Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Könyv, magazin

Ez a kategória könyvek, magazinok termékkörünket tartalmazza, melyek rengeteg plusz tudást adnak a makettezés kapcsán. Például a fantáziafigurák festési módjairól a legaprólékosabb részletekre is kitérve. Egyes könyvek segítségével pedig konkrét jelenetek elevenedhetnek meg, sci-fi, katonai egyaránt. 

 

Szeretnéd megismerni a miniatűr festészet minden titkát? Elsajátítanád a legütősebb trükköket? Ez esetben merülj el kínálatunkban és varázsold még színesebbé a makettezős hobbidat egyedülálló könyvek segítségével! Tudj meg még többet a figurafestésről, és alkoss remekműveket, melyekkel elkápráztathatod barátaidat!


652termék 121
652termék 121

A legnépszerűbb termékek közé tartozik a Panzer Crew Uniforms Painting Guide, az Ammo by Mig the battle for Hungary 1944/1945. Ez utóbbi alkotás egy teljesen új koncepcióval gazdagít, a történelmet kombinálva a méretarányos modellezéssel, konkrétan a második világháború harcainak illusztrálásával. A fejezetek egy-egy momentumot, jelentet mutatnak be dioráma segítségével, így a hangulata, speciális atmoszférája is megismerhetővé válik.

 

Könyvek, magazinok a kínálatban

 

Makettkiegészítők alatt számos egyéb kelléket, eszközt beszerezhetsz, ugyanakkor itt találod külön csoportba gyűjtve a könyveket, magazinokat is. Például világháborús jeleneteket bemutató könyvet, figurafestéssel foglalkozó komplett útmutatót, de tanulhatsz a tankfestésről is, amennyiben a harci járművek jelentik a kedvenc területedet. Megismerheted lépésekben, hogyan hozz létre különleges effekteket, álcázási sémákat a harci gépeken. 

 

Nem számít, hogy még csak most ismerkedsz ezzel a hobbival vagy már rutinosabban mozogsz ebben a világban, a könyvek könnyen érthető formában nyújtanak plusz segítséget, plusz élményt. 

 

Mindenképpen javasoljuk a teljes termékpaletta átfutását, különösen, ha lenyűgöző eredményeket szeretnél elérni! 

 

A legszélesebb körben találsz izgalmas olvasnivalót, például a ceruzák használata kapcsán is, melyben illusztrációkkal még könnyebben felfedezheted a javasolt technikákat, melyeket felhasználhatsz a legtöbb projekted során. 

 

A figurafestés művészete

 

Akár kezdőként fejlesztenéd magad, akár haladó makettezőként ejtett rabul a figurafestés, webáruházunkban számos hasznos könyvet és magazint beszerezhetsz a technikák elsajátításához. Az írások lépésről lépésre mutatják be az összes praktikát, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy lenyűgöző végeredményekkel számolhass.

 

Ennél a hobbinál is, mint minden más területen, a gyakorlat és a folyamatos tanulás a kulcs a sikerhez. Új trükkök, profi eljárások, speciális technikák révén a legcsodálatosabb műveket hozhatod létre. Sőt adott jelenetek is megelevenedhetnek otthonodban, annak hangulatával, légkörével. 

 

Válogass bőséges palettánkból, használd bátran a jobb oldali szűrőnket, mellyel gyártók szerint szűkítheted a kört. Például Vallejo, AK Interactive, AMMO, MMP Books márkákra!

 

A listanézet opciói is hasznodra lehetnek, hiszen általuk megtekintheted az újdonságokat és a legnépszerűbb termékeket is!

 

Olvass a különleges hatások megjelenítéséről!

 

Nem csupán a sci-fi figurák a gyengéid, hanem a katonai járművek is? Ez esetben mielőtt belefognál a speciális effektek létrehozásába, szerezz be egy aprólékos útmutatót, mely az egész folyamat során a segítségedre lehet! 

 

A nem mindennapi olvasnivalók a legjobb tanáraid lehetnek a fejlődésed idején! Ugyanakkor még több élménnyel gazdagodhatsz a tudásod bővítése mellett. 

 

Fedezd fel a miniatűr festészet, a kreatív alkotás csodálatos világát, és lépj ki a hétköznapi szürkeségből!

Szűrés
Gyártó
Továbbiak
Termék státusza