Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Pigment

Gyakorlott makettezőként bizonyosan ismert dolog a különféle pigmentek fontossága. Azzal együtt természetesen, hogy a gördülékeny haladás érdekében a pigmentek rögzítését, illetve tapadását elősegítő folyadékok és készítmények használata is erősen indokolt.

Ami kifejezetten jó hír, hogy ezen a felületen hiba nélkül megoldható a szükséges pigmentek, illetve a velük kompatibilis ragasztók beszerzése. Méghozzá széles választékban és olyan gyártók által, akiket szívesen választanak a rutinos makettezők. Úgyhogy tényleg ajánlani tudjuk a böngészést, a keresést és a kattintást a listában elérhető termékek között.


107termék 121
107termék 121

Amire érdemes lehet figyelni a pigmentek keresésekor

Nem titok, hogy egészen sokféle pigmentváltozat létezik, illetve szerezhető be. Ehhez mérten a leginkább kézenfekvő gyakorlat úgy szokott kinézni, hogy az összeállítani kívánt makett sajátosságaihoz mérten keresel.

Példának okáért, ha a por, a rozsda, vagy mondjuk olajfoltok élethű ábrázolása a cél, akkor ennek megfelelően javasolt eljárni az oldalon történő keresésnél is. Amikor ugyanis egy-egy makett kapcsán a kifogástalan minőség a cél, akkor bizony aprólékos megközelítés kell.

Azzal együtt természetesen, hogy a megfelelő ragasztó beszerzéséről is sikerül gondoskodni. Ez ugyanis óriási segítséget jelenthet annak érdekében, hogy valóban a célokhoz illeszkedő változatok mellett sikerüljön letenni a voksot.

A felület a következőképp segíti elő a minél egyszerűbb keresést

Sokféle makettkiegészítő érhető el a felületen, úgyhogy ennek megfelelően pigmentváltozatokból is akad bőven. Ugyanakkor figyeltünk arra, hogy minél több praktikus funkció segítse elő az oldalon belüli gördülékeny keresést.

Nyugodtan lehet például használni az oldal jobb szélén elérhető szűrés funkcióit. Ennek köszönhetően ugyanis gyártó alapján is megoldható a találati lista szűkítése, illetve a raktáron elérhető készítményekre is koncentrálódhat maga a keresés.

Szintén hasznos funkció a lista felett a jobb sarokban elérhető sorba rendezés. Itt is csak egy kattintás kell, és a különféle készítmények máris tetszés szerint sorakoznak ár, népszerűség vagy név alapján.

Tudtad, hogy a makettezés egyéb eszközeit is megtalálhatod nálunk?

Tudjuk jól, hogy nem feltétlenül ideális külön-külön forrásból beszerezni a makettezéshez szükséges valamennyi célszerszámot, eszközt és kiegészítőt. Az tekinthető jobbnak, ha minden ott van szépen egy helyen.

Ez értelemszerűen nálunk a webáruházban is így lett kialakítva. Nem is kell mást tenned, minthogy a lap tetején az egymás mellett sorakozó menüpontok között kiválasztani azt, amelyik a számodra leginkább érdekes.

Miután kattintottál rá, máris megnyílik az adott kategória listája, úgyhogy tényleg szabadon keresgélhetsz az elérhető termékek között.

A kiválasztott pigmentek így kerülhetnek könnyen és egyszerűen hozzád

Elsőként annyit kellene megtenned, hogy beállítod a szóba jöhető pigmentek szükséges mennyiségét, majd szépen hozzáadod őket a kosárhoz. Tedd meg ugyanezt az összes többi termékkel, amelyeknek a beszerzése tervben van.

Amikor készen vagy, az oldal jobb felső sarkában válaszd a kosár ikont. A megrendelői űrlapon csak menj végig szép sorban, aztán ha kiválasztottad a fizetés és átvétel módját, már csak rá kell kattintanod a rendelés gombra.

Mi el is kezdünk dolgozni a rendeléseden, hogy minél előbb használni tudd a megrendelt pigmentek mindegyikét.

Szűrés
Gyártó
Termék státusza