Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Műgyanta kiegészítő, feljavító

Műgyanta kiegészítő, feljavító termékkörünkben repülőkhöz, különféle járművekhez, illetve harci gépekhez való kellékeket, felszereléseket találsz. Sőt még kötélzetet is elérhetsz hajó- és repülőmakettjeidhez!

 

A műgyanta feljavító készletek révén a komplexebb szerkezeti elemek is jóval realisztikusabb módon megmutathatók az egész makett részeként. A kisebb redők és az apró, alig látszó ráncok is valósághűen megjeleníthetők. Merülj el választékunkban és szerezd be a javítás és csinosítgatás eszközeit! A kicsi kiegészítőktől kezdve a komplett szerkezeti egységekig bármit könnyedén megrendelhetsz!

A makettezés haladó világába csöppenve megtapasztalhatod az elképesztő alkotások nyújtotta sikerélményt! A feljavító elemek hatalmas segítséget kínálnak. Ezen kellékek alkalmazása viszont megkövetel egy haladóbb szintet, amikor a makettek összeállítása már kifogástalanul, rutinosan zajlik.

 

Műgyanta kiegészítő, feljavító választékunk

 

Az elmúlt időszakban számos feljavító, műgyanta kellék jelent meg, amelyek óriási segítségek a hobbit profi szinten űzőknek. Természetesen ezek az eszközök kifejezetten haladóknak javasoltak, hiszen általuk még valósághűbb példányok készülhetnek. 

 

Webáruházunk makettkiegészítők választékában fotómaratott fémtartozékok, műgyanta elemek, feljavító készletek egyaránt fellelhetők. Itt érheted el például a weathering termékeket is. 

 

Bőséges kínálatot biztosítunk, így külön csoportba gyűjtöttük a járművekhez való feljavítókat. Harci gépekhez készült műgyanta kellékeket is megtalálsz, például lehetőséged van tankok teljes belső terének élethűbb megjelenítésére. Egy lánctalpas tank realisztikus miniatűr mása, vagy épp egy páncélos terepjáró hoz lázba? Inkább a repülők összeállítása nyűgöz le? 

 

Ez esetben válaszd a műgyanta kiegészítők repülőkhöz alcsoportunkat, és válogass igényeid szerint különböző méretarány alapján! Segítségül hívhatod a jobb oldali szűrőnket is, így kilistázhatsz konkrét termékeket a méretarány, gyártó és modelltípus beállításával! Hajómodellekhez való kötélzetre lenne szükséged? Nálunk vegyes termékkörből szemezgethetsz! A legszélesebb kört lefedve biztosítunk feljavító elemeket, műgyanta szetteket, hogy nem mindennapi alkotások születhessenek!

 

Az egészen apró jellegzetességek is megjeleníthetők!

 

Ahhoz, hogy valóban realisztikus példányok készülhessenek, nem árt, ha birtokodban van néhány plusz eszköz, melynek nagy hasznát veheted a tökéletesítés során. Tipikusan ilyenek a feljavítás kellékei, melyekből egy-egy elem, de akár komplett szettek is beszerezhetők. Legfőbb előnyük, hogy az egészen kicsi redők és ráncok is megjelenhetnek az élethű másolatokon. 

 

Ennek köszönhetően többé már nem miniatűr játékokként tekintesz rájuk, hanem valódi műalkotásokként, melyek mindenben hasonlítanak az eredeti járművekre, az összes apró sajátosságaikkal együtt. 

 

Realisztikus makettek speciális kellékekkel

 

Választékunkból minden létfontosságú eszközt, szerszámot és plusz felszerelést is elérhetsz! A legjobb tanácsunk, ha már az alkotás megkezdése előtt megrendeled a szükséges elemeket, így semmi sem zavarhat meg az elmélyült makettezésben! 

 

Termékeinket kategóriákba rendezve csoportosítottuk, hogy pillanatok alatt megtalálhasd, amit keresel. Ajánljuk szűrőrendszerünket, illetve a listanézet egyedi opcióit is, melyekkel megtekintheted az aktuális újdonságokat és a legnépszerűbb termékeket!