összeállítása révén megteremtheted azoknak az időknek a hangulatát, életre keltheted a gyönyörű, realisztikus modelleket a különféle effektek által. 

 

Egy igazán valósághű, kopottas katonai repülő létrehozása különleges elfoglaltság. A gondosan elkészített műved a nappalid legszebb dísze lehet. Fedezd fel repülőmodelljeinket, és bővítsd a gyűjteményed!


1termék 11

Akár kezdő, akár haladó makettező vagy, nálunk, a Modellfutár oldalán különböző nehézségi szintű modellekből válogathatsz. Az ütős repülőmakettek mellett az összeszerelésükhöz szükséges kellékeket, kiegészítőket is beszerezheted.

 

1:28 méretarányú katonai repülők választéka

 

Katonai repülőink kínálata felölel többféle méretarányú és kivitelezésű modellt, így érdemes átfutni a teljes kollekciót. Amennyiben gyűjteményt tervezel, azt javasoljuk, hogy azonos méretarányba tartozókat válogass össze. Ellenkező esetben a méretbeli eltérések zavaróak lehetnek a szettednél, főleg akkor, ha vitrinben tartott összeállítást tervezel.

 

Ez a kategória kizárólag 1:28 méretarányú katonai repülőket tartalmazza, ez azt jelenti, hogy nem a legkisebb, és nem is a legnagyobb példányok, afféle köztes méretű darabok. Tökéletes választás, ha rutinos makettező vagy, és akkor is, ha még csak most ismerkedsz ezzel a hobbival. 

 

Engedd, hogy magával ragadjanak a különféle történelmi időszakokat megidéző repülők. Válassz olyan makettfestéket, amilyet szeretnél, és színezd olyanra, hogy megtestesítse régi álmod! Kezdőként eleinte az összeállítás aprólékos folyamatát kell alaposan begyakorolni, később viszont már előtérbe kerülhetnek más-más festési eljárások kipróbálása, és egyedi hatások megjelenítése. Ezáltal sokkal realisztikusabbá válnak, hiszen már tartalmazni fognak környezeti behatásokat, kopásokat, leverődéseket is. 

 

Hogyan válassz méretarányt? 

 

Webáruházunkban bőséges a kínálat, így mindenki megtalálhatja a maga számára legideálisabb méretarányú modellt. 

 

A méretarány a kicsinyítés mértékéről informál téged, röviden annyit érdemes tudnod, hogy minél nagyobb a második szám, annál kisebb makettet kell összeállítanod. Tehát az 1:18-as repülők a legnagyobbak, míg az 1:144-es darabok a legkisebbek. 

 

Kezdőknek azt tanácsoljuk, hogy amíg nem szereznek kellő rutint, válasszanak inkább nagyobb modelleket, melyek kevesebb alkatrészből állnak, könnyebb az alkotási folyamat. Haladóknak viszont már a komplexebb, apróbb elemekből álló repülőmodellek sem okoznak problémát. Ám, ha a kihívásokat kedveled, dönts szíved szerint! Nyugodtan megpróbálkozhatsz egy nagyobb horderejű projekttel is. 

 

Egyesek a haladási szintjüknek megfelelően választanak ahhoz passzoló nehézségi fokú darabot, mások viszont imádnak kísérletezni, és belevágni nehezebb feladatokba is. 

 

Milyen kiegészítőket érdemes beszerezned?

 

Miután sikerült kiválasztani a számodra szimpatikus makettet, a megalkotásához szükséges eszközökről se feledkezz meg! Add kosárhoz az összes szükséges terméket, és rendeld meg egyetlen körből, hogy semmi se hiányozzon, amikor belefogsz a legújabb modelled megalkotásába. 

 

Fontos beszerezned makettfestékeket, a különféle effektek létrehozásához kiegészítőket, kellékeket is, valamint a felvitelükhöz ecseteket és festékszórót igény szerint. Válogass katonai repülőt a kínálatunkból, és alkosd meg mihamarabb!

Szűrés
Méretarány
Gyártó
Termék státusza