Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Mr. Color

Ebben a kategóriában a Mr. Color makettfestékek bőséges kínálatából szemezgethetsz. Ez a sorozat C (celulóz) néven is ismert, mivel cellulózalapú oldószerrel rendelkeznek a termékek. Ezek a festékek leginkább szórópisztolyos technikához alkalmazhatóak, ecsetes módhoz kevésbé javasoltak. Gyors száradás jellemzi őket, kemény, szilárd felületet képeznek. 

 

Beszerezhetők hígítók is ehhez a festékcsaládhoz, például a T-104 Mr. Color Thinner, ami egy alaphígító. A T-108 Mr. Leveling Thinner száradást lassító adalékanyaggal dúsított. Ugyanakkor választható száradást gyorsító adalékkal ellátott termék is, a T-117 Mr. Rapid Thinner. 


227termék 121
227termék 121

Rendkívül bőséges a színpaletta, a legnépszerűbbek közé tartozik például a C37 RLM75 Gray Violet félfényes luftwaffe, a C57 Metallic Blue Green Japanese AF, és a fényes C323 fényes Light Blue.

 

Mr. Color festékek széles választéka 

 

Webáruházunk Mr. Hobby Gunze makettfestékek kategóriájában találod az oldószeralapú festékek alcsoportját, a Mr. Color termékcsaládot. 

 

Válogass vegyes palettánkból, és töltsd meg élettel a választott makettjeidet! A termékek felett jobb oldalon lévő listanézet opcióit is egyéni igényeid szerint állíthatod. Például megtekintheted a legnépszerűbb festékárnyalatokat, készíthetsz listát az utoljára feltöltött makettfestékekkel az élen. Ár szerint csökkenő, növekvő sorrend szerint is megjelenítheted a Mr. Color festékeinket, ugyanakkor betűrendben, név alapján is. 

 

A legszélesebb felhasználói igényeket szem előtt tartva hoztuk létre termékkörünket, hogy biztosan megleld a legmegfelelőbb színeket. Legyen szó harci jármű, sportautó, vagy sci-fi makett festéséről. Ahhoz, hogy igazán valósághű példányokat alkothass, rengeteg múlik a festési technikán, és a választott színeken. A modelled csomagolásában találsz segítséget a gyártó ajánlásával. 

 

Az oldószeralapú, magas minőségű festékeket 10 ml-es kiszerelésben érheted el, melyekhez a Mr. Color hígítók összes változatát alkalmazhatod. 

 

Még élethűbb makettek a színeknek köszönhetően

 

Ahogyan a mintapéldányok összeállítása esetében, úgy a festés minden egyes lépésénél is fontos a tapasztalatszerzés. A gyakorlás megoldható egyszerűen hétköznapi tárgyak segítségével is, például tejfölös pohárral, samponos flakonnal. Így amikor már élesben állsz neki, előtte lehetőséged volt kipróbálni az adott festéktípust és alkalmazási módot. Ne feledkezz meg a praktikus kellékekről, felszerelésekről sem!

 

Szórópisztolyos eljáráshoz javasolt egy festőkabin beszerzése, ezáltal megóvhatod környezeted, és sokkal felszabadultabban alkothatsz. 

 

A Mr. Color termékcsalád javarészt szórópisztolyos módszerhez ajánlott, mely technikával nagyon szép eredmények érhetők el. Próbálj ki minél több színárnyalatot, és különféle festéktípusokat egyaránt! Persze emellett fontold meg az ajánlásokat is, hiszen kezdőként a legfőbb cél, hogy megtanuld egyenletes, egységes rétegben felvinni a makettfestékeket. 

 

Kísérletezés és gyakorlás

 

A makettezés során mindig tartsd szem előtt, hogy a folyamatos fejlődés kulcsa a minél több gyakorlás és az időszakos kísérletezés. Igazán realisztikus példányokat akkor hozhatsz létre, ha megismered a legtöbb technikát és alapanyagot. Idővel kitapasztalod, hogy melyik módszer áll hozzád közelebb, és hogyan tudsz gördülékenyebben dolgozni. A saját rendszered megtalálása pedig lehetőséget teremt, hogy még élethűbb miniatűrök születhessenek, melyeket büszkén kiállíthatsz a vitrinedben is. 

Szűrés
Gyártó
Típus
Termék státusza