Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Tamiya

Ezen az oldalon a Tamiya makettfestékeket találod, akril és lakkfestékek széles választékából válogathatsz. Ezen termékek között spray kiszerelésűekkel is találkozhatsz. Számos színváltozat elérhető, amelyekhez a cikkek nevében lévő és a fotón látható színkódok adnak segítséget.

Nem probléma tehát, ha pasztellszíneket szeretnél, ugyanakkor harsányabb, erőteljesebb színek is elérhetők. A szürke rengeteg árnyalatából is szemezgethetsz, a különféle kékes tónusúaktól kezdve a rózsaszínesebb púderszínekig egyaránt. Merülj el a különleges árnyalatú festékek világában.

Tamiya makettfestékek típusai 

Ebben a kategóriában akrilfestékeket, spray festékeket és különféle lakkfestékeket láthatsz a Tamiya termékcsaládból. Ez a márka igen népszerű és kedvelt a makettezők körében. Bőséges színpalettájuk segítségével bármilyen modellt kedvedre színezhetsz, nem kell többé korlátok közé szorítanod magad. 

A webshopunkban minden eszköz adott a tökéletes alkotási folyamathoz. Kattints bátran a termékek adatlapjára, hogy minden információ a birtokodban lehessen. Ezenkívül az egyes cikkek fotóján láthatók a színek, melyeket megerősítenek a színkódok is és a megnevezésük. Az akrilfestékek és lakkfestékek java 10 ml-es kiszerelésben kapható, ugyanakkor az utóbbiból spray változatban 100 ml-es is elérhető. 

Útmutató a festékek kiválasztásához

Makettfestékek nélkül elképzelhetetlen a modellezés, úgy élettelenek ezek a csodálatos példányok. A színek által lesznek élettel teliek, és a valóságbeli társukhoz hasonlatosak. Ahhoz, hogy a végeredmény beszédes és tökéletes legyen, illetve tartalmazza az eredeti műnek minden tulajdonságát, minőségi modellfestékeket kell beszerezned. Webáruházunk prémium makettfestékeket kínál, hogy a lehető legjobb hatások könnyedén megvalósíthatók legyenek. 

Elsőként azt döntsd el, hogy melyik márka mellett kötelezed el magad. Amennyiben még hezitálsz, nagyszerű választás lehet számodra a Tamiya termékcsalád. Emellett mindenképpen válassz festékszórót a komplett tartozékaival együtt, ha a tégelyes festékekre szavazol. Ám, ha a Tamiya spray termékek szimpatikusabbak, válaszd kedvedre!

Felhasználóbarát böngészés és megrendelés

Cégünk igyekszik folyamatosan fejleszteni, és minél könnyebbé tenni a webshopon való keresgélést. Számunkra kiemelten fontos, hogy hamar megtaláld, amit keresel, és gördülékeny legyen a vásárlás folyamata. Segítségként ajánljuk a szűrési rendszerünket, illetve a kategóriaoldalakon belüli böngészést. Mielőtt a megrendeléshez navigálnál, célszerű az összes szükséges terméket és kiegészítőt hozzáadnod a kosárhoz. Ezáltal egy körből minden eszközt beszerzel. Fontos ugyanis, hogy a modellezéshez nélkülözhetetlen szerszámok és kellékek a rendelkezésedre álljanak. A megrendelési folyamat során néhány adatra lesz szükség, melyek után megadhatod az általad preferált fizetési opciót és szállítási módot. 

Váltsd valóra az álmod, alkosd meg a régóta vágyott maketted, akár repülőről, autóról, sci-fi űrsiklóról van szó. Néhány napon belül megérkezik a rendelésed, és bátran belevetheted magad a makettezésbe. Fedezd fel te is egy új művészi oldaladat, és vond be a barátaidat is! Nincs ajándékötleted? Rutinos makettező ismerősödnek remek meglepetés lehet néhány új Tamiya makettfesték.