Köszöntünk webáruházunkban. Belépés, regisztráció és információ az oldal alján található.

Tamyia Lacquer Paint

Ebben a kategóriában Tamiya lacquer paint makettfestékek találhatók, melyek igen közkedveltek és népszerűek a kreatív alkotók körében. A bőséges színválasztéknak köszönhetően bármelyik példányt kedvedre színezheted. Ahogyan a nevük is utal rá, lacquer festékekről van szó, melyek igen ellenálló felületet hoznak létre. A kiváló minőségű festékek 10 ml-es kiszerelésben találhatók meg webáruházunkban.

 

Fedezd fel széles választékunkat, szerezz be smoke árnyalatot, mica silver, flat earth, gloss aluminium és számos különleges színt! A lehetőségeid végtelenek! Termékpalettánk halvány pasztellszíneket és harsányabb árnyalatokat egyaránt felsorakoztat!


80termék 121
80termék 121

 

A makettfestés által válnak igazán élethűvé a miniatűr példányok, színek nélkül csupán élettelen tárgyak. Próbálj ki minél több színárnyalatot, és kísérletezz bátran a különféle festési módokkal!

 

Tamiya lacquer paint festékek

 

Tamiya makettfestékek kategóriánkból beszerezhetsz minőségi lacquer festékeket! Itt bőséges színvilágból szemezgethetsz annak függvényében, hogy milyen modellt alkotsz éppen. A kiválasztás során érdemes megfontolnod a gyártó ajánlásait. 

 

A lacquer festékek rendkívül ellenálló felületet hoznak létre, és nagyon vékony színezést tesznek lehetővé, emellett igen tartósnak mondhatók. Alkalmazásukkor azonban tartsd be a megfelelő óvintézkedéseket. Javasoljuk egy festőkabin alkalmazását a szellőzőre kapcsolva, illetve védőszemüveg, maszk és kesztyű viselését. 

 

A tökéletes szín kiválasztásához gondold át a maketted életútját, keress képeket a valóságbeli példányról, ugyanakkor nyugodtan hagyatkozz a csomagolásban található ajánlásra is. 

 

Kezdőként a legfontosabb, hogy megismerd a különféle festékeket és eljárási módokat. Alaposan ki kell tapasztalnod, hogy idővel kialakíthasd a saját rutinodat és egyedi megoldásaidat. 

 

Ami viszont lényeges, hogy csak akkora elvárást támassz magaddal szemben, ami mellett még örömmel tölt el a makettfestés. Gyakorlás és türelem szükséges ahhoz, hogy egyre szebb és realisztikusabb végeredmények születhessenek. 

 

Lacquer paint kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy bármely választott példányt gyönyörű, valósághű alkotássá varázsolhass. 

 

Makettfestés csodaszép színekkel 

 

A hobbi szerelmesei egyetértenek abban, hogy ezek az órák jelentik a tökéletes kikapcsolódást. A felhőtlen alkotás révén teljesen kizökkenhetünk a hétköznapokból, pláne, ha varázslatos példányok születnek eközben. Egy vagány sportautó vagy egy ütős harci jármű összeállítása is különleges élmény, de a festés során kelthetjük igazán életre. A színek révén válik még valósághűbbé. Gondosan megválasztva a festékeket és az árnyalatokat igazán élethű végeredmények születhetnek. 

 

Eleinte az egyenletes, szép fedésre érdemes törekedni, később viszont már bevethetsz különleges effekteket is, hogy még kevésbé látszódjanak a makettek “játéknak”. 

 

Realisztikus alkotások különleges hatások révén

 

Ezen a ponton már elsajátítottad az alapvető technikákat, az élethűbb eredményért alkalmazhatsz speciális effekteket, például kopásokat, leverődéseket is, attól függően, hogy az eredeti, valóságbeli példány használata során milyen környezeti behatások érik. 

 

A makettfestést mindig alapos tervezés és átgondolás előzi meg, ezeket a lépéseket nem érdemes kihagyni! Gyakorlásként teljesen hétköznapi tárgyakat is segítségül hívhatsz, mint tusfürdős flakon vagy tejfölöspohár. 

 

Ne feledd, gyakorlás és kísérletezés! Válogass örömmel, és találd meg a legtökéletesebb színeket választott modelledhez!

Szűrés
Gyártó
Típus
Termék státusza