Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Warhammer

Imádod a terepasztalos stratégiai játékokat? Esetleg tervezed, hogy megismerkedj velük? Ez esetben ajánljuk Warhammer kategóriánkat, ahonnan a népszerű sci-fi fantasy játék figuráit és könyveit is elérheted. Például kiegészítő csapatok és kártyák segítségével még színesebbé teheted a közös harcokat. Termékkörünkből angol nyelvű regényeket is beszerezhetsz a Warhammer Fantasy világából. 

 

Az egyik legkelendőbb a Chaos Warriors figuraszett, a Warhammer Age of Sigmar Slaves to Darkness sereghez, akárcsak a Blades of Khorne karakterek. Fedezd fel széles választékunkat, szerezd be a szükséges kellékeket, és máris indulhat a csata!


275termék 121
275termék 121

Ami pedig igazán egyedülálló élményt jelent, hogy a terepasztal kiegészítőit, magát a figurákat is magadnak kell összeraknod, így összekapcsolható a makettezés és a stratégiai hadijáték, s éppen ezért kínál maradandó élményt ez a hobbi. 

 

Warhammer élmény a hétköznapok felpezsdítésére

 

A Wargame játékok különlegessége, hogy megunhatatlanok, hiszen folyamatosan bővítheted a készleted új figurákkal, plusz kellékekkel, ráadásul az egyes játékok mögött nem mindennapi sztorik is állnak, melyekről rengeteget megtudhatsz a regények elolvasásával. 

 

Az egyedi sci-fi világok olyan karaktereket kínálnak, amelyekről mindaddig mit sem sejtettél. Éppen ettől olyan elképesztő ez az elfoglaltság, hiszen az előkészületek, a karakterek beszerzése és összerakása, majd a sereg felállítása mind teljes kikapcsolódást nyújt. A több órás küzdelmek révén elmélyítheted a baráti kapcsolataidat, és közben fejlesztheted logikai képességedet.

 

A Wargame közösség tagjaként pedig minden segítséget megkaphatsz, hogy mielőbb magas szintre emelhesd a tudásod. A karakterek aprólékosan kidolgozottak, a maguk egyedi dark sci-fi hangulatával. A sajátos univerzum, amelyet különféle fajok laknak, rengeteg rajongót varázsolt el az évek folyamán. 

 

Miért éri meg belemélyedni a Warhammer világába? 

 

Teljes mértékben kikapcsolódhatsz, ráadásul ez nem egy magányos hobbi, így építheted a saját közösségedet, emellett új barátokra tehetsz szert. A csaták megnyeréséhez komoly stratégiai tervezés szükséges, vagyis ahogyan gyakorolsz és rutint szerzel, egyre jobb leszel benne, fejlődik a logikai készséged. 

 

Aktív pihenés és stresszoldás is egyben. Azáltal, hogy elmerülsz a fantáziavilágban, megismerheted a különleges fajokat és azok más-más képességeit, sosem tudhatod, hogy végül milyen kimenetellel számolj. Ettől olyan izgalmas és lebilincselő. 

 

Tartalmas időtöltés ismerőseiddel, s ehhez bőséges választékot kínálunk mind figurák, mind könyvek és kártyák tekintetében. 

 

Nézz szét választékunkban, és rendeld meg a legütősebb kiegészítőket! Ehhez pedig segítségül hívhatod a listanézet opcióit. Akár az újdonságokat tekintenéd meg, akár a legkelendőbb termékeinket, célirányosan is kereshetsz. Ehhez használd a “népszerűség szerint” vagy a “felvitel szerint” lehetőségeket. 

 

Makettezés és vérpezsdítő harcok a mindennapokban is!

 

Tedd színesebbé a szürke hétköznapokat azáltal, hogy időről időre elmerülsz a fantasy univerzumban, megalkotod ütős seregedet és igyekszel a legjobbat kihozni magadból. A feszültségoldás egyik legnagyszerűbb módja, ha olyan hobbit építesz a mindennapjaidba, amely megadja a felhőtlen szórakozást, az önfeledt perceket és a teljes kikapcsolódást, de közben az adrenalinszinted mégis az egekbe szökik. 

 

Fedezd fel termékpalettánkat, és emeld magasabb szintre a társasozás élményét!

Szűrés
Gyártó
Főcsoport
Termék státusza