Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Maszkoló

Ez a kategória maszkolókat tartalmaz különféle méretarányú makettekhez a festés megkönnyítésére. A jobb oldali szűrő segítségével leszűkítheted a kört méretarány, gyártó és modelltípus alapján. A fóliák kifejezetten adott gyártó termékéhez, illetve szériaváltozatához javasoltak.

 

A festés előtt célszerű minden szükséges kiegészítőt beszerezni, hogy az egyes részfolyamatok jóval gördülékenyebbé válhassanak. Amint bebiztosítottad a makettet, elő az ecsettel vagy a festékszóróval! Láss neki mihamarabb! Dolgozz akár a profik, szerezd be a létfontosságú kellékeket! Ehhez nyújtunk bőséges palettát, hogy a maketted színezése valóban felszabadító élmény lehessen.


5022termék 121
Cikkszám:
EDEX1002
Méretarány:
1:48
Gyártó:
Eduard
Rendelhető, szállítás 5-8 munkanap
2 400 Ft
Cikkszám:
EDEX993
Méretarány:
1:48
Gyártó:
Eduard
Rendelhető, szállítás 5-8 munkanap
4 160 Ft
5022termék 121

Nálunk elérhetsz például Zvezda, Hasegawa, Tamiya maketthez való maszkolófóliát. Rendkívül bőséges a választék! Elsőként válaszd ki a kívánt méretarányt, azután bökj rá a keresett gyártó nevére, majd a “mihez jó” szekcióban bejelölheted az adott modelltípust.

 

Maszkolók a festés megkönnyítésére

 

Webáruházunk széles választékot kínál makettkiegészítők terén is, melyek között nélkülözhetetlen kellékeket is megtalálsz. Ilyenek például a ragasztók, alapozófestékek, hígítók, bemosók. A kifogástalan végeredmény azonban megköveteli, hogy maszkolófóliákat is segítségül hívj. Ezek a praktikus elemek nagy hasznodra lesznek a makettfestés során. Különösen javasolt alkalmazásuk a festékszóróval történő munkálatokhoz. 

 

A maszkolók megóvják a példány azon részeit, melyeket nem szeretnél festeni, ilyen például egy repülő esetében a plexi üveg. A fóliák speciálisan adott típushoz, valamint szettekhez készülnek, így egyszerűen megtalálhatod az éppen megfelelőt. Használd bátran a szűrőnket a célirányos, gyors kereséshez!

 

Add át magad az alkotás szenvedélyének, zárd ki az összes zavaró tényezőt! Létfontosságú tartozékokkal még örömtelibbé válik a példányok életre keltésének folyamata. A színek által igazán realisztikussá varázsolhatod őket, emiatt is olyan hangsúlyos az egész festési procedúra. 

 

Mit találsz a makettkiegészítők termékkörünkben?

 

Nélkülözhetetlen célszerszámokat, alapozófestékeket, hígítókat, ragasztókat, maszkolókat és még sorolhatnánk! Alapvető felszerelések nélkül elképzelhetetlen a makettezés. Ahhoz, hogy valóban kifogástalan műremek készülhessen, melyet büszkén kiállíthatsz a vitrinedben, szükséged lesz néhány hasznos eszközre.

 

Ennek eldöntéséhez először a választott példányodat vedd alapul, ezután könnyebb lesz meghatározni a méretaránya, típusa, gyártója alapján a hozzá javasolt kellékeket, tartozékokat. 

 

Számos alkategória közül szemezgethetsz, melyekből pillanatok alatt beszerezheted az éppen keresett termékeket. Gondolunk például a maszkolókra vagy a bemosókra. 

 

Ne feledd, gyakorlás és rutin nélkül nem várhatsz azonnal elképesztő eredményt. A kísérletezéstől sem kell félni, dönthetsz úgy, hogy elsőként egy tusfürdős flakonon teszteled az ötletedet. 

 

Hogyan rendelj webáruházunkból? 

 

Sikerült kosárhoz adnod az összes hasznos kelléket és eszközt? Napok óta arról álmodozol, hogy mikor foghatsz végre bele a festésbe? Gyönyörű alkotásod még élettelenül fekszik az asztalodon? 

 

Nincs más dolgod, mint rákattintani a jobb felső sarokban található “kosárka” ikonra, ezt követően rendszerünk végigvezet a megrendelés egyszerű folyamatán! Néhány adatod megadására lesz szükségünk, ezután munkatársaink mielőbb megkezdik a rendelésed feldolgozását.

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Mihez jó?
Továbbiak
Termék státusza