Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Helikopter

Ezen az oldalon találhatod különféle helikopter makettjeinket. Készletünk igen változatos, a szokásos katonai gépek mellett megtalálod a mentő, illetve civil használatra tervezett helikoptereket is. Ezek a modellek számos korszakot fednek le az első típusoktól egészen a modern időkig.

Akár diorámához szeretnél egy részletgazdag modellt, akár gyűjteményedet bővítenéd egy még hiányzó darabbal, nálunk biztosan megtalálod, ami neked leginkább megfelel. Emellett az összeállításhoz szükséges minden kellék is elérhető egy webáruházon belül. Görgess tehát lejjebb, és válogass kedvedre!


229termék 121
ÚJ
Cikkszám:
3804R
Méretarány:
1:32
Gyártó:
Revell
Rendelhető, szállítás 5-10 munkanap
11 690 Ft
229termék 121

A helikopterek egy igen keresett makettcsoportot képviselnek. Éppen ezért a gyártók a létező típusok jelentős részét már megalkották modell formában, legyen szó történelmi vagy modern verziókról.

Részletes helikopter replikák

Az egyes helikopterek kialakítása között igen jelentős különbségek vannak. Ezt pedig nem csak a legszembeötlőbb variációkra értjük, mint a rotorok mérete és a váz formája, hanem az apróbb eltérésekre is, melyek a különféle mérnöki megoldások tanúi.

Az általunk forgalmazott makettek kapcsán büszkélkedhetünk azzal, hogy milyen aprólékosan, milyen részletgazdagon és milyen pontosan adják vissza az egyes járművek életnagyságú verzióinak kialakítását. Nincs ez máshogy a helikopterek terén sem.

Akár egy jól ismert Apache Longbow modellt szeretnél összeállítani, akár inkább a CH-1 Skyhook egyszerű dizájnja vonz, összeállítás közben magad is láthatod a gyártók modellekre szánt figyelmét.

Diorámák és méretarány!

Különösen akkor, ha eltérő gyártók termékeit szeretnéd venni, de akkor is, ha egy cég helikoptereit nézted ki magadnak, a méretarányról mindig győződj meg. Honlapunkon több mint 200 ilyen makettet találsz, és több méretezés alapján készülnek.

Ha egy dioráma részeként szeretnéd őket felhasználni, de akár akkor is, ha koherens gyűjteményt szeretnél felállítani, még az apróbb eltérések a méretarányban is jelentős különbségeket jelentenek. Ez pedig nagyon szembeötlő, különösen akkor, ha terepasztalon még más elemekkel is kevered.

Ha diorámát készülsz összeállítani, célszerű a figurákat és a különféle környezeti elemeket és díszeket is a helikopter méreteihez igazítani. A pontos méretarányt a készletek dobozán, illetve a honlapunk szolgáltatta adatlapon is láthatod.

Webáruházunk igen széles választékban kínál dioráma elemeket is, így nem kell sokat kutatnod sem leszállópálya, sem katonai bázis elemeit keresve. Emellett a figurák között számos korszak pilótáit megtalálod, így a legénységet is hamar összeállíthatod.

Ami az összerakáshoz kell

Ha ez az első modelled, és nem tudod, hogy pontosan mire van szükséged az összeállításhoz, engedd meg, hogy segítsünk! Érdemes lehet például egy komplett készlettel kezdened, ami néhány kellék beszerzését megspórolja neked. Azonban a megfelelő munka érdekében több mindenre is szükséged lehet.

A készlet tartalmaz ragasztót, azonban az öntvényből ki is kell szabadítani a darabkákat. Ezt egy kis csípőfogóval a legcélszerűbb megtenni, de egy szikére is szükséged lesz, ha a fölös műanyagot el akarod távolítani. Mindezt pedig inkább egy vágólapon jó, ha csinálod, ezáltal megvédve az asztalt a sérüléstől.

A készlet továbbá tartalmaz néhány festéket, de ez csak a dobozon látható színeket fedi, ezért nem árt néhányat külön is válogatnod. Emellett az ilyen dobozokban található ecset nem jó minden felületre. Nagy segítség például egy nagyobb fejű a váz és a rotorpengék lekenésére, de egy igazán vékony is jól jöhet, ha aprólékos részleteket is megfelelően szeretnék kifesteni.

Szűrés
Méretarány
Továbbiak
Gyártó
Továbbiak
Termék státusza