Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Italeri AH-64 D Apache Longbow makett

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
2 (1 vélemény)
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Zsíros Gábor
2023.07.03
Háromféle verzióban készíthetjük el ezt az Apache-ot, holland, brit és US Army színekben. Persze a festés azonos - olajzöld - csak a jelzések eltérők. A holland gépek valójában nem kapták meg a rotor tetején lévő radart, így arra nem szabad feltenni.
A készlet nagy hibája, hogy rendkívül pontatlan az illeszkedés, mintha teljesen szétkopott volna mára a fröccsöntő szerszám. Sajnos emiatt nagyon sokat kell tömíteni, csiszolni, alakítani.
Előnye az olcsósága és egyszerűsége, viszonylag könnyen építhetünk egy Longbow Apache-ot, ha szemet hunyunk a pontatlanságok felett.
A kabin nagyon-nagyon egyszerű, kevés köze van a valósághoz, a két törzsfél illeszkedése is pocsék.
A szárnycsonkok végén lévő fegyverek fogalmam sincs mik lehetnek, ilyen dobozszerű fegyvertartót egyetlen fényképen, vagy leírásban sem találtam, bárhol kerestem. A korai Apache-okon sem, és semmilyen leírást, megnevezést nem adtak hozzá, érdemes elfelejteni! (Ide Stinger-t szoktak felszerelni, de annak nem ilyen a konténere.)

Összefoglalva: Érdemesebb egy másik AH-64D készletet keresni, akár az Academy, akár bármi mást, mert ez már nagyon ősöreg.

Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza