Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Repülő

Repülő építőjáték kínálatunk révén megvalósíthatod gyerekkori álmod, ha mindig is vonzott ezeknek a csodálatos járműveknek a világa. Ráadásul realisztikus modelljeinkkel két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen megtapasztalhatod az alkotás örömét az egymásba illeszthető kicsi elemek által, mintha épp legóznál. Ugyanakkor életre hívhatod kedvenc maketted egy valósághű példány képében. 

 

Választékunkban megtalálsz caDa és Airfix termékeket, sőt tiéd lehet a 927 darabos távirányítós 2in1 Eaglebot, mely robotként és űrsiklóként is megépíthető. Fedezz fel még több különleges modellt és építsd meg a legütősebbeket!


15termék 115

 

Dönthetsz a kevesebb alkatrészből álló makettek mellett, hogy belerázódj az alkotásba, de ha inkább a nagyobb horderejű, bonyolultabb kihívások hoznak lázba, javasoljuk a 927 darabos Eaglebotot!

 

Valósághű repülő ragasztás nélkül? 

 

Építőjáték termékkörünk különlegessége abban rejlik, hogy nem igényelnek plusz kellékeket az összeállításukhoz, egyedül az alkotóelemekre és a kitartásodra lesz szükség. Összepattintós elven működik, így ragasztanod sem kell, sőt az egyes elemek eleve rendelkezésedre állnak, anélkül, hogy ki kellene operálnod a keretből, mint a klasszikus makettezésnél. Az építőjátékok egy teljesen más világot tárnak eléd, amelyben éppúgy kiélheted kreatív energiáidat, miközben valami varázslatosat hozol létre. 

 

Tökéletes feszültségoldó tevékenység, hiszen elegendő kiválasztanod a neked tetsző repülőt, például egy Airfix Quickbuild Mustangot, és tervezheted is a helyszínt, ahová majd kiállítod, amint elkészült. A Quickbuild példányok legfőbb jellegzetessége, hogy az összeállítás után rejtve maradnak az illesztések, így még realisztikusabb remekművet adhatsz ki a kezedből. 

 

Nagyszerű ajándékötlet, hiszen egy ütős repülő által nem csupán egy mutatós járművet adsz szerettednek, hanem élményt is biztosítasz számára. Annak függvényében, hogy hány darabosat választasz, néhány órára garantáltan lefoglalod. 

 

Engedd szabadjára a képzelőerődet!

 

Bizonyára téged is lenyűgöztek ezek a nem mindennapi járművek már gyerekként is. A legtöbben életük folyamán azon is elgondolkodnak, hogy milyen különleges lehet pilótának lenni. Amennyiben magadra ismertél ezeket a sorokat olvasva, mindenképpen veselkedj neki egy számodra szimpatikus modell megalkotásának. 

 

Miközben építed a választott típust, egy kicsit közelebbről is megismerheted, s ahogyan gondolatban elrepít egy elképesztő világba, ez idő alatt kizárhatod a külvilágot, és teljes mértékben kikapcsolódhatsz. Nem beszélve a jóleső sikerélményről és a hihetetlen büszkeségről, melyet a végeredmény láttán érezni fogsz. 

 

Lenyűgözheted barátaidat, ha otthonod jól látható, központi területére helyezed. Erre a legalkalmasabb egy vitrin, mely megvédi a portól és szennyeződésektől, ráadásul plusz hangulatfokozóként egyedi fénnyel is megvilágíthatod. 

 

Azontúl, hogy legszebb éke lehet lakásodnak, elhelyezheted az irodádban is, de akár a könyvespolc, tv-állvány is kitűnő helyszín számára. 

 

Az általad elkészített makett mit mesél rólad? 

 

Mélyen belegondolva minden megkomponált mű, létrehozott alkotás elmond valami fontosat a készítőjéről. Precizitásról, gondos figyelemről tanúskodik, ugyanakkor a választott típus is rengeteget elárul kilétéről. A te repülőd mit mesél rólad? Azt, hogy szereted a sci-fi világot, és azonnal rabul ejtenek az űrsiklók, vagy hogy az igazán realisztikus példányokat kedveled, melyeket jól ismerünk a megszokott világunkból? 

 

Ne habozz, válaszd ki a következő építőjátékot!

Szűrés
Gyártó
Termék státusza