Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Szervó

Ebben a kategóriában szervó kínálatunkat találod, melyek távirányítós modellekhez remek kiegészítők. A szervó dolga, hogy a vevőegység felől érkező elektronikus jelet fizikai mozgássá konvertálja, mindezt precízen, pontosan. A fizikai méreten túl a sebesség és a nyomaték is fontos szempont. Futaba S3003 modellünk paramétereit a részletes leírásban olvashatod. 

 

Általánosságban magasabb áramerősség mellett nagyobb teljesítményt nyújt. Repülő-, hajó- és autómodellekhez egyaránt tökéletes. Megbízható, magas minőségű termék. Fedezd fel az RC modellek általi felejthetetlen élményt!


3termék 13
Cikkszám:
1000871
Gyártó:
Futaba
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
3 530 Ft

Futaba szervónk standard méretű, robusztus, időtálló darab. Leginkább nagyobb és gyorsabb modellekhez ajánlott, például robbanómotoros példányokhoz, egy vagány Traxxas verdához. 

 

A szervó szerepe RC modelleknél

 

RC modell választékunkban létfontosságú kiegészítőket, alkatrészeket is megtalálsz. Külön alkategóriában láthatod szervó kínálatunkat. Böngészd át távirányítású modelljeinket és a hozzájuk tartozó építőelemeket, alkatrészeket egyaránt! Fedezd fel működésüket, alakíts ki új hobbit! 

 

A távirányítású modellek, azaz RC modellek egyik legfontosabb építőeleme a szervó, amely tulajdonképpen fizikai mozgássá alakítja a kapott elektronikus jelet, ennek eredményeképp pontos, meghatározott mozgást hajt végre a modell. 

 

Webáruházunkban kapható Futaba szervó normál méretű, alkalmazható autókhoz, helikopterekhez, hajómodellekhez is. A fontos paramétereit a termék nevére kattintva olvashatod el. Itt hasznos információkat találsz a teljesítményéről, nyomatékról, működési feszültségről egyaránt. 

 

Távírányítós modellek bőséges kínálata 

 

Nálunk, a Modellfutárnál vegyesen megtalálsz többféle RC modellt, robbanómotoros és elektromos autókat, multicopter drónokat, hajókat. Emellett a szükséges kiegészítőket is, mint szervó, távirányító, akkumulátor, tápegység, kábelek, csatlakozók. 

 

Szerezz be mindent egyetlen rendeléssel, kényelmesen, bosszankodás nélkül! Fedezd fel különleges modelljeinket, és vesd bele magad ebbe az örömteli tevékenységbe. Versenyeztesd autómodelljeid, vond be ismerőseid, barátaid. A közös élmény rengeteg vidámsággal ajándékoz meg. Dobd fel a következő nyaralásod, vidd magaddal vagány hajómodelled, és tedd felejthetetlenné a kikapcsolódást! 

 

A hagyományos makettek megépítése javarészt magányos hobbinak számít, amelyben a koncentráció és a kreatív alkotás kapja a főszerepet, viszont az RC modellek felfedezése a közös élményekről, az együtt eltöltött vidám pillanatokról szól. Arra biztatunk, hogy ismerd meg a makettezés minden területét, és mutasd meg szeretteidnek is. 

 

Különleges élmény a hagyományos meglepetések helyett!

 

Unod már a szokványos ajándékokat? Valami igazán egyedivel lepnéd meg szeretted? Nálunk ütős távirányítós modelleket is beszerezhetsz a klasszikus darabok mellett. Nézz szét autóink, hajóink között, és ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem, akkumulátorokat, szervót, kábeleket is rendelhetsz tőlünk. 

 

Régóta hobbid az RC modellezés? Ez esetben, ha bármilyen alkatrészre, tönkrement kiegészítő pótlására lenne szükséged, egyszerűen fusd át a keresett termékek kategóriáját. 

 

Napjainkban a stresszlevezetésnek, az aktív kikapcsolódást nyújtó elfoglaltságoknak egyre nagyobb a szerepe. A távirányítós modellezés különösen alkalmas arra, hogy közelebb hozza a barátokat, és kizökkentsen a napi hajtásból. 

 

Merülj el kínálatunkban, és rendelj mihamarabb, hogy napokon belül kipróbálhasd legújabb modelled!

Szűrés
Gyártó
Típus
Méret
Termék státusza