Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Tamiya Acrylic

Ebben a kategóriában Tamiya acrylic makettfestékek bőséges kínálatából szemezgethetsz. Ez a márka rendkívül népszerű, és közkedvelt a makettezők körében, hiszen széles színválasztékának köszönhetően bármely választott példányt kedvünkre színezhetjük. Ugyanakkor az sem elhanyagolandó szempont, hogy az akril festékek nagyon szép, egyenletes fedést biztosítanak.

 

A festés a makettezés legjelentősebb művelete, hiszen a színek által kelthetők igazán életre a miniatűr példányok. A realisztikus végeredmény érdekében a gyártó ajánlásai alapján érdemes megválasztani a helyes színárnyalatot. 


105termék 121
105termék 121

Minőségi festés nélkül aligha lehetnek kellően valósághűek a makettek. Bizonyára foglalkoztat a kérdés, hogy mi alapján válaszd ki a tökéletes makettfestéket, melyik gyártó termékei az igazán neked valóak. Nincsen konkrét recept, érdemes kísérletezni és többféle festéket is kipróbálni, más-más eljárással. Annyi viszont bizonyos, hogy a Tamiya akril festékek ecsetes festéshez és airbrush alkalmazása mellett is használhatók, és gyors száradási idővel rendelkeznek. 

 

Tamiya acrylic makettfestékek bőséges választéka 

 

A Tamiya makettfestékek termékkörében akrilfestékeket, spray festékeket és lacquer típusúakat egyaránt megtalálsz. Az akrilokat kiváló tapadási tulajdonság jellemzi, jó fedőképességük révén erős felületet alkotnak, és tulajdonképpen végtelenül hígíthatók. 

 

Webáruházunkban bőséges színpalettából válogathatsz, a zöld, barna és sárga legtöbb árnyalata lehetőséget biztosít, hogy katonai repülőket, harci járműveket kelts életre! Emellett a szürke, a piros és a kék változatai is megtalálhatók. Pasztell színek és harsány árnyalatok végtelen tárháza vár! 

 

Tamiya acrylic festékeink 10 ml-es kiszerelésben kaphatók! A tökéletes szín kiválasztásához gondold át a maketted életútját és a felhasználási módját is, különösen harci jármű esetében. A gyártó ajánlásai kezdőként rengeteget segítenek. Eleinte arra helyzed a fókuszt, hogy megtanuld minél egyenletesebben felvinni a festéket. Apránként célszerű megismerkedni a különféle eszközökkel is, ecsetekkel, szórópisztollyal, hiszen nem ugyanazt az eredményt biztosítják. Idővel már könnyen képes leszel eldönteni, hogy melyik szituációban mivel dolgozz. A legszebb eredményekért viszont gyakorolni kell minél többet!

 

Akril makettfestékek jellemzői

 

Előnyük, hogy gyors száradást biztosítanak, valamint nagyon jó a tapadási képességük. Kedvünkre hígíthatjuk őket, és erős fedést garantálnak. Ezen tulajdonságaik révén igen népszerűek.

 

Megkülönböztetünk vizes akrilokat, alkohol és lacquer alapúakat. A vízbázisúak remekül bevethetők ecsetes módhoz, ugyanakkor airbrush-hoz is ajánlottak. Szagtalanok, ami igen kelendővé teszi őket. Matt és fényes változat egyaránt elérhető! 

 

Az alkohol bázisú festékekkel viszont megfelelő óvintézkedések betartása mellett szabad dolgozni, jól szellőző helyiségben, védőfelszerelés mellett! Ez utóbbiak ecsetes festéshez kevésbé ajánlottak. Szórópisztolyhoz a legkiválóbbak a lacquer festékek, melyeket szintén jól szellőzött területen szabad alkalmazni, maszkban. 

 

Valósághű példányok, felhőtlen festés 

 

A kreatív hobbik szerelmesei számára a festés egyet jelent a felszabadító alkotásélménnyel. Bármelyik tapasztalati szinten jársz is a makettezésben, a legfontosabb, hogy szívvel-lélekkel végezd, és örömet szerezzen. Természetes, hogy egy idő után már az lesz a célod, hogy még realisztikusabb modelleket hozhass létre, hiszen az alkotás öröme sikerélménnyel párosítva végtelenül jó érzés.

Szűrés
Gyártó
Típus
Termék státusza