Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Tamiya Spray

Ebben a kategóriában Tamiya festéksprayket találsz. Ez a márka igen népszerű és kedvelt a makettezők körében, bőséges színválasztéka lehetőséget teremt, hogy akármelyik választott példányt életre kelthesd. Beszerezheted a szürke, a zöld és a barna számos árnyalatát. Halvány pasztell és élénk színek egyaránt helyet kaptak termékkörünkben.

 

A festés a legjelentősebb lépése a miniatűrök megalkotásának. Az igazán élethű végeredményért vedd figyelembe a gyártó ajánlásait, és némi eredetkutatás is segíthet a helyes színválasztásban. Fedezd fel választékunkat, és fesd meg makettedet szívvel-lélekkel!


133termék 121
Cikkszám:
TAM86515
Gyártó:
Tamiya
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
3 020 Ft
133termék 121

A színezés alapja a rengeteg gyakorlás és kísérletezés. A legfontosabb, hogy megismerd a különféle festési módokat, és kipróbálj más-más festéktípusokat. Ki kell tapasztalnod, hogy melyik gyártó termékei az igazán neked valók. 

 

Tamiya festékspray választékunk

 

Tamiya makettfestékek kategóriánkból elérhetsz spray formátumú termékeket is, ezek jelentik a legjobb megoldást a nagyobb felületek esetében. Cellulózalapú, oldószeres festékekről van szó. A 100 ml-es kiszerelés elegendő kettő vagy három 1:24-es méretarányú makett festésére. 

 

A “TS” jelzés általános festékcsaládot jelöl, nagyrészt minden alapszín elérhető, melyek különösképp gépjárművekhez tökéletesek. Az “AS” jelzéssel ellátottak pedig kifejezetten repülős színek. 

 

Lakkok esetében a TS-13-Clear például fényes lakkot, a TS-79-semi gloss clear selyemfényű lakkot, míg a TS-80-Flat clear matt lakkot jelent. 

 

Kezdőként arra érdemes fókuszálnod, hogy minél egyenletesebben vidd fel a választott színeket, és megtanuld kiválasztani a makettednek és a helyzetnek megfelelő festéktípust. A Tamiya spray termékek ideálisak, ha nagyobb felületek színezése a cél. Ugyanakkor mellettük szól, hogy bőségesek az opciók színek terén. Akár katonai repülőt keltenél életre, akár egy versenyautót tennél még élethűbbé, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő árnyalatot!

 

Felhőtlen alkotás varázslatos színekkel 

 

A kreatív hobbikat kedvelők számára a csendes elmerülés az alkotásban egyet jelent a felszabadító élményekkel. Különösen a makettezés ilyen, hiszen már önmagában az is sikerélmény, ha egy aprólékosan megtervezett példányt sikerül összeállítani. De ez még mindig csupán a felszín, hiszen ilyenkor még élettelen hasonmások hevernek az asztalon. Amint elkezded megtervezni a festés folyamatát, és lépésekben haladva felviszed a választott árnyalatokat, a modelled szép lassan megtelik élettel. 

 

Haladóként már nem fogsz megelégedni az alapvető dolgokkal, ezen a ponton a cél már az egyre realisztikusabb alkotások létrehozása lesz. 

 

Ne feledkezz meg a makettfestést segítő kellékekről sem! Például egy festőkabin csodákra képes, főleg a kísérletezős időszakban. 

 

Hogyan igazodj el webáruházunkban? 

 

Még több színt szeretnél? Kattints a szimpatikus gyártó termékeinek kategóriájára, például a Tamiya spray lacquer festékekre. Nincs más dolgod, mint átböngészni a teljes palettát! A termékek felett a listanézet opciói lehetőséget kínálnak egyéni sorrendben történő megjelenítésre. Az éppen legkeresettebbek érdekelnek? Ez esetben válaszd a népszerűség szerinti lehetőséget! Készíthetsz listát a legfrissebben feltöltött Tamiya festékekkel az elején, vagy listázhatsz ár szerint növekvő sorrendben vagy név szerint betűrendben is. 

 

Sikerült összeválogatnod a legütősebb színeket? Add kosárhoz, majd navigálj tovább a megrendeléshez, ahol pár kattintással le is adhatod rendelésedet. 

Szűrés
Gyártó
Típus
Termék státusza